Saame tuttavaks
Tutvun visiitsuhet sooviva naisterhvaga

Agnes 24. september 2015, kl 19.38
Visiitsuhe tähendab palju enamat..nagu eriti seksidagi ei taha.
Issand, mehed on ikka järjest suuremad mõistatused :))

Ärge ajage sellist soga! :)
Ma saan aru, et see mull aitab tutvumisele kaasa, aga no kuulge..:))

Sid 24. september 2015, kl 19.41
Naine, 60kg, sa ära põe oma kaalu pärast, mu särasilm on ka 60 kg ja pole ta paks ühti. Pigem vastupidi, võiks mõni kilo lisakski olla.
Agnes, igasugune ülekaal ei tähenda veel paksuks olemist. Kui naine on prink, sile ja sportlik, siis mõni kilo ülekaalu ei tee teda veel koledaks. Kui aga isegi paari ülekilo juures need paar kilo ripuvad kõhul või puusadel, siis ei anna see väike kaalunumber ka midagi juurde. Asi on ikka puhtalt visuaalses meeldivuses. Kui inimene on lödi, siis on ta üleni lödi.

kurioosum 24. september 2015, kl 19.42
no nüüd! järsku pole keegi kuulnudki ega tunne ühegi sellise mehe sõpragi, kes visiitsuhtest ainult voodirõõme ootab, eks?;) ma ise mõtlen visiitsuhte all abielu vormi, kus kaugus ja aeg on määrava tähtsusega, kõik muu aga üks ühele sama traditsioonilise abieluga.
aga ju siis teemaalgataja miski jälle endast nii välja ajas, et emotsionaalse karjatusega lagedale tulla.;)

Naine, 60kg 24. september 2015, kl 19.42
Agnes, mis mure sul nende paksude naistega on, kas mõni on üritanud sind kabistada?

Agnes 24. september 2015, kl 19.46
Suhkrukott ja 10 kilo peale,

Esimest korda võtan sel teemal sõna. Ei ole mingit muret :)

Mees 24. september 2015, kl 19.48
Siinse rumaluse peale ei kavatse ma mitte vihastada.
Mina kirjutan, et visiitsuhe tähendab palju enamat kui seksi ja selle peale teatab kohalik primadonna, et ma ei taha seksida seksida.
Kommentaarid on liigsed.

Agnes 24. september 2015, kl 19.52
Mees,

Kirjutasin kõrvalteemas:

"Et siis me jaguneme siin kahte leeri - püsikad ja (uus)tulnukad?
Püsikad on pahad ja tulnukad head :)
Kummaline on see, et iga uus tulnukas teab täpselt, kes on püsikas ja kraaksub täiest kõrist sellest ja sellestki, et tutvuda ei lasta :)
Klge, tutvujad ongi ju valdavalt muudetud nimega püsikad :)
Niietsiis..kunagi ei tea, mis nime taga ma olla võin. Irw"

Eksisin? Vist mitte. Sa just kinnitasid seda :))

Esopus Spitzenburg 24. september 2015, kl 19.52
Jah, nii karm see kui ka pole, mõni mees ei taha paksu naist...nagu mõni mees ei taha lolli, pikka, lühikest, kõhna, liiga tarka jne. Teisele mehele jälle jääb mõni neist kriteeriumitest naist nähes kahe silma vahele ja mõnikord saadakse isegi õnnelikuks:)

Bukowski puhul mind huvitab, et kui vana ta olla võis, kui selle mõtiskluse kirja pani....minu teada leidis temagi lõpuks selle ühe ja viimase...

Naine, 60kg 24. september 2015, kl 19.54
Kui on vaja hüüdnimesi kasutada, siis eelistan meepotti. :D

Agnes 24. september 2015, kl 19.55
Vahet ju pole. Niikuinii on sul homme teine nimi ;)

Naine, 60kg 24. september 2015, kl 19.59
Tõsi, ei näe enam põhjust oma pikaaegset nime kasutada.

Agnes 24. september 2015, kl 20.03
"Tõsi, ei näe enam põhjust oma pikaaegset nime kasutada"

No ma räägin:

Kirjutasin kõrvalteemas:

"Et siis me jaguneme siin kahte leeri - püsikad ja (uus)tulnukad?
Püsikad on pahad ja tulnukad head :)
Kummaline on see, et iga uus tulnukas teab täpselt, kes on püsikas ja kraaksub täiest kõrist sellest ja sellestki, et tutvuda ei lasta :)
Klge, tutvujad ongi ju valdavalt muudetud nimega püsikad :)
Niietsiis..kunagi ei tea, mis nime taga ma olla võin. Irw"

2x juba mu juttu kinnitatud :)

oioioioi 24. september 2015, kl 20.10
vaene Mees, kuidas sa siis siia sellise sita sisse sattusid, kõik puha lolli ja sina üks valge õieke siin pasameres?

:)) 24. september 2015, kl 21.45
Agnes Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> "Tõsi, ei näe enam põhjust oma pikaaegset nime kas
> utada"
>
> No ma räägin:
>
> Kirjutasin kõrv
> alteemas:
>
> "Et siis me jaguneme siin kahte l
> eeri - püsikad ja (uus)tulnukad?
> Püsikad on pah
> ad ja tulnukad head :)
> Kummaline on see, et iga
> uus tulnukas teab täpselt, kes on püsikas ja kraa
> ksub täiest kõrist sellest ja sellestki, et tutvud
> a ei lasta :)
> Klge, tutvujad ongi ju valdavalt
> muudetud nimega püsikad :)
> Niietsiis..kunagi ei
> tea, mis nime taga ma olla võin. Irw"
>
> 2x j
> uba mu juttu kinnitatud :)

Oo, Agnes, me kummardame sinu tarkuse ja läbinägelikkuse ees maani:))
Räägi, mis värk sul nende suhkrukottidega on? Tundud viimasel ajal kuidagi kibestunud, mõni vormikas daam on sulle kuidagi liiga teinud vä?:))

Naine Mehele 24. september 2015, kl 22.45
Nüüd olen ummikus. Kirjutasid mulle, mina vastasin, sinu vastust pole. Kas mu vastus jõudis sinuni ja sa otsustasid rohkem mitte kirjutada? See on võimalik samamoodi, kui see, et mingil kummalisel kombel mu kiri ei jõudnud jälle kohale.

