Saame tuttavaks
vaesed muumiad
HaukuvPeni 10. detsember 2014, kl 18.32 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
to:lochte
Aadressi ma ei anna! Ma vana mees. Ei saa karja naistega korraga hakkama. Võtke aga ilusti värava taha järjekorda. ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=5BHoDW9f7vY
Toimetatud 1 kord(a). Viimati HaukuvPeni 10.12.2014 18.41.
Aadressi ma ei anna! Ma vana mees. Ei saa karja naistega korraga hakkama. Võtke aga ilusti värava taha järjekorda. ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=5BHoDW9f7vY
Toimetatud 1 kord(a). Viimati HaukuvPeni 10.12.2014 18.41.
lochte 10. detsember 2014, kl 18.39 |
minul jõuluks täidetud paprikad just selle kardetud kasukamaitselise lambalihaga. aga hakkliha teen tõesti ainult fileest ja maitseks sibul-küüslauk, seller, till, minimaalselt tüümiani ja suur riivitud õun. verivorstid kah muidugi, kuis siis ilma. kuigi minupoolest võiksid olemata olla. aga piripiiga ja kadakajupi kutsuks küll jõulusöömaajale.
lochte 10. detsember 2014, kl 18.42 |
tagantreast 10. detsember 2014, kl 18.49 |
lochte 10. detsember 2014, kl 18.52 |
Sid 10. detsember 2014, kl 18.54 |
kukeaabits 10. detsember 2014, kl 19.14 |
tagantreast 10. detsember 2014, kl 19.20 |
kadakajupp 10. detsember 2014, kl 21.28 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
oi, see õun hakklihasegusse on väga huvitav nüanss - tänud, lochte :).
pasteet, lihaveise maksast, on ka minu spetsialiteet. seda teen ikka, makski juba olemas.
mis lamba või ulukilihasse puutub, siis mõned ütlevad, et milleks seda süüa, kui toiduvalmistamise käigus püütakse selle spetsiifilist maitset peita. aga no ei meeldi mulle kasukas-villasukk-maitse. ja osa toidutegemise naudingust ongi just see maitsete tuunimine ju :).
pasteet, lihaveise maksast, on ka minu spetsialiteet. seda teen ikka, makski juba olemas.
mis lamba või ulukilihasse puutub, siis mõned ütlevad, et milleks seda süüa, kui toiduvalmistamise käigus püütakse selle spetsiifilist maitset peita. aga no ei meeldi mulle kasukas-villasukk-maitse. ja osa toidutegemise naudingust ongi just see maitsete tuunimine ju :).
kadakatupp 11. detsember 2014, kl 00.24 |
tender 11. detsember 2014, kl 00.38 |
Täitsa Shrek 11. detsember 2014, kl 00.46 |
kadakajupp 11. detsember 2014, kl 09.10 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Lisa postitus