Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
küülikud

kadakajupp 28. detsember 2014, kl 17.33
on tõesti tutvutud, eraviisiliselt ilmselt enamasti.
aga tutvumine või mitte, sopaloopimine pole obligatoorne ühelgi juhul. ma ka ei tutvu, ei siin ega mujal - aga ajaviiteks on oluliselt rohkem teemasid, kui kibestunud tekst vastassoo aadressil.

vabandused penile, kes nüüd tahtmatult mu arvamusavalduste sihtmärgiks sattus - see ei käi pelgalt sinu kohta :).

HaukuvPeni 28. detsember 2014, kl 17.39
Peni saab pidevalt jalaga tagumikku ja on sellega harjunud. Selleks ta siia tehtud saigi. Natuke klähvimist ja vaadata kuidas keegi reageerib. ;-)

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!

kadakajupp 28. detsember 2014, kl 17.48
mul sadomasohhistlikke verbaalseid kõrvalekaldeid ei ole, seega arvan, et said pisut palju :D.

HaukuvPeni 28. detsember 2014, kl 17.52
Head asja ei ole kunagi liiga palju. Hea näide on naisterahva kehakaal. ;-)

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!

kadakajupp 28. detsember 2014, kl 17.58
peniii....! ära riku nüüd seda viimasti ära, hakates jaurama numbritest ja muust. (lisan ennetavalt, et ma kaalun 59-60) ok, sul oli see küll positiivses võtmes kirjutatud.

huvitav, miks keegi IQ väärtuste üle nii palavat diskussiooni ei pea?

kadakatupp 28. detsember 2014, kl 17.59
jupatsil pole kunagi ühtki kõrvalekannet. tundub igavavõitu inimene oma suures keskpärasuses, ehk selepärast temaga keegi tutvuda ei tahagi.

Sid 28. detsember 2014, kl 18.04
kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------

> huvitav, miks keegi
> IQ väärtuste üle nii palavat diskussiooni ei pea?

Kunagi isegi oli teema, kus arutati IQ numbri üle. Keegi oli võtnud vaevaks ühe onlain IQ-testi üles panna ja siis kõik siin käisid oma numbritega kiitlemas. Ma isegi ei mäleta, oli mul 117 või 114, aga kuskile sinnakanti ta oli. Number küll kõvasti langenud, sest ülikoolis tehes oli sinna 130 alla. :(

kadakajupp 28. detsember 2014, kl 18.10
libakadaktupp - ma ei soovigi tutvuda, ei siin ega mujal ning seetõttu jätab mind üsna ükskõikseks arutelu mu oletatava keskpärasuse üle. noh, sedavõrd läks korda, et sulle kommentaar kirjutada.

sid - neid teste on erinevaid, seega nn tulemus varieerubki. kindlasti on ka mingi ühtlustav versioon olemas, aga ma ei tea, missugune nimelt see olema peaks. tõenäoliselt mingi suurem komplekstest, mitte ainult see matemaatikak-ruumitajul-abstraktsionismil põhinev.

Täitsa Blond 28. detsember 2014, kl 18.34
-

Toimetatud 1 kord(a). Viimati Täitsa Blond 16.04.2015 00.21.

kadakatupp 28. detsember 2014, kl 19.11
mul on liba või? pole nagu märganud. jupats, ega sa juhuslikult saaremaa kadakas ei ole?

kroolik 28. detsember 2014, kl 19.16
Ka nagu märganud, et kus agnese või blondiga tegemist olnud, seal on sel tutvumisasjal mingi vinge hais juures. Ja naised ise puhtaimad kogu loos. Ilmselt lööb lõhna üles nende parim enne möödas ja kogu moos.

kadakajupp 28. detsember 2014, kl 19.17
ei ole saarekadakas :).

kadakatupp 28. detsember 2014, kl 19.20
korraks nagu tundus, jupats.
kroolik pole märganud, et pesemata tutid võivad ka üsna vinget aroomi levitada? mine võta kinni.

Täitsa Blond 28. detsember 2014, kl 19.22
-

Toimetatud 1 kord(a). Viimati Täitsa Blond 16.04.2015 00.21.

kadakajupp 28. detsember 2014, kl 19.23
seos saarte ning sealse taimestiku vahel on küll ainus, mida suudan pakkuda su mõttekäigu initsiaatoriks.
aga tead, vahet polegi - kadakas on kadakas igal pool :).

