Kairi 38 vahepeal elevust tekitanud postitus põhineb ilmselt sellel, et vähemalt minuteada on meestel pärakupiirkonnas üks närv, mille stimuleerimine põhjustab mõnutunnet. Kas see teadmine ka tõele vastab, sellele võiksid asjassepühendunud valgust heita. Naistel seal sellist närvi ei ole. (et meeste ja naiste kehaehitus mingil määral erineb - seda ei pea vast siinsetele staaridele selgitama hakkama)
Sellepärast on ka meeste puhul suur oht, et kes pedeks saab see pedeks jääb ja kõige parem on selliseid kohti mitte torkida. Naiste jaoks on pepuseks suht neutraalne asi. Ma ei teagi, miks nad seda harrastavad: uudishimust võib-olla esimesel korral, aga edaspidi?? Rahapakist uimasekslööduna või meeleheitest kui vars käib juba väljaveninud tupes ringi nagu kulbivars ämbris? Siis on see tagumine variant natukenegi tihedam ja annab pisukestki lootust meest kinni hoida.
working girl - ma oma välimust küll kirjeldada ei oska, pole peeglit ka parasjagu käepärast ja las ta siis jääb pealegi.
Lisaks tundub, et sinagi kirjutad mitme nime all.
Rõhutaks endiselt - see mida teie peate omavahelises lobisemises võiduks, on võit taktikalises plaanis. Ma võin pikalt naiivikut mängida ning raha loopida, et strateegiline kahvel seada, millest ohver enam välja ei rabele:)
Kui sa oled slaavitaridega pikalt koos töötanud, siis ma olen üle kuue aasta Venemaal ja Ukrainas tööasjus elanud ning tunnen mingil määral seda mõttemaailma.
(kes tuult külvab, see tormi lõikab)