eks oleneb embaja rahvusest ka, mida ta su kaenlassekrabamisega tahab väljendada. lõunaeurooplaste puhul on embamine ja matsuga muside jagamine täitsa igapäevane rutiin, isegi esimest korda võõraga kohtudes.
tuli üks ootamatu embus meelde. ühes Portugali linnakeses kõrvetava 40-kraadise kuumuse eest varju otsides sattusin kirikusse, kus jumalateenistus parajasti käimas. seisin kombekalt oma musta minikleidikesega kuni hetkeni kui kõik kukkusid järksu üksteist kallistama ja musitama. mu kõrvalseisev korpulentne vanaproua haaras muidugi minu kaenlasse ja tükk aega lahti ei lasknud.
aga kui võõraste embused erutavad, tuleks kindlasti külastada nt. Pariisi või Mexico City metrood tipptunnil. "juhuslikud" kallistused, kõvade väntadega nühkimised, kannikakobamised kindlustatud. ega ilmaasjata pole Mexico City metroos eraldi naistevagunid- kuhu kõik naised muidugi ära ei mahu.
viimane kogemus embusest sisuliselt võõraga, kellega enne kohtumist vaid mõned kirjad netis vahetatud, viis teki alla. kuigi mina ulatasin kohtudes alguses viisakalt käe.....
võib ju asja ilusaks mõelda, et tahtis kaitset pakkuda vms., aga meeldiva naise läheduses juhinduvad kõik mehed alumise aju signaalidest. m.o.t.t.