Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
korja senti

Wall Streeti Hunt 06. detsember 2015, kl 11.25
-Millisele l.tsile saab krediitkaardiga maksta?
*Rikkale l.tsile!

*Strattonis käis kolme sorti l.tse: modellivälimusega viimase sõna l.tsid. Nende hinnaks oli 300-500 ja pidid kondoomi kasutama, vastasel juhul pidid kõvasti jotsi viskama, mida ma tegin alati. Siis keskmise väärtusega l.tsid, kes olid enam-vähem ilusad. Hinnaks neil 200-300. Viimasena olid rämpsl.tsid. Maksid 100 või vähem. Kui kondoomi ei kasutanud, pidid penitsiliinisüsti tegema ja palvetama, et riist ära ei kukuks. Ja uskuge mind, me k.p.pisime neid ka!

kolla kükametsast 06. detsember 2015, kl 11.45
kõik on ilus, a kus eided on?

Ljohha 56 06. detsember 2015, kl 11.59
Gde babki, sl_juuhi, prostitutki, s_uuki?

Ratboy 06. detsember 2015, kl 13.32
Parem annan raha l.tsile kui l.tsi kodus üleval pean. Selge???

Vahemärkus 06. detsember 2015, kl 13.55
Miks peaks yldse mingit naist kuhugi kutsuma, välja tegema, ära kuulama ja ennast talle nagu ära tõestama vms?? Et teised teevad nii, nii on õige ja kombeks? Arvustajad ja arvajad las unistavad edasi, et on.
Sõltuvusteta ja vaba inimene saab kokku kellegiga siis, kui on tahtmist saada. Mitte selle pärast, et teised saavad või on igav või peab naine või mees olema.

Pepuvahemärkus 06. detsember 2015, kl 15.48
Ega ei peagi välja kutsuma või välja tegema. Võib ka niisama papirulli tissivest vahele pista nagu rotipoiss teeb.
Vahemärkus ei pea sedagi tegema, ta juba nii vana mees, et mõningad funktsioonid ammu kustunud.

Vahemärkus 06. detsember 2015, kl 16.45
Karta on, et mingi pepuvahe tädi jaoks isegi ei mäleta olevat olnud mingeid funktsioone. Kurb aga tõsi. Ei mingeid väljategemisi ega huvi taoliste tisside vastu, A-D vahet pole.
Ega taolistel muud yle jäägi kui istuda äresvushäire peas ja pärakud pyksis siin korda pidamas ja vanamehi loendamas. Elu vimm sees, kui need pole mingi mõrra taga osanud märgata tõelist naist:D

Pepuvahemärkus 06. detsember 2015, kl 17.03
Jah kui enam tisside vastu huvi pole ja ainult pärakutest suudetakse fantaseerida, siis on rong läinud. Enam ei aita sinine tabletike ka...

Tissivahemärkus 06. detsember 2015, kl 19.44
Hullaripoisid on omadega läbi, ei saa nad enam tissy ega tussy, hy-hy-hy.

hiireviu D 06. detsember 2015, kl 19.53
Tissivahemärkus Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Hullaripoisid on omadega läbi, ei saa nad enam tis
> sy ega tussy, hy-hy-hy.

patsiendid on ravipersonali hulluks nimetanud ......eee...100 korda? või rohkem?

hihihihiii

D

Wanarahvas 06. detsember 2015, kl 20.08
kes viimasena naerab, sel on hambad suus! :DDD

püstihaige aastast 2003 06. detsember 2015, kl 20.17
DDDDDDDDDDD

Isa soovitusel 06. detsember 2015, kl 20.30
„Ja vaadake mis juhtus:

Teate juhtus selline asi minuga, et ma tungisin tänaval, Pronksi tänaval kallale ühele inimesele, kellelt ma löösin selja tagant niimoodi haamriga pähe kohe...haamriga pähe...ja..isa soovitusel..isa soovitusel..et isa soovitas mul seda teha...haamriga pähe lüüa..ja ma tegin seda. See inimene mulle öeldi pärast politseijaoskonnas öeldi seda et tema lõi minuga.. et ma soovitaksin..soovitaksin talle haamriga pähe lüüa..ma so..ma lõingi talle haamriga pähe ja ütlesin et rööviksin talt käekoti ära seljatagant. Ütles mulle niimoodi. Kuid mu ei õnnestunud see, mul ei õnnestunud see.

