Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
kuulutus

muidugi 09. september 2015, kl 18.34
Agnes Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mhmh..siis ma ei teadnud, et see pea 60 aastane na
> ine ei ole kuidagi ohtlik :)
>
> Head ööd nyyd!
> :)

jajaa, sina ise ju kõigest 18 vaevalt ja selleks jääd. irw.

Väintspoiss 09. september 2015, kl 18.49
Sa issapüss, siin on tõesti uvitav. Kahju, et mul aruke nii napp on, ei taba ära, kes mis nime taga on, kui on.
Jõudu, tüdrukud, pidage ikka mopivarred...ah, mis ma pläran!

to väintspoiss 09. september 2015, kl 19.14
kas sul see mustaks värvitud juustega võõrakeelne moor, kõverate koibadega tümikas on tööl, et julged nüüd siin seletada.

to väintspoiss 09. september 2015, kl 19.15
nimega natasha.:)))

Väintspoiss 09. september 2015, kl 19.21
Maisaand aru, et minuga räägitakse. Ma ju ütlesin, et aruke napp. Teie jutud siin on nii kodeeritud, et väinopead seda ei noki. Ma võin alati mula ajada, kui tarvis. Aint ma ei tea kellega räägitakse, siin tutvujate massid koos.

ära maini 09. september 2015, kl 19.22
Kas natasha on sul jälle tööl, et siin oled.

Väintspoiss 09. september 2015, kl 19.25
Kodus on, ja mis siis

midagi 09. september 2015, kl 20.17
Kui mingi eesti vanamees, väints, viimases hädas nii hirmsa välimusega kodutu võõrkeelse moori oma katuse alla võtab, kus too tema vana maja himustab ja vanamees ei saa arugi, et sest mammist ta enam lahti ei saa, siis on tegemist päris peast haige vanamehega.

Mõhh 09. september 2015, kl 20.24
Vat nüüd ma tunnistan, et ei saa millestki aru enam...Mis vene moorist kogu aeg jutt käib?

kaunis noor naine 09. september 2015, kl 20.38
hihii Kirjutas:
> irw Kirjutas:
> ---------------------------------
> ----------------------
> > Täica Pert, pahad päev
> ad vä?:DDD
> peab ikka ajuehitus olema, et iga pa
> ugu taga perti näha...

Mis ajuehitus..ma pole ilmselt ainuke, kelle meelest oli tema näol tegemist siinse foorumi ühe normaalseima ja säravaima meesisendiga.

Sidipässile 09. september 2015, kl 22.20
Palju su enda "tulemus" siin muidu ka on? Viimased aastad soiud siin mittetutvumisest, särasilmast ja mängid mingid tolerandist veterani, kelleta justkui kõik kokku variseks ja olemata jääks. Palju su skoor vana juudi ja Talibina ka oli? Peale teiste eludes sonkimise, soigumise enda oma üle? Vahepeal kiitsid vene naisi ja tutvumiskohti nendega, kui kohalikud näppu hakkasid näitama?
Mine ōige perze tõesti, vana ahv!

vana asja 09. september 2015, kl 23.39
Sidipässile Kirjutas:
> Palju su enda "tulemus" siin muidu ka on? Viimased
> aastad soiud siin mittetutvumisest, särasilmast j
> a mängid mingid tolerandist veterani, kelleta just
> kui kõik kokku variseks ja olemata jääks. Palju su
> skoor vana juudi ja Talibina ka oli? Peale teiste
> eludes sonkimise, soigumise enda oma üle? Vahepea
> l kiitsid vene naisi ja tutvumiskohti nendega, kui
> kohalikud näppu hakkasid näitama?
> Mine ōige pe
> rze tõesti, vana ahv!

kas see jälk rõlgus ei ruiganud mingi aeg mitte Agnese tagaotsa taga?kas nad kahekesi on foorumihooorad? Agnes ju oli ka aluga?siis üheaegselt?

sidi immigrant 10. september 2015, kl 00.00
no sid on oma panuse ju immgrantide maaletoomises juba andnud. küll moori pere ka kohale jõuab, kui just tuleõnnetust enne ei juhtu. ikkagi talendikas vana mustaks värvitud karvadega venelane, kes mujal euroopas nagu välja praagiti. ju andeid ei jätkunud siiski.

mnajh 10. september 2015, kl 09.03
nataša on tema moori nimi.

ammune tuttav 10. september 2015, kl 10.55
armusin mehesse, kes on väga nunnu - ilus, hea, rikas, edukas. mina meeldin talle ka.
küsite nüüd, mis probleem mul on sellega kui kõik on nii ideaalne? suur probleem minu jaoks. mul on väike kahtlus, et see mees on gay. kardan temalt küsida, sest kui ta kinnitaks mu kahtlusi, oleks minu jaoks kohutav pauk. nii ma lükkan edasi ja elan roosas mullis. mida teie teeksite?

ohmoon 10. september 2015, kl 11.01
ma küll küsiks

Vjatšeslav Mihhailovitš 10. september 2015, kl 12.17
sidi immigrant Kirjutas:
> no sid on oma panuse ju immgrantide maaletoomises
> juba andnud. küll moori pere ka kohale jõuab, kui
> just tuleõnnetust enne ei juhtu. ikkagi talendikas
> vana mustaks värvitud karvadega venelane, kes muj
> al euroopas nagu välja praagiti. ju andeid ei jätk
> unud siiski.

Tegelase sõnavõtud on puhas kuld, pole ammu nii palju nalja saanud. Sõimab ja räuskab nagu vana kommunist rahvusvahelist imperialismi kirudes:D

Roosa mull kohutava pauguta 11. september 2015, kl 08.46
Eks saada taha iga naine peeru vahele ja see vōib kole kyll olla, kui eelistatakse paugutada hoopis mōnd Sidi taolist karvaperset
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!