Saame tuttavaks
Tutvun visiitsuhet sooviva naisterhvaga
Agnes 24. september 2015, kl 19.38 |
Sid 24. september 2015, kl 19.41 |
Naine, 60kg, sa ära põe oma kaalu pärast, mu särasilm on ka 60 kg ja pole ta paks ühti. Pigem vastupidi, võiks mõni kilo lisakski olla.
Agnes, igasugune ülekaal ei tähenda veel paksuks olemist. Kui naine on prink, sile ja sportlik, siis mõni kilo ülekaalu ei tee teda veel koledaks. Kui aga isegi paari ülekilo juures need paar kilo ripuvad kõhul või puusadel, siis ei anna see väike kaalunumber ka midagi juurde. Asi on ikka puhtalt visuaalses meeldivuses. Kui inimene on lödi, siis on ta üleni lödi.
Agnes, igasugune ülekaal ei tähenda veel paksuks olemist. Kui naine on prink, sile ja sportlik, siis mõni kilo ülekaalu ei tee teda veel koledaks. Kui aga isegi paari ülekilo juures need paar kilo ripuvad kõhul või puusadel, siis ei anna see väike kaalunumber ka midagi juurde. Asi on ikka puhtalt visuaalses meeldivuses. Kui inimene on lödi, siis on ta üleni lödi.
kurioosum 24. september 2015, kl 19.42 |
no nüüd! järsku pole keegi kuulnudki ega tunne ühegi sellise mehe sõpragi, kes visiitsuhtest ainult voodirõõme ootab, eks?;) ma ise mõtlen visiitsuhte all abielu vormi, kus kaugus ja aeg on määrava tähtsusega, kõik muu aga üks ühele sama traditsioonilise abieluga.
aga ju siis teemaalgataja miski jälle endast nii välja ajas, et emotsionaalse karjatusega lagedale tulla.;)
aga ju siis teemaalgataja miski jälle endast nii välja ajas, et emotsionaalse karjatusega lagedale tulla.;)
Naine, 60kg 24. september 2015, kl 19.42 |
Agnes 24. september 2015, kl 19.46 |
Mees 24. september 2015, kl 19.48 |
Agnes 24. september 2015, kl 19.52 |
Mees,
Kirjutasin kõrvalteemas:
"Et siis me jaguneme siin kahte leeri - püsikad ja (uus)tulnukad?
Püsikad on pahad ja tulnukad head :)
Kummaline on see, et iga uus tulnukas teab täpselt, kes on püsikas ja kraaksub täiest kõrist sellest ja sellestki, et tutvuda ei lasta :)
Klge, tutvujad ongi ju valdavalt muudetud nimega püsikad :)
Niietsiis..kunagi ei tea, mis nime taga ma olla võin. Irw"
Eksisin? Vist mitte. Sa just kinnitasid seda :))
Kirjutasin kõrvalteemas:
Kummaline on see, et iga uus tulnukas teab täpselt, kes on püsikas ja kraaksub täiest kõrist sellest ja sellestki, et tutvuda ei lasta :)
Eksisin? Vist mitte. Sa just kinnitasid seda :))
Esopus Spitzenburg 24. september 2015, kl 19.52 |
Jah, nii karm see kui ka pole, mõni mees ei taha paksu naist...nagu mõni mees ei taha lolli, pikka, lühikest, kõhna, liiga tarka jne. Teisele mehele jälle jääb mõni neist kriteeriumitest naist nähes kahe silma vahele ja mõnikord saadakse isegi õnnelikuks:)
Bukowski puhul mind huvitab, et kui vana ta olla võis, kui selle mõtiskluse kirja pani....minu teada leidis temagi lõpuks selle ühe ja viimase...
Bukowski puhul mind huvitab, et kui vana ta olla võis, kui selle mõtiskluse kirja pani....minu teada leidis temagi lõpuks selle ühe ja viimase...
Naine, 60kg 24. september 2015, kl 19.54 |
Agnes 24. september 2015, kl 19.55 |
Naine, 60kg 24. september 2015, kl 19.59 |
Agnes 24. september 2015, kl 20.03 |
"Tõsi, ei näe enam põhjust oma pikaaegset nime kasutada"
No ma räägin:
Kirjutasin kõrvalteemas:
2x juba mu juttu kinnitatud :)
No ma räägin:
Kirjutasin kõrvalteemas:
2x juba mu juttu kinnitatud :)
oioioioi 24. september 2015, kl 20.10 |
:)) 24. september 2015, kl 21.45 |
Agnes Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> "Tõsi, ei näe enam põhjust oma pikaaegset nime kas
> utada"
>
> No ma räägin:
>
> Kirjutasin kõrv
> alteemas:
>
> "Et siis me jaguneme siin kahte l
> eeri - püsikad ja (uus)tulnukad?
