Saame tuttavaks
küülikud

piripiiiga 27. detsember 2014, kl 20.42
ma amööb ei ole olnud. olen sünnitanud ja see oli imeline kogemus. samuti on privileeg nende kasvamist näha.
mansion ghost 27. detsember 2014, kl 20.47
Oot, aga miks te oma "küülikutega" siis ei ole? Otsite siin mingeid "mitteküülikuid".

Mathilda 27. detsember 2014, kl 20.57
Küll on tore, kui inimesed oma nina otsast ka kaugemale suudavad vaadata
mansion ghost 27. detsember 2014, kl 21.02
Eks te enamus ole samasugused küülikud, miks siis omasugused ei kõlba.

Mathilda 27. detsember 2014, kl 21.17
Ju siis pole enamus
mansion ghost 27. detsember 2014, kl 21.22
Nuh, minu kontol on üks "pesakond" ja "küülik", tegelikult enamat polegi nagu vaja. Veel 1-2-3 küülikut üle käia, et isasem tunne oleks?

... 27. detsember 2014, kl 21.29
Mehed, kas te tunnete end isasemalt kui sellist juttu suust välja ajate?

mathias 27. detsember 2014, kl 23.26
Tere teemaline!
Kus eesti otsas elad? Kas meheta sunniviisil või vaba tahtega? Kas talud alkoholilembust kui rahapuudust pole. Ise olen rahumeelne mees,kiilas.

S/M 28. detsember 2014, kl 04.07
Looduses pole midagi juhuslikku. Nagu seegi, et vastutusrikkam osa uue elu loomisest (paarilise valik, lapse kandmine, sünnitamine) on jäetud naistele.

bipolaarne kampsun 28. detsember 2014, kl 08.24
kuulge, mitu shrekki siin on? üks neist oskab alused ja öeldised täiesti arusaadavalt lausesse ära jagada ja isegi mingit mõtet arendada. ja mingi vanema väljalaskeaasta shrek suutis siin kõigest ümiseda nagu otsiks esikuvaibalt omaenda tatti taga.

HaukuvPeni 28. detsember 2014, kl 10.37
S/M Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Looduses pole midagi juhuslikku. Nagu seegi, et va
> stutusrikkam osa uue elu loomisest (paarilise vali
> k, lapse kandmine, sünnitamine) on jäetud naistele
> .

Täiesti nõus sinu seisukohaga. Naised valivad alati kõige tugevama ja jõulisema. Saada olevatest kõige rikkama jne. Need toredad jõmmid käivad naise korra üle ja lähevad edasi, sest järgmine naine on neid jälle valinud. Siin pole tegemist kõige vähemalgi määral nende meeste sisemise iluga millest naised jahuvad. Seda nendel ei ole, ega ei saagi olema. Rusikad ees ja kaigas käes on vaja edasi trügida. Lapse tahtsid, said. Kao nüüd eest. Järgmine.
Kallid naised, ärge siis virisege. Saite mida otsisite!

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!

Täitsa Shrek 28. detsember 2014, kl 13.39
Või närimist heidavad ette. Et kui ise kirjutad mõnele, kellega soov lähemalt tuttavaks saada, et mees korralik, ei joo, suitseta, peta ega alanda, mis siis lahti läheb daamid?
Enda meelest oleks selline teema siin nagu viisakas vastuproovile panek, et noh, naised, mis te siis tegelikult ka väärt olete. Või oleks naisi viisakas uskuda nagu reklaame raadiost?:-)

HaukuvPeni 28. detsember 2014, kl 14.15
Täitsa Shrek Kirjutas:
> Või oleks naisi viisakas uskuda nagu rekla
> ame raadiost?:-)
"Looda Allahhi peale, aga kaamel seo ikka kinni." Ehk siis, "usalda aga kontrolli."
Naised ei valeta isegi siis kui otseselt vahele valetamisega jäävad. Nad lihtsalt "pisut ilustavad" asja. Nii ausad, nii ausad....

Mees saadab SMS-i naisele : "Tsau Kallis, mis teed?"
Naine vastab: Mitte midagi eriti. Lähen varsti magama. Olen suht väsinud. Aga ise?
Mees vastab: "Midagi, seisan klubis... Sinu selja taga."

Täitsa Shrek 28. detsember 2014, kl 14.38
Justjust. Ja kui naistel asja ilustamisega välja ei vea, siis järgneb kerge kasvatusliku iseloomuga stsenaarium, soovituslikku laadi, vaadata elu läbi roosade prillide.

kadakatupp 28. detsember 2014, kl 15.07
delfi mehised hädapasunad jälle pasandamas. kogu aeg nagu milleski pettunud, ära kibestunud ja tahaks kellegi tagumenti sarkasminoolega sihtida. enamasti kipub vanadusest nõder käsi värisema ja nooleteravik satub ikka omaenda kannikavahesse. justkui meeldetuletav küsimus, kust kõik need virisevad rahaahned petised küülikud välja on võetud, mustkunstniku kübarast? head naised viletsaid nässakaid ei taha, siis järelikult kõik naised pahad.

