Saame tuttavaks
vaesed muumiad
johhaidii 10. detsember 2014, kl 16.49 |
suvaline sherlock Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> see ka veel, nagu raudpolt oli alati mingi takkaki
> itja kohal. sama kirjastiil ja vead küll, aga ikka
> nii püüdlikult kiitis eelmist takka. johhaidii, e
> ga ei tule midagi tuttavat ette?
Ei, aga peaks või?
> see ka veel, nagu raudpolt oli alati mingi takkaki
> itja kohal. sama kirjastiil ja vead küll, aga ikka
> nii püüdlikult kiitis eelmist takka. johhaidii, e
> ga ei tule midagi tuttavat ette?
Ei, aga peaks või?
makaronivorm 10. detsember 2014, kl 16.49 |
jajah 10. detsember 2014, kl 16.56 |
mhmh 10. detsember 2014, kl 17.03 |
16,46 võttis sõnad suust. tahtsin just pakkuda shrekile, et äkki otsib abi, see ei ole normaalne. Võiks ka mõelda, et vanuses 50+ on elu suht elatud aga ei käi igapäev seal nurgakeses sellevanuselisi inimesi mõnitamas ja jalgealla trampimas. Sa tõesti oled haige.Milline sisemine kibestus peab inimesel sees olema. Teiste sõnavõtte blond, punapea, kadakajupp, ja supp ja sid, sealt tuleb ikka vahest mida mõistlikku ja humoorikat aga nii nagu sina korrutad aina oma tühja juttu masajalgsetest naistest vanuses 40+. ja miks see mind häirib, kui ma ise selline pole, sest solgid ka arutlevad teemad ära.Tee omale kolum nagu kadakajupp tegi ja anna minna, ühes kohas ja asi punkt, igas teemas käia sitta loopinas, kopp on ees.
Täitsa Shrek 10. detsember 2014, kl 17.07 |
1+1 10. detsember 2014, kl 17.10 |
mhmh 10. detsember 2014, kl 17.13 |
just 10. detsember 2014, kl 17.14 |
Täitsa Shrek 10. detsember 2014, kl 17.15 |
Täitsa Shrek 10. detsember 2014, kl 17.18 |
halloo kosmos 10. detsember 2014, kl 17.38 |
Täitsa Shrek 10. detsember 2014, kl 17.39 |
HaukuvPeni 10. detsember 2014, kl 17.39 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
johhaidii 10. detsember 2014, kl 17.42 |
hõbe 10. detsember 2014, kl 17.48 |
Helena1 Kirjutas:
> Mis sul viga on?
shreki viga on see, et ta on jäänud kinni teatud ikka, ilmselt nii 35. eluaastasse, mis võiks olla mehe parim iga, sest eelduste kohaselt on üht teist juba saavutatud ja samas oled igati täisjõus.
ta saab
aru küll, et aeg on olnud halastamatu ka tema suhtes ja püüab viha, mis on suunatud enda vastu, välja elada samavanade naiste peal. ei hakka siin tema värvikaid vihaväljendeid ära tooma.
elab vaid unistustes noorest naisest, kes talle veel lapsi sünnitaks ja püüab nui neljaks ennast veenda, et ta polegi vanemaks saanud. tema tigedus on võrdne tema vanuse kasvuga ja selgusega, et tegeleikult vananeb ka tema ning õhtul vannitoapeeglist vaatab vastu 50+ ja mitte 30+ mees.
> Mis sul viga on?
shreki viga on see, et ta on jäänud kinni teatud ikka, ilmselt nii 35. eluaastasse, mis võiks olla mehe parim iga, sest eelduste kohaselt on üht teist juba saavutatud ja samas oled igati täisjõus.
ta saab
aru küll, et aeg on olnud halastamatu ka tema suhtes ja püüab viha, mis on suunatud enda vastu, välja elada samavanade naiste peal. ei hakka siin tema värvikaid vihaväljendeid ära tooma.
elab vaid unistustes noorest naisest, kes talle veel lapsi sünnitaks ja püüab nui neljaks ennast veenda, et ta polegi vanemaks saanud. tema tigedus on võrdne tema vanuse kasvuga ja selgusega, et tegeleikult vananeb ka tema ning õhtul vannitoapeeglist vaatab vastu 50+ ja mitte 30+ mees.
