Saame tuttavaks
mehed - embus?
kadakatupp 15. aprill 2015, kl 12.36 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 797 |
eks oleneb embaja rahvusest ka, mida ta su kaenlassekrabamisega tahab väljendada. lõunaeurooplaste puhul on embamine ja matsuga muside jagamine täitsa igapäevane rutiin, isegi esimest korda võõraga kohtudes.
tuli üks ootamatu embus meelde. ühes Portugali linnakeses kõrvetava 40-kraadise kuumuse eest varju otsides sattusin kirikusse, kus jumalateenistus parajasti käimas. seisin kombekalt oma musta minikleidikesega kuni hetkeni kui kõik kukkusid järksu üksteist kallistama ja musitama. mu kõrvalseisev korpulentne vanaproua haaras muidugi minu kaenlasse ja tükk aega lahti ei lasknud.
aga kui võõraste embused erutavad, tuleks kindlasti külastada nt. Pariisi või Mexico City metrood tipptunnil. "juhuslikud" kallistused, kõvade väntadega nühkimised, kannikakobamised kindlustatud. ega ilmaasjata pole Mexico City metroos eraldi naistevagunid- kuhu kõik naised muidugi ära ei mahu.
viimane kogemus embusest sisuliselt võõraga, kellega enne kohtumist vaid mõned kirjad netis vahetatud, viis teki alla. kuigi mina ulatasin kohtudes alguses viisakalt käe.....
võib ju asja ilusaks mõelda, et tahtis kaitset pakkuda vms., aga meeldiva naise läheduses juhinduvad kõik mehed alumise aju signaalidest. m.o.t.t.
tuli üks ootamatu embus meelde. ühes Portugali linnakeses kõrvetava 40-kraadise kuumuse eest varju otsides sattusin kirikusse, kus jumalateenistus parajasti käimas. seisin kombekalt oma musta minikleidikesega kuni hetkeni kui kõik kukkusid järksu üksteist kallistama ja musitama. mu kõrvalseisev korpulentne vanaproua haaras muidugi minu kaenlasse ja tükk aega lahti ei lasknud.
aga kui võõraste embused erutavad, tuleks kindlasti külastada nt. Pariisi või Mexico City metrood tipptunnil. "juhuslikud" kallistused, kõvade väntadega nühkimised, kannikakobamised kindlustatud. ega ilmaasjata pole Mexico City metroos eraldi naistevagunid- kuhu kõik naised muidugi ära ei mahu.
viimane kogemus embusest sisuliselt võõraga, kellega enne kohtumist vaid mõned kirjad netis vahetatud, viis teki alla. kuigi mina ulatasin kohtudes alguses viisakalt käe.....
võib ju asja ilusaks mõelda, et tahtis kaitset pakkuda vms., aga meeldiva naise läheduses juhinduvad kõik mehed alumise aju signaalidest. m.o.t.t.
õrnutseja 15. aprill 2015, kl 12.36 |
õrnutsejale 15. aprill 2015, kl 12.42 |
õrnutseja 15. aprill 2015, kl 12.52 |
kadakatupp 15. aprill 2015, kl 12.57 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 797 |
nojahsiis 15. aprill 2015, kl 13.03 |
kadakatupp 15. aprill 2015, kl 13.07 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 797 |
RR Wraith 15. aprill 2015, kl 13.29 |
Tere hea Kadatupp ;)
Kui lubad, siis tsiteeriksin ühte lõiku Sinu tekstist ...
"viimane kogemus embusest sisuliselt võõraga, kellega enne kohtumist vaid mõned kirjad netis vahetatud, viis teki alla. kuigi mina ulatasin kohtudes alguses viisakalt käe.....
võib ju asja ilusaks mõelda, et tahtis kaitset pakkuda vms., aga meeldiva naise läheduses juhinduvad kõik mehed alumise aju signaalidest. m.o.t.t."
Ma olin & olen Su sellisest käitumisest üllatunud .. isegi praegu ;)
Ja veel ... / ..."aga meeldiva naise läheduses juhinduvad kõik mehed alumise aju signaalidest. m.o.t.t." ... /
Ära nüüd ütle, et nagu Sa ise ei oleks tahtnud ;)
Kui lubad, siis tsiteeriksin ühte lõiku Sinu tekstist ...