HaukuvPeni 28. detsember 2014, kl 15.14
Tüüpiline naise reaktsioon. Kui oled millegagi hakkama saanud süüdista meest! ÜKSKÕIK MILLES. Siis tunned end jälle omas elemendis ja saad ennast kellegi peal välja elada.
mansion ghost 28. detsember 2014, kl 15.16
´kadakatupp´, on´s mõni siit Su kätt palunud, et naa põlglikult plõksid? Ilmselt oled üks õnnelikest, keda siinkirjutajad väga tülitama ei kipu.

kadakatupp 28. detsember 2014, kl 15.26
oot, millega hakkama saanud? meenutasin, et hädapätakatele polegi häid naisi ette nähtud, muud midagi. see veel puuduks, et mingi siinvinguja nässakas kätt paluma hakkaks. mu mees saaks naerukrambid!
mansion ghost 28. detsember 2014, kl 15.32
´kadakatupp´, tundub, Su mees on üsna lootusetu juhtum, et pole kedagi paremat leidnud ja peab Sinuga leppima. Kahtlemata saaks ta naerukrambid, sest teist nii lolli meest ei saa olla.

kadakajupp 28. detsember 2014, kl 16.04
oehh, jälle pillute üksteist solgiga? inimesi on igasuguseid, ausaid, valelikke, ilusaid, koledaid, tarku, rumalaid - ma ei saa aru, miks mingid omadused alati üldistavalt soopõhised olema peavad?

HaukuvPeni 28. detsember 2014, kl 16.38
kadakajupp Kirjutas:
> oehh, jälle pillute üksteist solgiga? inimesi on i
> gasuguseid, ausaid, valelikke, ilusaid, koledaid,
> tarku, rumalaid - ma ei saa aru, miks mingid omadu
> sed alati üldistavalt soopõhised olema peavad?

Miks, miks! Siis saab siin kakelda ja lõbutseda.

kadakajupp 28. detsember 2014, kl 16.43
kas see on lõbus? minu arvates tüütu, ebaviisakas ja tavaline, arvestades siinset leksikat. ilmselt parem, kui herneid vastu seina loopida - kuigi tulemus on samasugune null vist. eks te siis jätkake pealegi, kui meeldib.

HaukuvPeni 28. detsember 2014, kl 16.51
Näita siin tutvumises mõnda teemat kus sopa loopimist ei ole. Siin pole võimalik teha seda, et "saame tuttavaks." Aga kohutavalt hästi kukub kõigil välja teema, "pillun pasaga." 24 tundi ööpäevas. 7 päeva nädalas. Kes rohkem pillub, see tuntumaks saab ja võidab kevadistel valimistel ;-)

kadakajupp 28. detsember 2014, kl 16.54
eks sul on osaliselt õigus jah, peni. miks see sügavat rahuldust pakub, on pisut hämmastav, aga need põhjused on ka siin välja toodud ehk et ei midagi uut siin päikese all.
no kui tutvuda ei taha, kas siis ainuke alternatiiv on vastassoo sopaga üle valamine? ära vasta sellele küsimusele, retooriline ainult...

HaukuvPeni 28. detsember 2014, kl 17.01
Sa võid tahta tutvuda aga SIIN on see välistatud. Võimalik, et "koduabi", "Müstika nurgake" jne. on see võimalik aga "Saame tuttavaks" tutvustatakse vaid parimaid solgiloopimise võtteid. ;-)

kadakajupp 28. detsember 2014, kl 17.06
selge-selge, siin ei tutvuta, juba ammu mitte. aga miks siiski kasutada ainukest käibivat alternatiivi, on ju teisi ka?

mõtlemisvõime olemasolul peaks jõudma pisut kaugemale, kui "aga kõik teised loopisid ka kommipaberid maha"

penile 28. detsember 2014, kl 17.07
HaukuvPeni Kirjutas:
> Sa võid tahta tutvuda aga SIIN on see välistatud.

Kle, kui sul pole õnnestunud või lihtsalt tahtmist, siis ära yldista!!

HaukuvPeni 28. detsember 2014, kl 17.20
Tutvustad ehk siin mõnda teemat kus on reaalselt tutvutud. Olen nõus paarikesele pudeli pepsit välja tegema :-) (kangemat ei saa, joovad purju ja hakkavad kaklema)
Siin lihtsalt ongi kujunenud selliseks, et kõik viskavad kildu. Üldiselt päris roppused mulle ei meeldi ja katsun neid vältida.

penile 28. detsember 2014, kl 17.25
Vaata, tutvutakse omaette, siis kui on kontakte vahetatud. Seda ei pea tegema siin teiste ilkumise ja haukumise saatel!

HaukuvPeni 28. detsember 2014, kl 17.31
...Kuupaistel, rinnuni lumes sumades ja autot hangest välja lükates... täiesti romantiline ja võimalik.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!