- Mis teie endaga juhtunud on?

Minu endaga või? Tema lõi mulle mitu korda haamriga pähe, mind, mind viiakse traumapunkti pärast seda, minule löödi see inimene, kes oli tema kõrval lõi mulle selja tagant siia pähe..lõi pähe.

- Nii et teil haamer ja temal haamer, mis see on nüüd uus komme haamriga ringi käi mööda linna või?

Ei minul ei ole sellist kommet, ma ei tee seda enam mitte iialgi, sellepärast et võite..võin kindel olla et see mulle õnne ei too..õnne ei too.

- Aga kes see, mis mees siis see isa siis on et niimoodi soovitas?

Minu isa või? Minu isa on lihtsalt paljas ärimees, teate, ta on minu paljas ärimees, mina pole mingisugune selline...selline tüüpiline inimene, kes te..sooritab kuritegusid, mina olen lihtsalt teise grupi invaliid teate.

- No aga...aga isa on kõva ärimees küll aga raha siis nii vähe vä et peab saatma oma poega röövima?

Aga teate, minu isa on lihtsalt kolmanda grupi invaliid, aga mina olen teise grupi invaliid. Aga tema tähendab, tema suudab raha teenida niimoodi, et tema müüb neid ee.. tänavate kaarte, Tallinna linna täna..Tallinna linna tänavate kaarte sõiduautodesse ja maanteedele ja..

- Ja teie seda teha ei oska, siis peate haamriga käima raha küsimas?

Mina tõesti..mina tõesti ei oska seda teha. Mina olen lihtsalt müünud mõnikord kääre ja münte seal ja ma ei tea misasju kõike veel.

- No nii et kehvasti läks...kehvasti läks see röövimine.

No tõesti kehvasti läks, aga ma soovin, et..et mul läheks kunagi veel paremini, et ma saaksin midagi..midagi paremat korda saata, et ma saaksin tõesti riigile..

- Paremat, no siis te peate kirvega minema järgmine kord!

Ei kindlasti ei lähe kirvega, see veel puuduks, ma peaksin minema tõesti, seda tegema, et ma saaksin lihtsalt riigile kasu teha.

- Aa.. ma ei tea, misasi see peaks olema.

See peaks selline asi olema, et ma... saaks mingisuguseks firmajuhiks võib-olla, või mingisuguse tõelise töökoha leiaksin, millega võib tõesti kümneid tuhandeid teenida..
Ja siis kui sügis kätte jõuab, eks ma siis lähen kuhugi kooli õppima ja leian praktilise töökoha endale, et ma saaksin tõepoolest töökoha leida endale, mille jaoks ma saaksin endale töökoha leida ja õppimist tee..õppimist leida ja..ja endale sellega elatist teenida.

- Kui kõrgelt te siis praegu haritud olete?

Kui kõrgelt mina haritud olen või? Ah mina või...mul on algharidus, Tallin..Tallinna Muusikakeskkooliline algharidus ja pärast selles on mul üks keskkooli, üks algkoori hari..haridus veel...ja ma olen, teate ma olen vaadanud seda, Alien 3-e, seda filmi, teate kuidas sela oli see, Murpi oli seal.

- No see on juba ebaoluline jutt, need smurfid.. mis nüüd haridusse puudutab, siis kui põhikool on läbi, siis nüüd tuleb öö...kuskile gümnaasiumisse katsuda, Gustav Adolfisse või mõnda muusse.