"viimane kogemus embusest sisuliselt võõraga, kellega enne kohtumist vaid mõned kirjad netis vahetatud, viis teki alla. kuigi mina ulatasin kohtudes alguses viisakalt käe.....
võib ju asja ilusaks mõelda, et tahtis kaitset pakkuda vms., aga meeldiva naise läheduses juhinduvad kõik mehed alumise aju signaalidest. m.o.t.t."
Ma olin & olen Su sellisest käitumisest üllatunud .. isegi praegu ;)
Ja veel ... / ..."aga meeldiva naise läheduses juhinduvad kõik mehed alumise aju signaalidest. m.o.t.t." ... /
Ära nüüd ütle, et nagu Sa ise ei oleks tahtnud ;)
jaaaaa 15. aprill 2015, kl 13.36 |
alu 15. aprill 2015, kl 13.38 |
otsekohene 15. aprill 2015, kl 14.16 |
alu 15. aprill 2015, kl 14.54 |
"45-ne ei pruugi sugugi väsinuma näonahaga välja paista kui 31-ne, seega kõik oleneb indiviidist"
See on päeva kild. Taolise teooriaga võib ka 60se naise näonahk olla nagu 45'sel ja sinna musu andmine pole nagu kuivanud lombi põhjale. Üleüldse läheb naine vananedes aina paremaks ja siledamaks ning siit ilmast lahkudes on täiesti jumalik tõmbemagnet.
See on päeva kild. Taolise teooriaga võib ka 60se naise näonahk olla nagu 45'sel ja sinna musu andmine pole nagu kuivanud lombi põhjale. Üleüldse läheb naine vananedes aina paremaks ja siledamaks ning siit ilmast lahkudes on täiesti jumalik tõmbemagnet.
alule 15. aprill 2015, kl 15.03 |
alu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> "45-ne ei pruugi sugugi väsinuma näonahaga välja p
> aista kui 31-ne, seega kõik oleneb indiviidist"
>
>
> See on päeva kild. Taolise teooriaga võib ka
> 60se naise näonahk olla nagu 45'sel ja sinna musu
> andmine pole nagu kuivanud lombi põhjale. Üleüldse
> läheb naine vananedes aina paremaks ja siledamaks
> ning siit ilmast lahkudes on täiesti jumalik tõmb
> emagnet.
said paugu lahti omal selle kommiga? hea olla?
> "45-ne ei pruugi sugugi väsinuma näonahaga välja p
> aista kui 31-ne, seega kõik oleneb indiviidist"
>
>
> See on päeva kild. Taolise teooriaga võib ka
> 60se naise näonahk olla nagu 45'sel ja sinna musu
> andmine pole nagu kuivanud lombi põhjale. Üleüldse
> läheb naine vananedes aina paremaks ja siledamaks
> ning siit ilmast lahkudes on täiesti jumalik tõmb
> emagnet.
said paugu lahti omal selle kommiga? hea olla?
alu 15. aprill 2015, kl 15.07 |
järgmine alule 15. aprill 2015, kl 15.11 |
alule 15. aprill 2015, kl 15.12 |
alu Kirjutas:
> Miks paugu?? Mis paugu? Kas mingid paksud mutid sa
> avad siin orgasme meeste huupi sõimamisega?
nojah, selleks, et pauku lahti saada, peab olema mees ja mehel riist, sul ainult seelik.
kes sind, nunnukest siin siis sõimab, ah? irw. tüüpiline anonüümne sõimaja on ise selles suhtes ülitundlik. ära nutma hakka!
> Miks paugu?? Mis paugu? Kas mingid paksud mutid sa
> avad siin orgasme meeste huupi sõimamisega?
nojah, selleks, et pauku lahti saada, peab olema mees ja mehel riist, sul ainult seelik.
kes sind, nunnukest siin siis sõimab, ah? irw. tüüpiline anonüümne sõimaja on ise selles suhtes ülitundlik. ära nutma hakka!
