Saame tuttavaks
Tutvumisest

Vihkan 10. märts 2015, kl 17.30
Räägite siin, et tutvuma peaks reaalis aga kui ma internetis naisele teen ettepaneku kiireks kokkusaamiseks, et mitte aega raisata, siis tuleb sada vabandust ja keerutust, et mitte kokku saada. Mida see näitab? Kas seda, et naine ei kavatsenudki tutvuda ja lihtsalt otsis võimalust aega surnuks lüüa? Naise välimus ei kannata mingit kriitikat?

sugugi mitte vaid hoopis seda et 10. märts 2015, kl 17.33
sul on X6 asemel X5:)

no mida see ikka näitab 10. märts 2015, kl 17.35
mingi tegelane tahab sulle hinge esmalt pugeda ja seal kõik segi keerata. samahästi võib ta olla nii loll ja kole, kui tark ja kena.

Haha 10. märts 2015, kl 17.49
See võib ka seda tähendada, et pildi järgi oled kole, aga juttu on sinuga hea rääkida.

naise jaoks 10. märts 2015, kl 17.54
peab olema aega,majas saad raha eest kohe.....

võta 10. märts 2015, kl 18.02
siit omale naine siis. Hakkajaid naisi keskeas kuipalju.

just, võta jah 10. märts 2015, kl 19.14
aastate viisi klõbistavad siin arvutiklahve, nüüd siis püsikateseisus ja suhtlevad omavahel :)

mis see näitab 10. märts 2015, kl 19.14
On see, et midagi sinu kiires jutus on vastumeelne ja sa ei meeldi naisele.

kadakajupp 10. märts 2015, kl 19.29
siin on erinevaid variante pakutud, ma lisan veel (eeldades, et tegemist ei ole ühegi eelneva pakutud variandiga) -võimalik, et naine ei keeruta, vaid tal ongi põhjuseid, miks siin ja kohe praegu ei saa kohtuda. sel juhul muidugi peaks kokku leppima järgmise võimaliku aja mõistliku ajavahemiku jooksul.

ei vihka 10. märts 2015, kl 19.30
Võib-olla naised kardavad, et tuled pärast kohtamist siia neid taga rääkima ja nende üle ilkuma.

Sid 10. märts 2015, kl 19.42
Kui inimesed vähegi normaalsed on, siis nad ei ilgu oma kohtingukaaslaste üle. Või kui ilguvadki, siis igati loomulik oleks samaga vastata, saaks kõik natuke targemaks. :)
Kui aga üldse karta kohtama minna, siis vist ei ole mõtet ka siin tutvuda (või üldse tutvuda). Kohtingutel käimine on tegelikult põnev ja tore tegevus, kahjuks olen ma ise selle jaoks juba liiga vana ja lihtsalt ei pea enam sellist asja eakohaseks. :D

Vihkan 10. märts 2015, kl 19.51
Minu kui mehe üle on küll kohtingukaaslased hiljem ilkumas käinud.

Aga jah olgu öeldud, et kui naine kohe kohtuma tulla ei taha, siis ma kannan ta maha.

kohtuda võib 10. märts 2015, kl 19.54

aeglane 10. märts 2015, kl 20.30
Mina olen korra läinud kohtama ilma eelneva paaripäevase meilivahetuseta - ei soovita! Mees oli kena välimusega aga see kuidas ta teenindajatega suhtled, no väga piinlik oli. Ja ma oleks seda näinud ette, kui ma oleks temaga pikemalt kirjateel arvamusi vahetanud.

milleks kirja teel aega raisata 10. märts 2015, kl 20.54
Tulebki kokku saada ja kohe näha, kas tasub edasi suhelda.

kadakajupp 10. märts 2015, kl 21.02
kirja kirjutamine võtab mõned minutid ju, aga kokkusaamiseks peaks aega planeerima ning ilmselt ka teatud kulutusi tegema. seega oleks mõistlik enda jaoks olulised faktid enne välja selgitada, kui kohtama minnes tõdeda, et tegemist on kõikides kvalifitseerumise punktides sobimatu inimesega.

kiire naine 10. märts 2015, kl 21.08
no minu meelest ikka vastupidi, mina soovin kohe kokku saada, meestel sada vabandust.

p.s. kusjuures kole ka ei ole, pildi peale eelnevalt ohhetavad ja ahhetavad, et olla lausa võrratu.

kadakajupp 10. märts 2015, kl 21.21
ilmselt kuidas keegi - mõni pigem ootab, et tekiks "säde", teine leegib seda koheselt välja selgitama. väga ilusa naise puhul on meestel äkki pisuke ebakindlus ja mõte tahab päevakese settimist?

to aeglane 10. märts 2015, kl 21.24
rumal üldistus sul, mina jälle olen saanud kokku kellegagi, kellega pikalt kirju vahetasime ja ikka osutus kohtingul ebameeldivaks. milleks aega raisata ja õhulosse ehitada? kohe kokku saada ja selgus majas. mõni jälle ei oska end kirja teel väljendada, kohtumisel võib olla vägagi meeldiva inimesega tegu.