> Püsikad on pah
> ad ja tulnukad head :)
> Kummaline on see, et iga
> uus tulnukas teab täpselt, kes on püsikas ja kraa
> ksub täiest kõrist sellest ja sellestki, et tutvud
> a ei lasta :)
> Klge, tutvujad ongi ju valdavalt
> muudetud nimega püsikad :)
> Niietsiis..kunagi ei
> tea, mis nime taga ma olla võin. Irw"
>
> 2x j
> uba mu juttu kinnitatud :)
Oo, Agnes, me kummardame sinu tarkuse ja läbinägelikkuse ees maani:))
Räägi, mis värk sul nende suhkrukottidega on? Tundud viimasel ajal kuidagi kibestunud, mõni vormikas daam on sulle kuidagi liiga teinud vä?:))
-------------------------------------------------------
> "Tõsi, ei näe enam põhjust oma pikaaegset nime kas
> utada"
>
> No ma räägin:
>
> Kirjutasin kõrv
> alteemas:
>
> "Et siis me jaguneme siin kahte l
> eeri - püsikad ja (uus)tulnukad?
> Püsikad on pah
> ad ja tulnukad head :)
> Kummaline on see, et iga
> uus tulnukas teab täpselt, kes on püsikas ja kraa
> ksub täiest kõrist sellest ja sellestki, et tutvud
> a ei lasta :)
> Klge, tutvujad ongi ju valdavalt
> muudetud nimega püsikad :)
> Niietsiis..kunagi ei
> tea, mis nime taga ma olla võin. Irw"
>
> 2x j
> uba mu juttu kinnitatud :)
Oo, Agnes, me kummardame sinu tarkuse ja läbinägelikkuse ees maani:))
Räägi, mis värk sul nende suhkrukottidega on? Tundud viimasel ajal kuidagi kibestunud, mõni vormikas daam on sulle kuidagi liiga teinud vä?:))
Naine Mehele 24. september 2015, kl 22.45 |
Sid anaalikas 25. september 2015, kl 00.07 |
Agnes 25. september 2015, kl 05.59 |
Agnes 25. september 2015, kl 10.29 |
Mees 25. september 2015, kl 10.48 |
irw 25. september 2015, kl 10.49 |
Dr Aadu Kadakas, psühhiaater 25. september 2015, kl 11.11 |
Agnes 25. september 2015, kl 11.35 |
Mul on mure selline, et mõni mees räägib, et mu tupp on liiga suur ja vahekorra ajal ta ei tunne midagi. Niisiis on üsna tavaline, et tal ära vajub, kui ta minu sees on. Imelik on aga, et mina selle üle kurta ei saa. Mul on vaata et seksimine parem kui kunagi varem. Kuidas see võimalik on, et ta mitte midagi ei tunne, eriti just sel ajal, kui mina orgasmi saama hakkan. Tupelihased peaksid ju oma töö tegema. Jube ebameeldiv on, kui hakkad juba peaaegu orgasmi saama ja siis lihtsalt enam ei seisa.
MIlliseid poose me peaksime proovima? Eelmine mees, kellega mul suhe oli, oli mustanahaline ja on ju teada, et mustanahaliste riistad on hoopis teisest klassist - palju suuremad. Ja nüüd on minu tupp valge mehe jaoks liiga suur. Jube jama ikka küll, kui enda meest ära rahuldada ei suuda. Mida me tegema peaksime? Kas on võimalik, et mu tupp mõne aja pärast veidi kokku tõmbub?
Üleüldse mõni mees räägib selliseid õudseid jutte, et kolm aastat veel ja ma ei tunnegi eriti midagi seksi ajal - ainult siis, kui mehel on väga suur ja panemine on väga-väga hardcorn. On see tõsi? Palun-palun öelge, mida ma teha saan, et meie voodielu täiustaks, mitte ei kahjustaks minu suhteid?
MIlliseid poose me peaksime proovima? Eelmine mees, kellega mul suhe oli, oli mustanahaline ja on ju teada, et mustanahaliste riistad on hoopis teisest klassist - palju suuremad. Ja nüüd on minu tupp valge mehe jaoks liiga suur. Jube jama ikka küll, kui enda meest ära rahuldada ei suuda. Mida me tegema peaksime? Kas on võimalik, et mu tupp mõne aja pärast veidi kokku tõmbub?
Üleüldse mõni mees räägib selliseid õudseid jutte, et kolm aastat veel ja ma ei tunnegi eriti midagi seksi ajal - ainult siis, kui mehel on väga suur ja panemine on väga-väga hardcorn. On see tõsi? Palun-palun öelge, mida ma teha saan, et meie voodielu täiustaks, mitte ei kahjustaks minu suhteid?
Naine Mehele 25. september 2015, kl 12.02 |
Sid 25. september 2015, kl 13.32 |
Agnes 25. september 2015, kl 15.29 |
Naine Agnesele 25. september 2015, kl 15.38 |
Naine Mehele 25. september 2015, kl 15.49 |
Naine Mehele 25. september 2015, kl 15.52 |
Naine 25. september 2015, kl 17.01 |
Lisa postitus