copy Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mida oleks sul näiteks oletatavate sõprade ringis
> öelda? Või koguni oletatavale kallimale? "Olen vin
> ge tegija, naiste foorumis lasin ühe teema mujale
> tõsta ja ühe lasin kinni panna, höhöhöö, äge mees
> olen."
> Ise kujutad mõnda tuttavat sellise asjag
> a kuskil "kiitlemas"?
Küsiksin, et mida püsikatel endal oleks öelda?
Kui ma mainiks, et supertrollisin, siis see ei jätaks küll head muljet, tunnistan, samas see uudis nagu nüüd maailma lõppu ka ei tekita, sest teleka vaatamine Walter 7.0-ga pole ju ka kuigi "normaalsem". Mõlemad sellised aja surnuks löömised, aga minu arvates kuskil 4 kuud ma ikka korralikult ise kasutasin ajurakke aktiivselt siin möllates. Seetõttu minul nagu hinnang oleks, et kasulik periood oli, aga edasi jätkamine oleks jah juba null-kasuteguriga.
Mul on muidu juba vastatud sõpradele, et tegelesin eneseharimisega, oli sotsiaalselt lahe ja hariduslikult arendav, lisaks trennid, väheldane date. Aga haridus oli hardcore, sain keeleoskuse B2 tasemele, see oli minu jaoks põhieesmärk ja see võttis minu põhiaja. Elus tuleb millestki loobuda kui on ahnus midagi saada. Ma loobusin ja panin harimisele aja, jäi aega ka trollimise skilli jaoks, trenni jaoks, kino jaoks. Seetõttu oli selline omaette etapp elus, mis polnud päris tasakaalus erinevates aspektides, kuid ise olen rahul arengu üle ja usun, et see oli eluks vaja.
Mis puutub siinsete lihttrollidega jauramisse, siis mina igatahes nautisin ja oli arendav. Ma ei usu, et ristsõna lahendades oleksin nagu parema naudingu ja seejuures ajukaasatuse tekitanud.
Umbes nii ma ise seletaks kogu asja. Aga kuna nüüd on murdepunktid paljudes asjades ja crazy periood läbi saamas, või nö, uus osa/level tulemas pooleteise nädala pärast, siis on ka finito trollimisele ja hardcore harimisele.
Sõprade helistamisele olen eiranud kevadest saadik, kuna üritasin end hoida hardcore lainel. Nüüd siis muudan seda ja helistan neile ise. Eks igal inimesel on omad perioodid ja põhjendused elus, minul oli tunne, et oli vaja eemal olla normaalsuses, sotsiaalsusest, investeerida skillidesse erimetoodikatega.
Selline tagasiside minupoolt teile.