Saame tuttavaks
kuulutus
kelmid silmad 05. september 2015, kl 18.08 |
imestasingi, et keegi minu kohta mitte midagi ei päri.
peaaegu oleksin solvunud, et mind nii nähtamatuks peetakse.;)
vanus 38, pikkuse ja kaalu suhe igati paigas, treenitud ja treeningud jätkuvad ka tulevikus. viimane oli teadmiseks neile, kes loodavad naise aega sajaprotsendiliselt enda omandisse hõivata. mina omi hobisid pärast printsiga tutvumist prügikasti ei viska ja eeldan ka printsilt, et tal on sarnaselt minuga oma ajaga ka midagi kasulikku peale hakata. trenni võin kaasa võtta, muud hobid on minu privaataeg.:)
miks printsid ei võiks oma valgelt ratsult maha ronida kätte suudlema? kas kehakaal teeb selle ebamugavaks?;)
peaaegu oleksin solvunud, et mind nii nähtamatuks peetakse.;)
vanus 38, pikkuse ja kaalu suhe igati paigas, treenitud ja treeningud jätkuvad ka tulevikus. viimane oli teadmiseks neile, kes loodavad naise aega sajaprotsendiliselt enda omandisse hõivata. mina omi hobisid pärast printsiga tutvumist prügikasti ei viska ja eeldan ka printsilt, et tal on sarnaselt minuga oma ajaga ka midagi kasulikku peale hakata. trenni võin kaasa võtta, muud hobid on minu privaataeg.:)
miks printsid ei võiks oma valgelt ratsult maha ronida kätte suudlema? kas kehakaal teeb selle ebamugavaks?;)
mehelt 05. september 2015, kl 19.09 |
Seda 05. september 2015, kl 19.15 |
põldhiir 05. september 2015, kl 19.26 |
kelmid kõrvad 05. september 2015, kl 22.20 |
Luba, kelmid silmad,ma annan sulle natuke nõu. Ära nii kirjuta:
""viimane oli teadmiseks neile, kes loodavad naise aega sajaprotsendiliselt enda omandisse hõivata. mina omi hobisid pärast printsiga tutvumist prügikasti ei viska"
Selge see, et kellelegi ei meeldi kui talle pähe istutakse.Ent selline lause jätab sellise tüüpilise eesti-stiilis kempluse mulje, sellise suhtekempluse mulje:(. Sa kindlasti saad aru mida ma mõtlen.
""viimane oli teadmiseks neile, kes loodavad naise aega sajaprotsendiliselt enda omandisse hõivata. mina omi hobisid pärast printsiga tutvumist prügikasti ei viska"
Selge see, et kellelegi ei meeldi kui talle pähe istutakse.Ent selline lause jätab sellise tüüpilise eesti-stiilis kempluse mulje, sellise suhtekempluse mulje:(. Sa kindlasti saad aru mida ma mõtlen.
kelmid silmad 05. september 2015, kl 22.59 |
kelmid kõrvad 05. september 2015, kl 23.16 |
kelmid silmad 06. september 2015, kl 11.00 |
kelmid kõrvad 06. september 2015, kl 13.40 |
kelmid silmad 06. september 2015, kl 14.32 |
kelmid kõrvad 06. september 2015, kl 15.01 |
kelmid silmad 06. september 2015, kl 15.55 |
sinine silmaalune 06. september 2015, kl 18.23 |
Kuidas sul on suhe perevägivallaga? Miks üksi, miks eelmine silmarõõm lahkus ja kuidas see juhtus(detailselt pole vaja arutleda, selge on see, et mehed on alati nagunii süüdi) Lapsed on kindlasti ka olemas, palju tulevane kaaslane neid kaasavaraks saab? Kuidas õpivad, iseloomud, huvid?
Millega ise vabal ajal tegeled, pärast seda kui oled säästumarketi univormi riidekappi riputanud jne...ühesõnaga räägi parem ise kõigest ennem ja ilma küsimata, sest kui luukere on kapis, siis varem või hiljem tahab see vabaks laskmist saada aga siis võib juba hilja olla...
Millega ise vabal ajal tegeled, pärast seda kui oled säästumarketi univormi riidekappi riputanud jne...ühesõnaga räägi parem ise kõigest ennem ja ilma küsimata, sest kui luukere on kapis, siis varem või hiljem tahab see vabaks laskmist saada aga siis võib juba hilja olla...
kelmid silmad 06. september 2015, kl 19.44 |
sinine silmaalune 06. september 2015, kl 21.13 |
pillusilmad 06. september 2015, kl 21.18 |
kelmid silmad 06. september 2015, kl 21.28 |
Mägikotka silmad 06. september 2015, kl 22.21 |
samade soovidega naine 07. september 2015, kl 10.39 |
samade soovidega naine 07. september 2015, kl 11.24 |
viimasele õelusele 07. september 2015, kl 12.35 |
kelmisilmalisele 07. september 2015, kl 14.28 |
Lisa postitus