Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
mehed - embus?

kahe jalaga maas 15. aprill 2015, kl 19.58
Objektiivselt on nii, et mida vanemaks inimene saab, seda enam ta eksib teistele vanust pakkudes. 80stele on ju kõik "latsed". Nii on :)

kadakajupp 15. aprill 2015, kl 20.09
see vist sõltub inimesest, nii hindajast kui hinnatavast. minu käest on just noorukesed müüjad dokumenti küsinud teatud kaupu ostes, kuskil vanuses 25-30, aga üks otsustas seda teha ka selle aasta jaanuaris. ja ma ei näe kohe kindlasti välja nagu alaealine, kuigi müüja osas ma ise poleks selle kriteeriumi hindamisel kindel.

alu 15. aprill 2015, kl 20.33
Mis siin ikka vaielda. Naise arust ka mees enam nooremal ja vanemal naisel vahet ei tee, ei tohigi teha, sest vanem on parem nkn, ju siis nii ka on. Ülejäänud on latsekesed ja vaatad nende poole oled üldse pedofiil. Irw

kadakatupp 15. aprill 2015, kl 22.51
RR Wraith Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma olin & olen Su sell
> isest käitumisest üllatunud .. isegi praegu ;)
>
> Ja veel ... / ..."aga meeldiva naise läheduse
> s juhinduvad kõik mehed alumise aju signaalidest.
> m.o.t.t." ... /
>
> Ära nüüd ütle, et nagu Sa
> ise ei oleks tahtnud ;)

millisest käitumisest ja miks üllatunud? et naised võivad ka jahimeestena käituda, ilma eriti põdemata?
loomulikult tahtsin, pole seda varjanudki...
või oleksin pidanud frigiidsust teesklema?

Meessoost ja embaks küll meeldivat naisterahvast 16. aprill 2015, kl 14.26
Kuna kõik kerkivad teemad millegist oma inspiratsiooni on saanud, siis kas õrnutsejat on varem tundmatu mehe poolt ootamatult emmatud?

õrnutseja 16. aprill 2015, kl 15.14
on juhtunud tõesti, et võõras mees pärast mõne lause vahetamist, nt mingi selgitus või juhatus, embab nagu tänuavalduseks. mulle veidi võõras käitumine, aitähist oleks ju küll olnud.

alule küsimus! 16. aprill 2015, kl 15.21
Mida tähendab "sandra bullocki tüüpi naine"? Mõtled välimust või mida? Ta ju 50 juba.. :))

alu Kirjutas:
> Naiste ja embamisega ei tohiks lugu eriti keerulin
> e olla ja küsimusi tekitada. Ütleme, muidugi, nt s
> elliste sandra bullock tüüpi naistega. Kui taoline
> naine märkab meest välja astuvat vähemalt 50kg ma
> ksvast autost, on ta embamisest meelitatud. Muul j
> uhul võid saada kas käekotiga või kinganinaga kuhu
> gi. Muud naised..keegi siin kirjutas, et on ka nai
> si, kes on pikalt ilma ja lepiks kõigega. Parem se
> llele ei mõtle, millised need naised välja näevad.

to õrnutseja 16. aprill 2015, kl 15.29
See pole päris mees kui embamine meeldiva naisega ei kergita kasvõi natukene pükse eestpoolt. Kui naine soovib emmata siis võiks mõelda natukene ennem ka vaese mehe peale, kes soovib kindlasti midagi veel peale selle...Ma ei mõtle neid mehi nende meeste all, kes on oma naisega ihad maha surunud juba möödunud ööl või varahommikul kui võlukepike kõige rohkem valmis naisele korraliku keppi pakkuma...

eelmisele 16. aprill 2015, kl 16.23
õrnutseja peab suvalistele rahuldusteenust pakkuma või?

missugusele eelmisele 16. aprill 2015, kl 16.28

ega vanus pole number ju 16. aprill 2015, kl 18.38
no meil on siin kuukümnendates liikuv igavesti lapsmees alu, selline püstikuseja, siis on naiivne tom, kes ka vanust kõvasti üle viiekümne, aga ajab ikka naiivset juttu suust välja, äratolmanud uinuvat kaunitari ootav gõust ja muidi kahejalgseid..
ses mõttes pole vanus ju number ja Bullock võib rahus üle 50-ne olla.
alul ikka mokk töllakil...ja till märg. ega keha ei peat ära ju.

irw 16. aprill 2015, kl 18.44
Juba pudelilt kork maha keeratud:D

ega vanus pole number ju 16. aprill 2015, kl 20.26
no ja siis on meil siin veel igavesti tütarlapselik ja vägistatud viljatu kadakatupp ja siis pole meil siin ei agnest ega täitsaplondi. Täitsaputsís, kuidas tahaks seksi natuke purjakil !

eelmisele kl 20.26 16. aprill 2015, kl 20.30
no ja siis oled meil veel sina, igavesti vanaeidelik, viljatu ja vägistatud ajuga nimetu tupp. aga seksi vist väga sulle ei anta, seepärast kisub ropendama?

järgmisele 20.30 16. aprill 2015, kl 21.35
üldse ei kisu ropendama, ainult ropendavaid jäleeitesid jäljendama, seksiga on kõik titimiti kenadel naistel, tänan muretsemast delfi vanamutt:D

päevapäike 16. aprill 2015, kl 22.08
Me kõik oleme ühe tiivaga inglid, vaid üksteist kallistades suudame lennata.(Luciano de Crescenzo)

hehe 16. aprill 2015, kl 22.19
titimiti, aga ikka istub kuival ja rõvetseb delfis. imelik kaader siin koos :D

hehehehe 16. aprill 2015, kl 23.27
ise istud seksides ja orgasmides vääneldes siin vä?

Mõmmik 18. aprill 2015, kl 00.58
Mina tahaksin küll kallistada naist, kes tore tundub. Ilma igasuguste tagamõteteta

Mõmmikule 18. aprill 2015, kl 01.08
siin peaks olema piisavalt igasugu toredaid ja tupelisi tsellukanne, 50a turjal. tee tutvust ja lase käia!

Mõmmikule 18. aprill 2015, kl 09.49
esiteks pakuks ennast, ainult veidi üle 90 kilo tsellut, lokirullikestega soeng ja tünnikujuline kere. sinusugusele peaks sobima. valik on sinu!

kadakatupp 20. aprill 2015, kl 11.50
päevapäike Kirjutas:
> Me kõik oleme ühe tiivaga inglid, vaid üksteist ka
> llistades suudame lennata.(Luciano de Crescenzo)

ilus ütlemine.
kuigi lennata saab ka ühe patareiga vibraatoriga...
ja paljudel siin tiivad elutormidega võideldes nii ära muserdatud, et heal juhul suudetakse õhtul peale arvuti sulgemist vaid kodusele õrrele potsatada ja taevassetõusmisest und näha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!