Saame tuttavaks
vaesed muumiad

johhaidii 10. detsember 2014, kl 16.49
suvaline sherlock Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> see ka veel, nagu raudpolt oli alati mingi takkaki
> itja kohal. sama kirjastiil ja vead küll, aga ikka
> nii püüdlikult kiitis eelmist takka. johhaidii, e
> ga ei tule midagi tuttavat ette?

Ei, aga peaks või?

makaronivorm 10. detsember 2014, kl 16.49
shrek, kas täna liialt hõivatud, et kedagi polegi veel libada jõudnud?

jajah 10. detsember 2014, kl 16.56
naine
üks selline roheline juba oli, kellega ei suheldud roppuste tasandil. ise ta siis ropendas, kiitis veel ennast takka ja ropendas mitme nime alt. keeras normaalse suhtluse pikaks ajaks kanni ja suundus mujale lagastama.

mhmh 10. detsember 2014, kl 17.03
16,46 võttis sõnad suust. tahtsin just pakkuda shrekile, et äkki otsib abi, see ei ole normaalne. Võiks ka mõelda, et vanuses 50+ on elu suht elatud aga ei käi igapäev seal nurgakeses sellevanuselisi inimesi mõnitamas ja jalgealla trampimas. Sa tõesti oled haige.Milline sisemine kibestus peab inimesel sees olema. Teiste sõnavõtte blond, punapea, kadakajupp, ja supp ja sid, sealt tuleb ikka vahest mida mõistlikku ja humoorikat aga nii nagu sina korrutad aina oma tühja juttu masajalgsetest naistest vanuses 40+. ja miks see mind häirib, kui ma ise selline pole, sest solgid ka arutlevad teemad ära.Tee omale kolum nagu kadakajupp tegi ja anna minna, ühes kohas ja asi punkt, igas teemas käia sitta loopinas, kopp on ees.

Täitsa Shrek 10. detsember 2014, kl 17.07
Kui kopp on liiga väike või saab ruttu täis, võta suurem, tädike:-)

1+1 10. detsember 2014, kl 17.10
shrekike, kui foorum saab liiga kiirelt täis, võta uus, musike.

mhmh 10. detsember 2014, kl 17.13
võin ollagi sinu silmis tädike, üldse ei koti, midagi tõestama ka ei hakka, muidu üritaksid hommikuni oma lõuga paika saada, mis suures imestusest on lauani vajunud. Edu sulle foobate küüsis tegutsev inimene!

just 10. detsember 2014, kl 17.14
aianurk
sport
keelenurk
reisimine
remont
kingiabi
ostan
müün
vali siit, ehk on veel täistegemata kohti

Täitsa Shrek 10. detsember 2014, kl 17.15
Selles võib asi olla ikka küll, kui keegi ei koti:-)

Täitsa Shrek 10. detsember 2014, kl 17.18
Keegi siin kurtis, et kogu see teema oli tutvumispõhine ja loodud arutelu jaoks. Oligi nii või?

Helena1 10. detsember 2014, kl 17.22
Mis sul viga on?

ei 10. detsember 2014, kl 17.30
keegi ei kurtnud, shrek. peale sinu vist.

halloo kosmos 10. detsember 2014, kl 17.38
küsige oma shreki käest mõni küsimus, millele ei saa demagoogitsedes vastata ja siis alles näete, kuidas roheline närvi läheb ja lõugama kukub, et siin tohib ainult tema esineda ja teised kobigu kuuse alla.

Täitsa Shrek 10. detsember 2014, kl 17.39
Ok. Luban, et ei solgi rohkem seda südamlikku teemaalgatust!

HaukuvPeni 10. detsember 2014, kl 17.39
Mida te mutid jahute siin oma seksikogemustest. Sexpoed vibrasi täis. Nautige, saage uusi kogemusi! Mina juba tellisin lamba ära....šaslõkiks loomulikult! Mida teie siis mõtlesite. :-p

johhaidii 10. detsember 2014, kl 17.42
Ah, las nad jahuvad, saavad vähemalt vähekenegi tähelepanu. Seda ju siit kerjamas käiaksegi, ega muidu Shreki igas teemas ei jälitata. Üks näe, pakkus isegi alateemad välja, kus teda otsida.

hõbe 10. detsember 2014, kl 17.48
Helena1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mis sul viga on?

shreki viga on see, et ta on jäänud kinni teatud ikka, ilmselt nii 35. eluaastasse, mis võiks olla mehe parim iga, sest eelduste kohaselt on üht teist juba saavutatud ja samas oled igati täisjõus.

ta saab

aru küll, et aeg on olnud halastamatu ka tema suhtes ja püüab viha, mis on suunatud enda vastu, välja elada samavanade naiste peal. ei hakka siin tema värvikaid vihaväljendeid ära tooma.

elab vaid unistustes noorest naisest, kes talle veel lapsi sünnitaks ja püüab nui neljaks ennast veenda, et ta polegi vanemaks saanud. tema tigedus on võrdne tema vanuse kasvuga ja selgusega, et tegeleikult vananeb ka tema ning õhtul vannitoapeeglist vaatab vastu 50+ ja mitte 30+ mees.

kadakajupp 10. detsember 2014, kl 17.48
ja ülejäänud seltskond käib siin sellepärast et... ?

peni - teed jõuluks šašlõkki või?

