Saame tuttavaks
Eevat õunaaeda ja kamina ette

Adam 28. september 2015, kl 23.44
Soovin tutvuda Eevaga, kellega koos minu aias õuna süüa.

Eeva 28. september 2015, kl 23.56
Kaugel õunaaed asub ja kas ka magusaid õunu on?

JUMAL 29. september 2015, kl 00.04
Kurat küll Adam. MINA lõin teile PARADIISI kus oleksite igavesti õnnelikud. Kõht täis, armastus südames ning koguaeg paistab päike. Ja teie kuradi õunaussid läksite ja näksisite ikkagist õunu:@ Keerasite terve paradiisi p.tsi.
Pidin palkama Peetruse ja teised inglid kes päevast päeva teie patte ülesse kirjutavad viimseks kohtupäevaks. Teil on aru ka kui palju ma neile palka maksma pean ja taevas ei ole tulumaksu ega käibemaksu. Miskit erilist taevakassasse tagasi ei kuku. Saatangi lubas uue katlamaja jaoks laenatud võla ära maksta aga saatis teatise et Põrgus on üleüldine inflatsioon. Lisaks olid veel arved Kohila paberivabrikult kuna Peetruse paturaamat vajab pidevalt uusi lehti. Hiljuti kui Steve Jobs taeva tuli soovitas ta mulle minna üle Apple läpparitele rohkem mälu ja võtab vähem ruumi pluss paturegisrti otsingusüsteem on kiirem kui Peetruse raamatul lehti lappida. Ostingi Peetrusele läppari. Seejärel aga tahtsid kõik taevas arvutis käima hakata ja olin sunnitud soetama igale elanikule oma isikliku läpaka. Tegin elioniga firmapaketi ja maksan iga kuu sellist järelkat et habe hall. . Mu hoiupõrsas on näljastreigil ja sina kuramus räägid õuntest.
mansion ghost 29. september 2015, kl 00.09
Oma viga, et Aadama viimase tööpäeva õhtul ülejala valmis nikerdasid ning Eva lausa tootmisjääkidest kokku kobineerisid. Nüüd nutad ja maksad ;)

Adam 29. september 2015, kl 00.12
Jõgevamaal. Õunahape sööb hambad ära, ei suuda enam. Mahla jms asju pole võimalik teha. Magusad õunad (Sügisdessert, Krameri tuviõun, Koit, pirn Tervishoiunõunik). Eelistan ümmargusi naisi, nagu Rubensi piltidel.

halllooo, Adam 29. september 2015, kl 00.20
"Õunahape sööb hambad ära," ja "Magusad õunad"

Kuidas saaks tulla mehe juurde, kes on nii vastuoluline?

Adam 29. september 2015, kl 00.21
Kõigil õuntel on hape sees, eriti kui iga päev kilode kaupa süüa. Teine variant on lasta hunnikus ära mädaneda.

JUMAL 29. september 2015, kl 00.22
Ghost kui taeva jõuad saad küll Hugh Hefneri hommikumantli aga mõisa asemel hakkad elama onnis paavstidega ühe paraadnas. Mõisasid on meil taevas ainult üks ja seal juudist raamatupidaja kuna ta on ainuke omataoline eksemplar kes taeva jõudnud.

Martsipan 29. september 2015, kl 00.22
Mina ka jõgevamaal, aga enda meelest pole ümar. Pigem sale. Millisesse skaalasse vanus/ noorus juhtub jääma Aadamal?

JUMAL 29. september 2015, kl 00.23
seal elab*

halllooo, Adam 29. september 2015, kl 00.24
Sa mõtle ka tulevikule, meie tulevastest poegadest üks tapab teise ja sellest saabki alguse kogu maailma kurjus... oh, oh...

Adam 29. september 2015, kl 00.26
Vanus pole oluline, peaasi, et üle 14.
mansion ghost 29. september 2015, kl 00.28
Seisusele kohaselt on kummitusel koht Saatana juures reserveeritud, need taevased tuuletõmbused pole tervislikud ja seltskond kah kahtlasevõitu. Mingi kamp lillasid preestreid.

Martsipan 29. september 2015, kl 00.31
Mida tervishoiunõunik arvab ülekaalulisusest?
mansion ghost 29. september 2015, kl 00.35
´Martsipan´, tervishoiunõunik on kaugel aianurgas teiste pirnide hulgas, kui üldse õunaaeda eksinu ega arva midagi.

Martsipan 29. september 2015, kl 00.44
Eelmine, see küsimus oli Adamale mõeldud. Aga Adam jäi vist kamina ette tudule... pehme pai tema põsele....

kadakatupp 29. september 2015, kl 12.42
pigem sai adam õunte ülesöömisest seedehäired ja jäi ilusasti poti peale tudule.

Charleon(Chätriini vend) 29. september 2015, kl 14.05
to tupp: mis nr korvi kannad?

kadakatupp 29. september 2015, kl 15.38
parajalt suurt korvi, et õunad ära mahuksid ja üle ääre välja ei vupsaks.

eelmisele ja järgmisele 29. september 2015, kl 16.25
rahune, kassike, õunaaeda otsitakse evat ja mitte nõiamoori.

eelmisele 29. september 2015, kl 16.34
mis sina siis siin teemat solgid, nõiaella?

arvamus vaatlusel 29. september 2015, kl 16.34
B korvi:)

jõll 29. september 2015, kl 16.38
b korv on kartulikorv, ta võtab kodus kardulaid.

jöll 29. september 2015, kl 16.39
kassike on 62 aastane moor,suur nagu mägi ,elab tartus, las tustib su õunaaias ringi, korjab puudealuse tühjaks ja riisub lehed kokku komposti.

Madu 29. september 2015, kl 20.12
Ootan ssssind aias...

hmm 30. september 2015, kl 19.10
kus küll on kirjas, et Aadam ja Eeva sõid õuna? mainitud on, et see oli vili!

Adam 30. september 2015, kl 21.59
Õunad mädanevad hunnikus seina najal ja aia ääres, tuletan meelde.

mädaõun 30. september 2015, kl 22.38
ussid roomavad õuntest välja :(

midagi had 30. september 2015, kl 23.07
Hei, Adamke, no millega tegeled - kurtmisega!? Vudi korjama, tee vein valmis ja siis ma tulen, tuulutan su tube.....

Eeva 30. september 2015, kl 23.09
See oli tõesti elupuuvili. Õun on lihtsalt vilja sümbol. Hiljem on hakatud keelatud viljana kasutam õuna sümmbolit.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!