Sid anaalikas 25. september 2015, kl 00.07
Agnes oli siis Sidi anaalikas? selline vanade lesbide suhe?

Agnes 25. september 2015, kl 05.59
"Tundud viimasel ajal kuidagi kibestunud, mõni vormikas daam on sulle kuidagi liiga teinud vä?:))"

Iga vormikas daam teeks mulle liiga..erinevad kaalukategooriad ju.
Meeste osas aga. Kaotan hea meelega mistahes mehe mõne vormika juurde :)

Agnes 25. september 2015, kl 10.29
Eriti kehtib see meeste osas, kes on mulle tühje lubadusi andnud, pole mu elu ilusaks teinud, pole mulle kodu, autot ja ülalpidamist pakkunud. Mehed, kes pole mind voodis rahuldanud, sama lugu. Kõik need mehed paksude naiste juurde ja ahju!

Mees 25. september 2015, kl 10.48
Hot oma tuntud headuses. Testisin ja minul postkastis kirjad liiguvad, aga Naise kirjad minuni pole jõudnud.

irw 25. september 2015, kl 10.49
Kas siit võib järeldada, et Sid il ongi vesimunad, nagu räägitakse.:D

Dr Aadu Kadakas, psühhiaater 25. september 2015, kl 11.11
Sid anaalikas Kirjutas:
> Agnes oli siis Sidi anaalikas? selline vanade lesb
> ide suhe?

Soovitan Seroqueli.

Agnes 25. september 2015, kl 11.35
Mul on mure selline, et mõni mees räägib, et mu tupp on liiga suur ja vahekorra ajal ta ei tunne midagi. Niisiis on üsna tavaline, et tal ära vajub, kui ta minu sees on. Imelik on aga, et mina selle üle kurta ei saa. Mul on vaata et seksimine parem kui kunagi varem. Kuidas see võimalik on, et ta mitte midagi ei tunne, eriti just sel ajal, kui mina orgasmi saama hakkan. Tupelihased peaksid ju oma töö tegema. Jube ebameeldiv on, kui hakkad juba peaaegu orgasmi saama ja siis lihtsalt enam ei seisa.
MIlliseid poose me peaksime proovima? Eelmine mees, kellega mul suhe oli, oli mustanahaline ja on ju teada, et mustanahaliste riistad on hoopis teisest klassist - palju suuremad. Ja nüüd on minu tupp valge mehe jaoks liiga suur. Jube jama ikka küll, kui enda meest ära rahuldada ei suuda. Mida me tegema peaksime? Kas on võimalik, et mu tupp mõne aja pärast veidi kokku tõmbub?
Üleüldse mõni mees räägib selliseid õudseid jutte, et kolm aastat veel ja ma ei tunnegi eriti midagi seksi ajal - ainult siis, kui mehel on väga suur ja panemine on väga-väga hardcorn. On see tõsi? Palun-palun öelge, mida ma teha saan, et meie voodielu täiustaks, mitte ei kahjustaks minu suhteid?

Naine Mehele 25. september 2015, kl 12.02
Nagu näha, on sinu teemasse tekkinud (sisse tunginud) paralleelmaailm. Arutletakse seksi tehnoloogise külje üle...Aga mina tegin uue katse sulle kirja saata. Kui ka see kohale ei jõua, kuidas edasi?!

Sid 25. september 2015, kl 13.32
irw Kirjutas:
> Kas siit võib järeldada, et Sid il ongi vesimunad,
> nagu räägitakse.:D

Mis minu munad siia puutuvad? Minul on taignarull otsapidi tagumikus ja käin siin lobamas. Voodis ka loban, tehke järele!

Agnes 25. september 2015, kl 15.29
Naine, vaata vahest saatus ei soosi suhtlemist. Lihtsalt - pole ettenähtud :)
Mina küll hoti kirjade liikumiskiiruse üle kurta ei saa. Mees ka kinnitas seda ;)

Naine Agnesele 25. september 2015, kl 15.38
Sul võib õigus olla. Aga, kui ka saatus segas vahele (alternatiivikutele või alternaiivikutele küsimus), siis usun, et Mees leiab lahenduse. Ja kui mitte, siis...pole midagi teha...Arvan siiski millegipärast, et Mees oskab olukorrast väljapääsu leida.

Naine Mehele 25. september 2015, kl 15.49
Soovitad mulle, et kirjutaksin teiselt aadressilt! Aga ehk sina ise...Mu ülejäänud aadressid kõik ametlikud ja praeguses tutvuse staadiumis...mõistad ju isegi...

Naine Mehele 25. september 2015, kl 15.52
Elioni server saatusejumalanna rollis - kas masinad juba mängivad meiega? ons see aeg nüüd juba käes...

ehh 25. september 2015, kl 16.33
suht meeleheitlik tundud, Naine...

Naine 25. september 2015, kl 17.01
Miks peaksin meeleheitel olema. Mees leiab niikuinii lahenduse, kui soovib...Ja kui ei, siis tal polegi tõsist huvi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!