HaukuvPeni 10. detsember 2014, kl 17.52
Eks peab vaatama jahh keda või mida varda otsa ajada. Niisama "kapsa ja kardulaga" jõuluid ju ka ei taha.

lochte 10. detsember 2014, kl 17.57
panen ka oma jala sinna muttide poole peale ja ühinen kollektiivselt - kadugu shrekkidemaale. kuhugi podmaskooviasse pidavat selline küla isegi ehitatama.
ja mida sa peni siin mingitest sekskogemustest lõugad? shreki nime lugedes langeb isegi ukselingil libiidotase alla nulli.

kadakajupp 10. detsember 2014, kl 17.57
šašlõkk pole ka midagi erilist, lihtsalt ebatavaline jõulusöök. lambaga on see asi, et tuleb osata teha ja kindlasti noor lammas - see on muidugi mu isiklik eelistus. ma ei teagi, mis ma teen, kui pääsen küllaminekust, siis olen ilmselt omapäi kodus ning seega teen seda, mille järgi parasjagu isu on. isutada võib ka ühepajatoit või avokaado-porru salat :D.

kadakajupp 10. detsember 2014, kl 17.58
irw@ukselingi libiido :D.

huvitav, kas minu ukselinkidel on keskmine või kõrge libiido? :D.

johhaidii 10. detsember 2014, kl 17.58
Tükk aega juba vaikus. Kaunishinged panid kõik vanameestele suppi soojendama?

kadakajupp 10. detsember 2014, kl 18.03
no kuule, johhaidii, kas mina olen kolehing või?

piripiiiga 10. detsember 2014, kl 18.09
aga kui on vana lammas, siis padaje hauduma igasugu köögiviljadega vaiksel kuumusel tundideks. hea kui punast veini ka lisada on ja münti. nämmmmm. nähtav rasv mahalõikuda, siis tuleb vanast kah väga hea asi!

HaukuvPeni 10. detsember 2014, kl 18.15
See teema siin algas ju suure jutuga, et vanameestega pole miskit peale hakata. Sellest siis ka minu vibra jutt. Lammas oli aga sellepärast, et lootsin sealt saada paar teravat kommentaari. Aga teil vist kõigil kõhud õhtuks tühjaks läinud ja söögi mõtted peas.
Aga kui söögi teemale, siis jõuluks on plaanis hautada seasisefileed sibula ja hapukoorega.(mulle lihtsalt maitseb sedasi) Mingit verivorsti kahh natike. Kartul jääb ära kuna ma ei viitsi neid koorida.

uksehing 10. detsember 2014, kl 18.19
kas sul, johhaidii, juba midagi sügeleb?
kunagi sai lammast terve lihakehana ostetud. siis läksid lihasemad tükid sügavkülma ja pekisemad osad purustatud tomati, paprika ja sibulaga sissehõõrutuna suurde potti marineerima. sool ja pipar ka muidugi. enne grilli peale panemist lisasime poolele kogusele veel paar supilusikatäit äädikat ja solgutasime läbi. poole jätsime ilma äädikata, siis jagus nii neile, kes tahavad äädikamaitselist ja mitteäädikasõpradele samuti.

:)))))))))) 10. detsember 2014, kl 18.21
12 points go to Elis!

piripiiiga 10. detsember 2014, kl 18.23
keeda koorega. saad rohkem vitamiine kah!

kõht on täis, aga toit on kirg ja sellest rääkimine sütitab alati. jõululauda suhtun kadakajupi sarnaselt. sel aastal omapäi ja vaatan jooksvalt, mille järgi isu oleks. ehk mulle hoopis võis praetud veise sisefilee, kui nüüd penilt šnitti võtta. selline seest verine ja rammusa sinihallitusjuustukastmega.

lochte 10. detsember 2014, kl 18.25
peni, ära pööra alati tähelepanu, millest teema algab, vaata kuhu kulgeb. siin mingi friik küll on, kes vahel ikka kiljatab 'püsige teemas'! aga ta vist praegu taarat ära viimas ja üleüldse pole vaja foorumit ühe hüsteeriku järgi kohendada.
sain aru, et lamba pistad enne jõule juba pintslisse? oi, ära parem siin oma aadressi avalikusta. uks joostakse maha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!