Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
milline naine on mõrd?

alu 03. aprill 2015, kl 13.49
Kuna ühes teises teemas pandi pahaks ja peeti lubamatuks naisi nii nimetada, siis peaks kindel olema , et sellised naised ikkagi on olemas. Ehk siis mitte mõrrad või mõrraga kokku puutunud kirjeldavad, millist naist võib pidada mõrraks.

alule 03. aprill 2015, kl 13.50
kõik sinu eksid on mõrrad olnud,muidu poleks sa neid maha jätnud ja igavese kibestumise saanud.

libaja 03. aprill 2015, kl 13.55
mina tean küll mis elukas see mõrd on, aga kirjeldada ei oska - mul on refleks kohe eemalduda ja mitte pikemalt uurida. nagu mingi vastik aura oleks juures, tekib paanika, hirm, ja siis mina põgenen. alles hiljuti oli selline juhtum - istun paubis ja teenindaja toob jooki, snäkki ja seletab, et üks daam saatis. ja siis tuli TEMA ISE - MÕRD. jätsin oma tooli kus see ja teine...kuulisn veel mõrda järele hüüdmas - miss sull viga onn, miss sulle ei meeldi siis...

alu 03. aprill 2015, kl 14.00
Ehk siis mõrd on naine, kes mingi meelituse, vale või võltsiga üritab endale tähelepanu ja kõik muu saada ja kui see ei õnnestu, siis tuleb kättemaks, alandus või avalik mõnitamine?

libaja 03. aprill 2015, kl 14.02
jah. väga hea definitsioon.

alu 03. aprill 2015, kl 14.03
Kas mõrraks vöiks ka kutsuda naist, kes mehele tõotab igavest ennast koos sooviga koos olla, lapsi kasvatada ja kusagil poole peal avastab, et talle on siiski muude meeste tähelepanu vastupandamatu?

to alu 03. aprill 2015, kl 14.08
kirjeldad enda ekssõbrannat?

libaja 03. aprill 2015, kl 14.09
vot seda ma ei tea. õigus armuda ja armastada teist jääb ju meil alati, kuuma peaga antud tõotusi ei tasuks nende saajal eriti tõsiselt võtta.
ei tea.
kuulaksin hea meelega mõrra ja normaalse naise arvamust.

normaalne naine 03. aprill 2015, kl 14.10
alu ja libaja, võtke parem tuba!

libaja 03. aprill 2015, kl 14.12
normaalne naine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> alu ja libaja, võtke parem tuba!

võiks ju võtta, aga arvesta, et mina olen esimene ja siis alles saad alut.

on fakt 03. aprill 2015, kl 14.15
alul on kõik mõrrad.

alu 03. aprill 2015, kl 14.19
See teema oleks nagu esile kutsunud mõne naise pahameele. Millest küll, kui ei olda mörd vähimagi kahtluseta?
Normaalne naine peaks une pealt teadma, milline on mörd ja suutma meestele selgitada, millisest tuleks eemale hoida.

alu 03. aprill 2015, kl 14.21
on fakt Kirjutas:
> alul on kõik mõrrad.

Kaugeltki mitte. Tean väga toredaid naisi. Noori ja kenasid, saledaid. Peale eesti omade ka soomes ja rootsis. Seega mittemõrrad on täiesti olemas, uskuge vöi ei, see ei muuda midagi.

libaja 03. aprill 2015, kl 14.31
ma tunnen ka naist, kes on mõrra vastand - alati kui kohtume siis embab ta mind, naeratab seksikalt, siis annab musi, siis mina annan üle lilled ja kallistan vastu, mõnikord tõstan isegi maast lahti. siis võtan ta käest kandami(kui on), avan talle ukse jne. saate siis aru mis vahe on mõrral ja armsal võluval naisel?

jaaah 03. aprill 2015, kl 14.35
midagi siiski on, et naiseks ei kõlba ;)

libaja 03. aprill 2015, kl 14.37
jaaah Kirjutas:
> midagi siiski on, et naiseks ei kõlba ;)

sa madalalaubaline selle peale ei tule, et ta on abielus teise mehega ja tal on tillukesed lapsed?

jaaah 03. aprill 2015, kl 15.07
litsaks järelikult.

libaja 03. aprill 2015, kl 15.14
jaaah Kirjutas:
> litsaks järelikult.

ei. armastus.

kadakajupp 03. aprill 2015, kl 15.16
eesti keele seletav sõnaraamat ütleb, et "mõrd on liiderlik mehi jahtiv naisterahvas" tõepoolest :D. kuigi mulle tundub, et rohkem kasutatakse seda sõna pigem tähenduses "kole ja halva iseloomuga naine".