Prioriteedid Paigas 15. aprill 2015, kl 15.19 |
Objektiivne olles võin väita,et olen kohanud õige mitmeid üle 40'seid naisi,kes näevad välja ka ilma meigita kolmekümnesed ja palju tihemini alustavid kolmekümneseid,kellele pakuks nende kanavarvaste ja kottis simaalustega kõvasti üle viiekümne.
mõni on tädike juba kahekümneviieselt ja mõni on daam kuni kuuekümneni.C'est La Vie
mõni on tädike juba kahekümneviieselt ja mõni on daam kuni kuuekümneni.C'est La Vie
alu 15. aprill 2015, kl 15.25 |
võta nimi 15. aprill 2015, kl 15.30 |
alu Kirjutas:
> Objektiivselt vaadeldes praegu ühes tln rahvarohke
> s kohas võib öelda, et ühegi üle 40 naise näonahk
> pole võrreldav 30'se omaga, mis on ikkagi veel sil
> e ja tütarlapselik. Isegi meik ei suuda 40'ste näo
> nahka 10a nooremaks teha. Tulge maapeale tagasi.
kuulake alu, ta on meil suur spetsialist kõiges, mis puudutab naisi. ronid peadpidi sisse ka, et täpselt tead?
kuulake alu, ta on meil suur spetsialist kõiges, mis puudutab naisi. ronid peadpidi sisse ka, et täpselt tead?
Prioriteedid Paigas 15. aprill 2015, kl 15.32 |
alu 15. aprill 2015, kl 15.53 |
otsekohene 15. aprill 2015, kl 16.21 |
alu-oled sa ikka juba mingi elukogemusega inimene või ainult süütu koolipoiss oma nutikagaga otse koolipingis? väga vana näonahaga, isegi lausa uskumatu näonahaga 30-seid nähtud aga see on tõesti pigem erand kui reegel. tahtsin vaid öelda seda, et ainuüksi sellepärast ma küll kellegi embusesse ei viskuks, et ta on 30-ne.
HaukuvPeni 15. aprill 2015, kl 16.35 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
otsekohene Kirjutas:
- et ai
> nuüksi sellepärast ma küll kellegi embusesse ei vi
> skuks, et ta on 30-ne.
Kui nüüd tohib sõna sekka öelda, siis ütleksin, et 50+ naised ei taha enam meest voodisse ja seksi. Vähemalt suurem osa naistest. Minu kogemuste järgi... Nooremad naised aga on huvitatud väljakutsetest ja "töövõitudest" ning neil ei ole midagi seksi vastu. Mehed seevastu on seksist elu lõpuni huvitatud. Ka siis kui enam ammugi ei seisa! Seda siis küll vaid unistustes ;-)
Sellest see vastuolu.
© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
- et ai
> nuüksi sellepärast ma küll kellegi embusesse ei vi
> skuks, et ta on 30-ne.
Kui nüüd tohib sõna sekka öelda, siis ütleksin, et 50+ naised ei taha enam meest voodisse ja seksi. Vähemalt suurem osa naistest. Minu kogemuste järgi... Nooremad naised aga on huvitatud väljakutsetest ja "töövõitudest" ning neil ei ole midagi seksi vastu. Mehed seevastu on seksist elu lõpuni huvitatud. Ka siis kui enam ammugi ei seisa! Seda siis küll vaid unistustes ;-)
Sellest see vastuolu.
50+ n Penile 15. aprill 2015, kl 16.49 |
HaukuvPeni 15. aprill 2015, kl 16.54 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
50+ n Penile Kirjutas:
> mis jama sa ajad? kui sulle on sattunud ette mõni
> 50+ naine , kes seksi ei taha, siis selle põhjal e
> i tasu veel üldistada.
Ei ole vist vaja isegi kaugelt otsida... http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?23,135...
Juba suhtumine on selline, et koduabilist küll läheks vaja aga seks, see on liiast....
> mis jama sa ajad? kui sulle on sattunud ette mõni
> 50+ naine , kes seksi ei taha, siis selle põhjal e
> i tasu veel üldistada.
Ei ole vist vaja isegi kaugelt otsida... http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?23,135...
Juba suhtumine on selline, et koduabilist küll läheks vaja aga seks, see on liiast....
mida sa ajad 15. aprill 2015, kl 17.52 |
alu 15. aprill 2015, kl 18.54 |
kahe jalaga maas 15. aprill 2015, kl 19.47 |
alu Kirjutas:
Objektiivselt, irw. Küsisid ilusti kõigi nende naiste dokumenti näha v? Ei usu nagu :)
Objektiivselt, irw. Küsisid ilusti kõigi nende naiste dokumenti näha v? Ei usu nagu :)
alu 15. aprill 2015, kl 19.51 |
Lisa postitus