Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
kuulutus

kelmid silmad 05. september 2015, kl 18.08
imestasingi, et keegi minu kohta mitte midagi ei päri.
peaaegu oleksin solvunud, et mind nii nähtamatuks peetakse.;)
vanus 38, pikkuse ja kaalu suhe igati paigas, treenitud ja treeningud jätkuvad ka tulevikus. viimane oli teadmiseks neile, kes loodavad naise aega sajaprotsendiliselt enda omandisse hõivata. mina omi hobisid pärast printsiga tutvumist prügikasti ei viska ja eeldan ka printsilt, et tal on sarnaselt minuga oma ajaga ka midagi kasulikku peale hakata. trenni võin kaasa võtta, muud hobid on minu privaataeg.:)
miks printsid ei võiks oma valgelt ratsult maha ronida kätte suudlema? kas kehakaal teeb selle ebamugavaks?;)

mehelt 05. september 2015, kl 19.09
kätt suudlema? kuhu tulla? ilma hobuseta ei või tulla? kes võivad tulla? kui vanad/palju kaaluvad/etc.

kolm lehekylge tyhja mula ja ajatäidet, mis tutvuse endani nagunii ei vii, sest 38a treenitud ja kena naise asemel võib siia mulle kirjutada iga mõrdvana paks mittemidagi kaotamata..

Seda 05. september 2015, kl 19.15
minagi püüdsin siin enne selgeks teha. Ja naiivsed on need kes siit ausust leida loodavad.

põldhiir 05. september 2015, kl 19.26
a mis need ilu-eedid siin paksude mõrdade teemades oma aega raiskavad? kõtt reaali printsesse püüdma!

kass 05. september 2015, kl 22.06
...tule siia põldhiir, ma söön su õhtusöögiks.

kelmid kõrvad 05. september 2015, kl 22.20
Luba, kelmid silmad,ma annan sulle natuke nõu. Ära nii kirjuta:
""viimane oli teadmiseks neile, kes loodavad naise aega sajaprotsendiliselt enda omandisse hõivata. mina omi hobisid pärast printsiga tutvumist prügikasti ei viska"
Selge see, et kellelegi ei meeldi kui talle pähe istutakse.Ent selline lause jätab sellise tüüpilise eesti-stiilis kempluse mulje, sellise suhtekempluse mulje:(. Sa kindlasti saad aru mida ma mõtlen.

kelmid silmad 05. september 2015, kl 22.59
aitäh nõuande eest, sain aru, mida sa mõtled. võiksid siis lisaks soovitada, kuidas oleks õigem kirjutada. hea nõu on alati teretulnud.

kelmid kõrvad 05. september 2015, kl 23.16
..võiksid kirjutada näiteks nii:
" ...hea mees leiab endale minu näol tõelise muusa"....või midagi sellist.
:)

kelmid silmad 06. september 2015, kl 11.00
kelmid kõrvad leiavad endale minu näol tõelise muusa. ;)

mh 06. september 2015, kl 12.25
kelmi silmad.

kelmid kõrvad 06. september 2015, kl 13.40
"kelmid silmad 06. september 2015, kl 11.00
kelmid kõrvad leiavad endale minu näol tõelise muusa. ;)"

Vot see juba läheb. Kui oleks veel kirjutanud" Tulen sulle sülle ja lõhnan hästi ja inspireerin sind sinu tegemistes", siis oleksid "kelmid kõrvad" täiesti omadega sees:)

kelmid silmad 06. september 2015, kl 14.32
detaile tuleb ükshaaval ette kanda? seda ma jälle ei teadnud.;)

kelmid kõrvad 06. september 2015, kl 15.01
ei-ei,detaile pole vaja ükshaaval üles lugeda. Ent mõned üksikud emotsionaalselt häälestavad märksõnad:)

kelmid silmad 06. september 2015, kl 15.55
kas olen märkamatult töövestlusele sattunud? ;) tutvumine on kahepoolne protsess, arvan mina. nüüd on sinu kord mind "häälestada".

sinine silmaalune 06. september 2015, kl 18.23
Kuidas sul on suhe perevägivallaga? Miks üksi, miks eelmine silmarõõm lahkus ja kuidas see juhtus(detailselt pole vaja arutleda, selge on see, et mehed on alati nagunii süüdi) Lapsed on kindlasti ka olemas, palju tulevane kaaslane neid kaasavaraks saab? Kuidas õpivad, iseloomud, huvid?
Millega ise vabal ajal tegeled, pärast seda kui oled säästumarketi univormi riidekappi riputanud jne...ühesõnaga räägi parem ise kõigest ennem ja ilma küsimata, sest kui luukere on kapis, siis varem või hiljem tahab see vabaks laskmist saada aga siis võib juba hilja olla...

kelmid silmad 06. september 2015, kl 19.44
sinine silmaalune vist kahtlustab, et kasutasin oma eksabikaasa suhtes süstemaatiliselt vägivalda, kuni viimaks ta läbipekstuna turvakodusse maandus?;)

sinine silmaalune 06. september 2015, kl 21.13
Ja vastused küsimustele..., vaikimine eesmärgiga?

pillusilmad 06. september 2015, kl 21.18
kelmide silmad
kelmi silmad
kelmid silmadeta

või oli mõte kirjutada kelmikad silmad, aga väljendusoskus....

kelmid silmad 06. september 2015, kl 21.28
õige küll. mehed on alati süüdi. vastasin ammendavalt?;)
kui veel midagi selgusetuks jäi, kirjuta eespool toodud meiliaadressile, lepime kohtumise kokku, võid mind vajadusel röntgeniga läbi valgustada, siis saad minu luu kerest selge soti ja sinu süda jääb rahule.;)

njahhhhh 06. september 2015, kl 21.41
luu kere?

kelmid silmad 06. september 2015, kl 21.50

pillusilmad 06. september 2015, kl 21.58
millal kelmi silmad Harkust vabaneb?

mis vaget 06. september 2015, kl 22.18
mõni tühik ees või taga:D

Mägikotka silmad 06. september 2015, kl 22.21
"No pilluhan se on aina mielessä mutta hypätään nyt ensin!"

samade soovidega naine 07. september 2015, kl 10.39
kelmid silmad, kuidas tulemused on?

viimasele 07. september 2015, kl 10.56
.....,ikka kuival.

samade soovidega naine 07. september 2015, kl 11.24
miks te nii õelad siin olete? paneb keegi kuulutuse, hakatakse ilkuma ja nõelama, kas teil hakkab sellest parem?

viimasele 07. september 2015, kl 12.20
vastus on: jah!

viimasele õelusele 07. september 2015, kl 12.35
muidugi, ise enam ei saa, siis ärgu teised ka saagu. õel kadedus ja rumalus, kes peakski sellist tahtma?

kelmisilmalisele 07. september 2015, kl 14.28
võta sid õnge, nii tark ja osav nagu ta meil on! :P
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!