kadakajupp 10. detsember 2014, kl 17.48 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
HaukuvPeni 10. detsember 2014, kl 17.52 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
lochte 10. detsember 2014, kl 17.57 |
kadakajupp 10. detsember 2014, kl 17.57 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
šašlõkk pole ka midagi erilist, lihtsalt ebatavaline jõulusöök. lambaga on see asi, et tuleb osata teha ja kindlasti noor lammas - see on muidugi mu isiklik eelistus. ma ei teagi, mis ma teen, kui pääsen küllaminekust, siis olen ilmselt omapäi kodus ning seega teen seda, mille järgi parasjagu isu on. isutada võib ka ühepajatoit või avokaado-porru salat :D.
kadakajupp 10. detsember 2014, kl 17.58 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
johhaidii 10. detsember 2014, kl 17.58 |
kadakajupp 10. detsember 2014, kl 18.03 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
piripiiiga 10. detsember 2014, kl 18.09 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 410 |
HaukuvPeni 10. detsember 2014, kl 18.15 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
See teema siin algas ju suure jutuga, et vanameestega pole miskit peale hakata. Sellest siis ka minu vibra jutt. Lammas oli aga sellepärast, et lootsin sealt saada paar teravat kommentaari. Aga teil vist kõigil kõhud õhtuks tühjaks läinud ja söögi mõtted peas.
Aga kui söögi teemale, siis jõuluks on plaanis hautada seasisefileed sibula ja hapukoorega.(mulle lihtsalt maitseb sedasi) Mingit verivorsti kahh natike. Kartul jääb ära kuna ma ei viitsi neid koorida.
Aga kui söögi teemale, siis jõuluks on plaanis hautada seasisefileed sibula ja hapukoorega.(mulle lihtsalt maitseb sedasi) Mingit verivorsti kahh natike. Kartul jääb ära kuna ma ei viitsi neid koorida.
uksehing 10. detsember 2014, kl 18.19 |
kas sul, johhaidii, juba midagi sügeleb?
kunagi sai lammast terve lihakehana ostetud. siis läksid lihasemad tükid sügavkülma ja pekisemad osad purustatud tomati, paprika ja sibulaga sissehõõrutuna suurde potti marineerima. sool ja pipar ka muidugi. enne grilli peale panemist lisasime poolele kogusele veel paar supilusikatäit äädikat ja solgutasime läbi. poole jätsime ilma äädikata, siis jagus nii neile, kes tahavad äädikamaitselist ja mitteäädikasõpradele samuti.
kunagi sai lammast terve lihakehana ostetud. siis läksid lihasemad tükid sügavkülma ja pekisemad osad purustatud tomati, paprika ja sibulaga sissehõõrutuna suurde potti marineerima. sool ja pipar ka muidugi. enne grilli peale panemist lisasime poolele kogusele veel paar supilusikatäit äädikat ja solgutasime läbi. poole jätsime ilma äädikata, siis jagus nii neile, kes tahavad äädikamaitselist ja mitteäädikasõpradele samuti.
piripiiiga 10. detsember 2014, kl 18.23 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 410 |
keeda koorega. saad rohkem vitamiine kah!
kõht on täis, aga toit on kirg ja sellest rääkimine sütitab alati. jõululauda suhtun kadakajupi sarnaselt. sel aastal omapäi ja vaatan jooksvalt, mille järgi isu oleks. ehk mulle hoopis võis praetud veise sisefilee, kui nüüd penilt šnitti võtta. selline seest verine ja rammusa sinihallitusjuustukastmega.
kõht on täis, aga toit on kirg ja sellest rääkimine sütitab alati. jõululauda suhtun kadakajupi sarnaselt. sel aastal omapäi ja vaatan jooksvalt, mille järgi isu oleks. ehk mulle hoopis võis praetud veise sisefilee, kui nüüd penilt šnitti võtta. selline seest verine ja rammusa sinihallitusjuustukastmega.
lochte 10. detsember 2014, kl 18.25 |
peni, ära pööra alati tähelepanu, millest teema algab, vaata kuhu kulgeb. siin mingi friik küll on, kes vahel ikka kiljatab 'püsige teemas'! aga ta vist praegu taarat ära viimas ja üleüldse pole vaja foorumit ühe hüsteeriku järgi kohendada.
sain aru, et lamba pistad enne jõule juba pintslisse? oi, ära parem siin oma aadressi avalikusta. uks joostakse maha.
sain aru, et lamba pistad enne jõule juba pintslisse? oi, ära parem siin oma aadressi avalikusta. uks joostakse maha.
Lisa postitus