Aga muidugi, ma lähengi sinna, ma lähengi sinna õppima, et ma saaksin lihtsalt.. keskhariduse, teate kui vajalik see elus on, ma saan se..saan õppelaenu seal kõike ja, mu ema ise elab Soomes...
Vasta Tsitee

Juudas 06. detsember 2015, kl 20.41
Ma olen seda maksmise küsimust siin enne ka puudutanud ja delfi naiste käest sõimata saanud.
Naise kohvikuarve maksmisel on kaks probleemi:

a) mitte keegi ei taha kogu linna tsikkidele kohvi välja käristada. Millegipärast arvavad kõik, et just nemad on kordumatud, erilised ja ainukesed. Tegelikkuses tuleb kohvikus käia vähemalt 30 naisega, et sealt üks enam-vähem kõlbulik välja sõeluda.

b) maksmisel on selline reegel, et kui tüdruk laseb enda eest maksta, siis on ta maksja oma. Seda valibki tüdruk ise. Kui nõustub väljategemisega, siis on mees OK. Kui tahab ise maksta, siis ta suhtearendust, vähemalt hetkel, ei soovi.

Te võite mind järjekordselt sõimata, aga ma ei hakka eluilmas lihtsalt heast peast kõikidele kohvi ostma. Mõni küsib veel, et võib-olla saaks telefoni ka korraks laenata, vaja põdurale vanaemale helistada. Naised, nii rott ei saa ka olla.

Mina ajan edaspidigi liini põhiliselt slaavi tüdrukutega, sest jällegi
a) nad on ilusamad, temperamentsemad jne
b) maksmise küsimuses on kindlad reeglid nagu eespool kirjutasin.
Arvake, mis tahate.

To Juudas 06. detsember 2015, kl 20.51
Meie l.tsikesed ei tea, aga nt latiinomaades ja üldse lõuna pool on reegel: kui naine lubab endale joogi välja teha = annab hiljem mehele k.ppi. Nende meeste kulul ei saa end süüdimatult täis lakkuda, kultuurikonfliktid ja vägistamislood on kiired tulema.

Kurjam 06. detsember 2015, kl 21.18
Juudas Kirjutas:
> Ma olen seda maksmise küsimust siin enne ka puudut
> anud ja delfi naiste käest sõimata saanud.
> Nai
> se kohvikuarve maksmisel on kaks probleemi:
>

> > a) mitte keegi ei taha kogu linna tsikkidele koh
> vi välja käristada. Millegipärast arvavad kõik, et
> just nemad on kordumatud, erilised ja ainukesed.
> Tegelikkuses tuleb kohvikus käia vähemalt 30 naise
> ga, et sealt üks enam-vähem kõlbulik välja sõeluda
> .
>
> b) maksmisel on selline reegel, et kui tü
> druk laseb enda eest maksta, siis on ta maksja oma
> . Seda valibki tüdruk ise. Kui nõustub väljategemi
> sega, siis on mees OK. Kui tahab ise maksta, siis
> ta suhtearendust, vähemalt hetkel, ei soovi.
>
>
> Te võite mind järjekordselt sõimata, aga ma ei
> hakka eluilmas lihtsalt heast peast kõikidele koh
> vi ostma. Mõni küsib veel, et võib-olla saaks tele
> foni ka korraks laenata, vaja põdurale vanaemale h
> elistada. Naised, nii rott ei saa ka olla.
>
>
> Mina ajan edaspidigi liini põhiliselt slaavi tüdr
> ukutega, sest jällegi
> a) nad on ilusamad, temp
> eramentsemad jne
> b) maksmise küsimuses on kindl
> ad reeglid nagu eespool kirjutasin.
> Arvake, mi
> s tahate.

A- õige
B- vale, siiani alati tasuta...
C- ustavad...

Juudas 06. detsember 2015, kl 22.09
Seda minagi, et mingit süüdimatut tasuta täiskaanimist ei saa olla. See on bezpredel ehk reeglite vastane.

Mida Kurjam variandi B- (vale) all mõtleb? Et tüdruku saab siiamaani alati tasuta?
No põhimõtteliselt saab jah, aga normaalne zest on välja teha kui ta meeldib.
Kui ei meeldi, ei pea talle üldse midagi ostma.
Kui meeldib, siis on normaalne hakatuseks shampus lauda saata jne.
Kui ei võeta vastu, järelikult saatja ei meeldi.