Täitsa Shrek 28. detsember 2014, kl 19.26
Miskipärast arvan, et kadakajupp on hiiumaalt:-)

kadakatupp 28. detsember 2014, kl 19.27
mitte ainult taimestik, aga jupatsi kuiv matemaatiline mõtteviis ja robotlik kõnemaneer tuli kuidagi tuttav ette.

kadakajupp 28. detsember 2014, kl 19.40
irw, vaesed saarlased ja hiidlased :D. elan mandril paraku...

mis muid hinnanguid puudutab, siis tegelikult on su tähelepanek õige, ma olen harjunud kirjaliku korrektsusega. võiksin, aga ei pea vajalikuks siin mahlakat teksti genereerida. ja üleüldse, keegi peab ju kuivik ka olema :D.

Täitsa Shrek 29. detsember 2014, kl 13.38
Noh, eks siis elad kusagil läänemaal, selle äärel, kus kadakakasv algab ja ongi vaid mingid kidurad jupid. Sipa oli vist üks taoline koht nt:-)

kadakajupp 29. detsember 2014, kl 14.47
shrek :D - mis ma sinu elukoha osas pean arvama? sookoll-soo?

mu nimevalik oli juhus, mingis suvalises teemas, mulle isegi ei meenu, miks just niisugune valik. kuna minunimelisi ühtäkki palju sai, siis regasin nime ära. thats it.

ahjaa, ma ei tea siin mitmete kilomeetrite raadiuses kadakaid olevat - kui kuskil iluaedades kasvavad kahtlased okaspuuvormid kõrvale jätta.

Täitsa Shrek 29. detsember 2014, kl 18.58
Ega tegelt vahet pole. Ekraani, kahe ekraani taha jääd nkn. Nende vahel on internet:-)

kadakatupp 29. detsember 2014, kl 19.54
lisaks internetile on nende kahe ekraani vahel ka hulk komplekse, argust ja ainult iseendale elamise mugavust.
head mittetutvumist!

kadakajupp 29. detsember 2014, kl 21.06
tupsik teab nagu alati püha tõde, head teadmist :D. eelistused transformeeruvad kompleksideks, soovimatus arguseks ja iseendale elamine kvalifitseerub genotsiidiga võrdse kuriteona :D.

ok, väike sarkasm, aga tegelikult pole oluline jah, kus keegi elab - kuni nad koos ei kavatse elada.

bloog 29. detsember 2014, kl 21.15
kas kadakapuul bloog on veel töös esti rahva harimiseks?

kadakajupp 29. detsember 2014, kl 21.16
ole lahke ja kasuta seda, kui soovid. mis teemal siis harimist oleks tarvis?

hari meid 29. detsember 2014, kl 21.24
kadakajupp Kirjutas:
> ole lahke ja kasuta seda, kui soovid. mis teemal s
> iis harimist oleks tarvis?

sa tunned meist targemini mis tarkust me lollid vajame.

kadakajupp 29. detsember 2014, kl 21.26
irww...algatuseks pisut grammatikat seoses lauseehituse ja komakasutusega :D. ok, minul ei ole tarvis otseselt kedagi harida, kui saan kedagi aidata mingil teemal, siis on ju väga tore.

räägi veel 29. detsember 2014, kl 21.37
kadakajupp Kirjutas:
> irww...algatuseks pisut grammatikat seoses lauseeh
> ituse ja komakasutusega :D. ok, minul ei ole tarvi
> s otseselt kedagi harida, kui saan kedagi aidata m
> ingil teemal, siis on ju väga tore.

räägi veel endast midagi imetlusväärset.

kadakajupp 29. detsember 2014, kl 21.40
see oli imetlusväärne või? no sel juhul tänaseks piisab ju.

wauwou 29. detsember 2014, kl 21.43
kadakajupp Kirjutas:
> see oli imetlusväärne või? no sel juhul tänaseks p
> iisab ju.

ohh, ahh, sina ikka tead ja oskad öelda tabavalt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!