Saame tuttavaks
appi, kuhu ma sattunud olen?
Sid 07. mai 2015, kl 19.11 |
põnev küsimus Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ag
> a sid, kumb sina enda arvates oled?;)
:D Loomulikult ei ole ma sarisittuja, püsiva nimega seda tehes jääks ju endalegi paha maitse suhu.
Seega - ma loen end inimeste, mitte trollide hulka kuuluvaks. Trollid on need, kes foorumist kunagi välja ei tule ja elavadki siin, mina olen erinevalt trollist kohtunud siit enam, kui kümne inimesega.
> ag
> a sid, kumb sina enda arvates oled?;)
:D Loomulikult ei ole ma sarisittuja, püsiva nimega seda tehes jääks ju endalegi paha maitse suhu.
Seega - ma loen end inimeste, mitte trollide hulka kuuluvaks. Trollid on need, kes foorumist kunagi välja ei tule ja elavadki siin, mina olen erinevalt trollist kohtunud siit enam, kui kümne inimesega.
:) 07. mai 2015, kl 19.13 |
Sid 07. mai 2015, kl 19.15 |
sidile Kirjutas:
> miks otsustasid tagasi tull
> a?
> kas mujal ei leidnud muusika linkide foorumi
> t?
Millal ma lubasin ära minna? Ma ju kirjutasin, et mul ei ole aega siin iga päev käia, käin siis kui aega on. Täna oli tunnike ja nüüd ma jälle kaon, kas homme jõuan foorumisse - ei tea. Mul lihtsalt tegemised suht kaootilised ja seepärast see arvuti ja foorum ei ole primaarsed mu jaoks (erinevalt paljudest siin). :)
> miks otsustasid tagasi tull
> a?
> kas mujal ei leidnud muusika linkide foorumi
> t?
Millal ma lubasin ära minna? Ma ju kirjutasin, et mul ei ole aega siin iga päev käia, käin siis kui aega on. Täna oli tunnike ja nüüd ma jälle kaon, kas homme jõuan foorumisse - ei tea. Mul lihtsalt tegemised suht kaootilised ja seepärast see arvuti ja foorum ei ole primaarsed mu jaoks (erinevalt paljudest siin). :)
igatsusega, kaido! 07. mai 2015, kl 19.17 |
näpud valusad kaidol 07. mai 2015, kl 19.27 |
viimasele 07. mai 2015, kl 19.30 |
venelase nimi 07. mai 2015, kl 19.42 |
tom- sid- kaido 07. mai 2015, kl 19.42 |
külli on vana mutt 07. mai 2015, kl 19.44 |
võtame julgust 07. mai 2015, kl 19.47 |
aga sobis kaidole küll 07. mai 2015, kl 19.47 |
kes see poiss siin on? 07. mai 2015, kl 19.48 |
arvan 07. mai 2015, kl 21.32 |
alu 07. mai 2015, kl 21.48 |
Põhiprobleem paistab viimasel ajal olema, et püsinimedega kirjutajad segavad tutvumast kellelgi, võimalikult igasugu huupi nimede alt tatipritse. Või siis on need omakorda saanud tellimuse kellegi kaitsmiseks, kes ise ei saa hakkama.
Tekib küsimus sel juhul, et kuidas tutvuks sarisitturitest tatipritsid omavahel või keegid, kes üldse mingit püsinime võtta ei taha.
Huvi pärast peaks katkestama enda kommenteerimise ja jääma jälgima, et mismoodi see koerapulm ja paarilise leidmine sellistel siis ka käib:-)
Tekib küsimus sel juhul, et kuidas tutvuks sarisitturitest tatipritsid omavahel või keegid, kes üldse mingit püsinime võtta ei taha.
Huvi pärast peaks katkestama enda kommenteerimise ja jääma jälgima, et mismoodi see koerapulm ja paarilise leidmine sellistel siis ka käib:-)
põhiprobleem on raha 07. mai 2015, kl 21.50 |
sust läheb ju mööda 07. mai 2015, kl 21.51 |
kevad ja kaka 07. mai 2015, kl 21.54 |
alukesekene sarikakaja oled sa ju ise kõige suurem ja lõpeta ära see jura, et kõik peavad teie moodi eputrillad olema ja püsinime võtma. tahan, võtan iga postitusega uue nime ja mingi alu ei koti. ega see "alu" sind tuttavamaks ei tee ja jumal tänatud. sina sarikakad püsinime alt, kas see on nagu kuidagi "õigem" või?
alu meheks olemise protsent 07. mai 2015, kl 21.59 |
alu 07. mai 2015, kl 22.06 |
lõbusad moorid 07. mai 2015, kl 22.16 |
kes huvitub 0,9-st mehest 07. mai 2015, kl 22.19 |
alu 07. mai 2015, kl 22.24 |
alule 07. mai 2015, kl 22.35 |
alu 07. mai 2015, kl 22.38 |
Sid 08. mai 2015, kl 10.39 |
tom- sid- kaido Kirjutas:
> tomi pärisnimi on kaido. ülejäänutest ei tea midag
> i.
Jälle üks troll arvab midagi. :D Ei tea Kaidodest ja Küllidest kohe mitte midagi. :D
*Kui sul tõepoolest on huvi midagi teada saada, siis tule siit foorumist välja ja tutvu inimestega päriselt. Pelgalt siin redutamisega sa targemaks ei saa. Kui su info pelgalt foorumipostituste ja halvemal juhul võõraste postkastide sisuga piirdub, siis minu kaastunne sulle.
> tomi pärisnimi on kaido. ülejäänutest ei tea midag
> i.
Jälle üks troll arvab midagi. :D Ei tea Kaidodest ja Küllidest kohe mitte midagi. :D
*Kui sul tõepoolest on huvi midagi teada saada, siis tule siit foorumist välja ja tutvu inimestega päriselt. Pelgalt siin redutamisega sa targemaks ei saa. Kui su info pelgalt foorumipostituste ja halvemal juhul võõraste postkastide sisuga piirdub, siis minu kaastunne sulle.
just lugesin 08. mai 2015, kl 10.50 |
Sid 08. mai 2015, kl 10.59 |
Ei pea minuga kohtuma, aga neid kes minuga kohtunud on, on siin palju ja kui neile mainida, et ma olen tegelikult Kaido, siis peale rõõmsa elevuse ei saa see muud reaktsiooni esile kutsuda. :D
*Kohtun ma siit aga vaid endale sümpaatsete ja juba tuttavate inimestega pelgalt suhtlemise eesmärgil. Ei ole vaja kaasa tunda, sest isiklik elu on mul korras. Siin käin vaid igavusest omi madalamaid instinkte välja elamas kohalike trollide peal. Mõni teeb metsajooksu, mõni rabeleb jõusaalis, mina lasen oma halvad emotsioonid siinsete trollide peal välja. :D
*Kohtun ma siit aga vaid endale sümpaatsete ja juba tuttavate inimestega pelgalt suhtlemise eesmärgil. Ei ole vaja kaasa tunda, sest isiklik elu on mul korras. Siin käin vaid igavusest omi madalamaid instinkte välja elamas kohalike trollide peal. Mõni teeb metsajooksu, mõni rabeleb jõusaalis, mina lasen oma halvad emotsioonid siinsete trollide peal välja. :D
püsihaige 08. mai 2015, kl 11.15 |
Lisa postitus