Aga jah, panused lähevad vähemalt minu puhul kõrgemaks kui siin blogis tehtavad kaheeurosed kohvidraamad:)

Peetrus 06. detsember 2015, kl 22.09
litsidelt nõutakse nüüd ustavust ka v? mil moel saab nädalas 10 riista otsas ratsutav veis ustav olla? hoiatab ette, kui on karta kubemetäide rünnakut? irw

working girl 06. detsember 2015, kl 22.13
Juudas Kirjutas:
> Seda minagi, et mingit süüdimatut tasuta täiskaan
> imist ei saa olla. See on bezpredel ehk reeglite v
> astane.
>
> Mida Kurjam variandi B- (vale) all
> mõtleb? Et tüdruku saab siiamaani alati tasuta?
>
> No põhimõtteliselt saab jah, aga normaalne zes
> t on välja teha kui ta meeldib.
> Kui ei meeldi,
> ei pea talle üldse midagi ostma.
> Kui meeldib,
> siis on normaalne hakatuseks shampus lauda saata
> jne.
> Kui ei võeta vastu, järelikult saatja ei
> meeldi.
>
> Aga jah, panused lähevad vähemalt m
> inu puhul kõrgemaks kui siin blogis tehtavad kahee
> urosed kohvidraamad:)

Kes nutab kahe euri pärast, kes tahab üldse tasuta, kes maksab väärilise hinna ja saab väärilise teenuse. Nagu on tüdrukute tase erinev, nii ka klientidel.

Juudas 06. detsember 2015, kl 22.55
Need ei ole kõik litsid. Kullakaevureid on ikka ka :)
Nädalas 10 riista on tänavaprosti tase ja ekslikult arvatakse Eestis, et kõik ongi sellised. Siinsamas delfis vaidlesin "hetääriga", kes algfaasis tundus mulle prost. Teema arenedes näis jälle, et isegi kui ta prost on, siis ilmselt odavamas hinnaklassis tegija. Tõenäolisemalt siiski korralik pereema, kes on mingite müütide küüsis.

Kalli hinnaga prost ei jaksa puhtfüüsiliselt nädalas kümne riista otsas ratsutada, sest selline asi viib teeninduse taseme alla. Sellega kaotab ta omakorda jõukamad kliendid, kes ei tule mingi vinguviiuli juurde ennast lihtlabaselt rahuldama. Samamoodi ei saa nad lubada endale kubemetäisid jms, sest niisugust teenust on võimatu müüa 300 eur tund. 30 võib-olla. Mis omakorda tähendab, et ühe püsikliendi asemel on 10 juhuslikku taksojuhti.
Ja jõuamegi Kurjami ustavust puurutava väite juurde.

Kui tunnetest rääkida, mis on natuke teine teema, siis slaavi tüdrukud üldiselt esimesena kõrvale ei hüppa ehk niikaua kuni mees ei peta, nad käkki keerama ei hakka. Kui mees ise alustab, saab kättemaks olema hirmus.
Eesti naised seevastu kipuvad hoidma korraga mitut
rauda tules ja suht lihtsalt üle jooksma.
Mis jällegi IMHO Kurjami ustavuse-väidet kinnitab.

To Juudas 06. detsember 2015, kl 23.00
Oma kogemuste põhjal ei saa muidu kui pean 100% Sinuga nõustuma. Slaavi tüdrukutest veel niipalju, et nad ongi haruldaselt truud ning suhet lõpetada on väga-väga raske. Aastat 6-7 tagasi juhtus ühe üsna noore slaavi neiuga, kellega kasvasime veidi lahku. Väga raske oli lõpetada..:( Eesti naisel pole probleemiks hoida mitut meest korraga - üks teeb head k_ppi, aga teine plekib arved ja ostab auto p_se alla. Mõlemad mehed arvavad, et nad on ainsad.:D

naiivik 06. detsember 2015, kl 23.11
issand kui jube on seda lugeda. mina seksin küll ainult tunnetega. tuleb välja, et mehed lahterdavad neid asju hoopis teisiti. kuradi odav tunne tekkis. aitäh silmi avamast. edaspidi enam defist rõõmu ei otsi.

working girl 06. detsember 2015, kl 23.12
...ja ometi abielluvad slaavi lindude ustavuse kiitjad enamasti haaremipidajatest eesti bitchidega. vene temperament ja klammerdumine polegi igapäevaelus nii mõnus või milles asi?