Hsh 10. märts 2015, kl 21.24
Sinu kui mehe üle on naised ilkunud?
Ju sa siis ikka päris mehemõõtu välja ei anna.

IHKAN 10. märts 2015, kl 22.57
MEEST, kes oskab kenasti organiseerida kohtingut.
Kui tullakse niisama tuigrdama või oma asju ajama ja siis nii muuseas saadakse vahepeal kokku,no ei, nii pole viisakas - see mees pole MINU jaoks.

to IHKAN 10. märts 2015, kl 23.12
Imelik oled? Sind tullaksegi üle vaatama, mitte sulle meheks olema. Kätel kandmise ajad on läbi.

Tõesti 10. märts 2015, kl 23.39
IHKAN Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> MEEST, kes oskab kenasti organiseerida kohtingut.
>
> Kui tullakse niisama tuigrdama või oma asju aja
> ma ja siis nii muuseas saadakse vahepeal kokku,no
> ei, nii pole viisakas - see mees pole MINU jaoks.

oled erivajadustega, vajad invalifti, wc'd, tõstjaid, toetajad, aitajaid või? kas vanadekodus pole võimalust tutvuda?

onu Heino Mustamäält 10. märts 2015, kl 23.59
Tutvuks ja saaks kokku kuskil kohvikus.
Aga naine peaks olema sportlik ja hea käitumisega.

IHKAN 11. märts 2015, kl 00.03
Mees, aga kas veidike trullakas keskealine naine ei sobi? Mul on ilus blond pea ja sukad panen jalga!

kadakatupp 11. märts 2015, kl 00.16
Vihkan Kirjutas:
> Minu kui mehe üle on küll kohtingukaaslased hiljem
> ilkumas käinud.
>
> Aga jah olgu öeldud, et k
> ui naine kohe kohtuma tulla ei taha, siis ma kanna
> n ta maha.

mehel, kelle üle ilgutakse ja kohtama ei taheta tulla, pole paraku võimalustki kedagi maha kanda. nimelt on ta naiste poolt juba ammu maha kantud.

tupeharakale 11. märts 2015, kl 00.18
no sina pole nüüd küll mingi naiste eest sõnavõtja, vana prostituut:D

tupeharakale 11. märts 2015, kl 00.48
tahaks ise naiste eest sõna võtta, aga rootsis öeldi, et kärbunud nokunahk kliitoriks ei kvalifitseerugi. krdi femmid:D
prostituudiks ka ei võetud, kuigi passisin igal õhtul metroos meeste peldikus, perze upakil.

helin 11. märts 2015, kl 08.47
aeglane Kirjutas:
> Mina olen korra läinud kohtama ilma eelneva paarip
> äevase meilivahetuseta - ei soovita! Mees oli kena
> välimusega aga see kuidas ta teenindajatega suhtl
> ed, no väga piinlik oli. Ja ma oleks seda näinud e
> tte, kui ma oleks temaga pikemalt kirjateel arvamu
> si vahetanud.

Vaevalt oleksid kirjateel suhelnud seda ette näinud, küll annab telefonisuhtlus väga palju juurde ja ka siis ei piisa ühest, kahest korrast, vaid kui nädal-kaks korduvalt helistada ja juttu jätkub, siis kohtudes saab eksida pisut välimuses, mitte enam niivõrd olemuses.

helin 11. märts 2015, kl 08.47
aeglane Kirjutas:
> Mina olen korra läinud kohtama ilma eelneva paarip
> äevase meilivahetuseta - ei soovita! Mees oli kena
> välimusega aga see kuidas ta teenindajatega suhtl
> ed, no väga piinlik oli. Ja ma oleks seda näinud e
> tte, kui ma oleks temaga pikemalt kirjateel arvamu
> si vahetanud.

Vaevalt oleksid kirjateel suheldes seda ette näinud, küll aga annab telefonisuhtlus väga palju juurde ja ka siis ei piisa ühest, kahest korrast, vaid kui nädal-kaks korduvalt helistada ja juttu kauemaks jätkub, siis kohtudes saab eksida pisut välimuses, mitte enam niivõrd inimese olemuses.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!