jaaah 03. aprill 2015, kl 15.20
nii ruttu kaduski armastus oma väikeste laste isa vastu? väga kerglane.

imestan 03. aprill 2015, kl 15.22
libaja püüab siit naist sellega, et räägib oma armastusest teise naise vastu, samas alandab siin kõiki naisi?

alu 03. aprill 2015, kl 15.23
libaja Kirjutas:
> ma tunnen ka naist, kes on mõrra vastand - alati k
> ui kohtume siis embab ta mind, naeratab seksikalt,
> siis annab musi, siis mina annan üle lilled ja ka
> llistan vastu, mõnikord tõstan isegi maast lahti.
> siis võtan ta käest kandami(kui on), avan talle uk
> se jne. saate siis aru mis vahe on mõrral ja armsa
> l võluval naisel?

Samas peaks taolise käitumisega naisel olema tõelisi eeldusi mõrraks saamisel. Tal on armastus laste isa vastu ja veel mehe või meeste vastu. Realiseerunud on enese huvides ärakasutamise faas, realiseerumata on ilmselt alandused, kättemaks ja mõnitamine, kui köik ei peaks enam õnnestuma vöi mingil pöhjusel nurjuma. Näiteks vanadusest ära vajunud näo või tagumiku ohjeldamatu paisumise tõttu.

alu 03. aprill 2015, kl 15.27
"mõrd on liiderlik mehi jahtiv naisterahvas"

Jama lugu selle mõrraks olemisega samas, kui tegemist on tutvuste foorumiga ja oponentideks on mitte eriti tutvusest huvitet mehed:-)

kadakajupp 03. aprill 2015, kl 15.33
irw... sa pead mind mõrraks või? :D

libaja 03. aprill 2015, kl 15.39
alu Kirjutas:
> libaja Kirjutas:
> ------------------------------
> -------------------------
> > ma tunnen ka naist,
> kes on mõrra vastand - alati k
> > ui kohtume si
> is embab ta mind, naeratab seksikalt,
> > siis a
> nnab musi, siis mina annan üle lilled ja ka
> > l
> listan vastu, mõnikord tõstan isegi maast lahti.
>
> > siis võtan ta käest kandami(kui on), avan tal
> le uk
> > se jne. saate siis aru mis vahe on mõrr
> al ja armsa
> > l võluval naisel?
>
> Samas pe
> aks taolise käitumisega naisel olema tõelisi eeldu
> si mõrraks saamisel. Tal on armastus laste isa vas
> tu ja veel mehe või meeste vastu. Realiseerunud on
> enese huvides ärakasutamise faas, realiseerumata
> on ilmselt alandused, kättemaks ja mõnitamine, kui
> köik ei peaks enam õnnestuma vöi mingil pöhjusel
> nurjuma. Näiteks vanadusest ära vajunud näo või ta
> gumiku ohjeldamatu paisumise tõttu.

nüüd sa väänasid üle. aga nii on, et naine kes kohtub minuga, sel läheb armastus oma mehe vastu üle kohe, kui enne juba läinud pole.
mis teha...

Gunilla 03. aprill 2015, kl 15.51
Mõrd on passiivne kalapüügi /vahend/riist.
Primitiivne on vitstest punutud, tänapäevane on võrgust torumõrd, tiibadega või ilma.
Passiivne on ka õng.
Aktiivsed püügivahendid/-riistad on traal, noot, lant.

Meeste arvamus - naine on mõrd, tuleneb ilmselt seisukohast, et naine on passiivne.
Miks aktiivseid naisi samastatakse?

alu 03. aprill 2015, kl 15.51
kadakajupp Kirjutas:
> irw... sa pead mind mõrraks või? :D

Ei,milleks? Kas mul on midagi, mille alusel võiks pidada, märkamatuks jäänud?:D

alu 03. aprill 2015, kl 15.54
Libaja,
Üle või mitte, aga su kirjelduste põhjal võiks aru saada, et naisel pole midagi üle läinud, lisandunud on aga oskus armsasti ära kasutada erinevaid mehi. Vb sul on annet naistest mõrdasid teha, tekkis mõte:-)

libaja 03. aprill 2015, kl 15.57
alu, armastus on olemas. garanteerin.

ma sosistan sulle kõrva - mina kasutan seda ära...ära teistele ütle.

kadakajupp 03. aprill 2015, kl 15.58
alu - ei oska arvata, mida sa oled märganud ja mida mitte. aga see polegi oluline, sest ei muuda tegelikkust kuidagi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!