Pepuvahemärkus 06. detsember 2015, kl 23.13
proovige järele kui ei usu, uinuda sinine tablett pärakus ja tisside vahel toob uue päeva kaunimana kohale. vanameestele ei soovita, neil pole tisse:D

Juudas 06. detsember 2015, kl 23.36
working girl, võib-olla suvatseksid mulle abiellumise mõtet lahti selgitama?
Normaalne mees ei vaja enda kõrvale otseselt naist. Kuskil delfis oli ka mingine artikkel meestest, kes leiavad, et abiellumine jms on oma aja ära elanud. Sellele liikumisele Usas, Suurbritannias jm tsiviliseeritud riikides oli ka mingi inglisekeelne nimi pandud, mis hetkel ei meenu.
Asja idee on sama kui naistel feminism. Sellise meesliikumise arvates on naine küll tore asi füsioloogiliste vajaduste rahuldamiseks kuid mingit praktilist otstarvet tal pole. (See ei ole seesama mis shovinism)
Usas loodetakse neilt üsna palju - seda, et heteroseksuaalsed valged mehed taastavad oma kunagise positsiooni ühiskonnas. A-jah, ma pooldan sama ideoloogiat:)

Kairi 38 06. detsember 2015, kl 23.38
Pean tunnistama etolen üsna elav sexuaaleluga ligi 40nene naine, ent siiski väga valiv. Enamus mu partnereid on hea kehaga, sexuaalselt võimekad , haritud ja positsioonikad inimesed. Huvitav on see et nende seas on ligi pooled sellised kes naudivad seda kui naine neid kas sõrme või vibraatoriga anaalselt rahuldab. Mis selles siis niiväga võimatut on? meis kõigis on ju nii naist kui ka meest. Kalduda aga täiesti äärmusesse on ju ka arutu. pealegi kes on proovinud ei suuda enam tunnistada, et see pole hea, kui seda tõeliselt tundlikult ja hellalt teha.

eelmisele ühiskasutatavale tupele 06. detsember 2015, kl 23.42
mitme mehe lits siis oled ka?

*ära häbene, tunne uhkust

jah 06. detsember 2015, kl 23.46
ehk Kairi teeb ka pisikese kokkuvõte, et mis valdkonna headel spetsialistidel ta näppu perses hoiab hellalt ja armsalt. Lihtsalt huvitav oleks teada, millised on need kõvad mehed, kelle edukust tagatakse näpuga tagant hellitades.

working girl 06. detsember 2015, kl 23.53
Juudas, abiellutakse näiteks sellepärast, et osad mehed (ikka veel) tahavad, et nende lapsed kasvaks koos ema ja isaga. seksi saamine ja sokkide pesemine vast tänapäeval põhiteguriks enam ei ole. abiellutakse, sest üritatakse ühiskonna poolt välja kujundatud rollimudelisse sobituda. ka mugavuse pärast, majanduslikel põhjustel jne.
minu tutvusringkonna meestel on kõigil eestlannadest abikaasad. see ei sega slaavlannade teenuseid kasutamast ja neid kiitmast. ometi vene linnuga ükski terve mõistusega eesti mees end ametlikult siduma ei kiirusta.
vastuolu sõnade ja tegude vahel? nagu juudastele kohane...

Juudas 07. detsember 2015, kl 00.13
working girl- Minu tutvusringkonna meestel, kes juhtumisi abielus on, on mitmetel slaavi naised. Minuteada nad eraldi teiste slaavlannade teenuseid ei kasuta (niipalju kui mehed omavahel räägivad) See jälle omakorda näikse viitavat sellele, et sinu tutvusringkonna eestlannadest naistel jääb millestki vajaka.
Üleüldiselt kõiki slaavitare maha teha on ehtnaiselikult lühinägelik. Täiesti puusalt tulistades ja isiklikult mitte tundes - minumeelest näiteks Anna Levandil küll midagi viga pole.

Mina ei ole abielus ja selline selgitus, et abielu on vajalik ühiskonnas väljakujunenud rollimudelisse sobitumiseks jne ei mõju kohe sugugi. Selline rollimudel on oma aja ära elanud. Me suhtleme praegult nagu 1950 a Usa feminist ning 1940 Eesti taluperemees, kusjuures mina olen feministi rollis:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!