Kurat küll Adam. MINA lõin teile PARADIISI kus oleksite igavesti õnnelikud. Kõht täis, armastus südames ning koguaeg paistab päike. Ja teie kuradi õunaussid läksite ja näksisite ikkagist õunu:@ Keerasite terve paradiisi p.tsi.
Pidin palkama Peetruse ja teised inglid kes päevast päeva teie patte ülesse kirjutavad viimseks kohtupäevaks. Teil on aru ka kui palju ma neile palka maksma pean ja taevas ei ole tulumaksu ega käibemaksu. Miskit erilist taevakassasse tagasi ei kuku. Saatangi lubas uue katlamaja jaoks laenatud võla ära maksta aga saatis teatise et Põrgus on üleüldine inflatsioon. Lisaks olid veel arved Kohila paberivabrikult kuna Peetruse paturaamat vajab pidevalt uusi lehti. Hiljuti kui Steve Jobs taeva tuli soovitas ta mulle minna üle Apple läpparitele rohkem mälu ja võtab vähem ruumi pluss paturegisrti otsingusüsteem on kiirem kui Peetruse raamatul lehti lappida. Ostingi Peetrusele läppari. Seejärel aga tahtsid kõik taevas arvutis käima hakata ja olin sunnitud soetama igale elanikule oma isikliku läpaka. Tegin elioniga firmapaketi ja maksan iga kuu sellist järelkat et habe hall. . Mu hoiupõrsas on näljastreigil ja sina kuramus räägid õuntest.