Saame tuttavaks
Saame tuttavaks

to tupp 18. oktoober 2015, kl 11.32
kadakatupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> n47,
> kes keelab sul õnnetu foorum põhjast pinn
> ale tirida, haritud nagu sa ilmselt oled?

Kui sa ei tutvu n47-ga, siis milleks su präusti siia vaja oli?
Püsikad hakkasid siin teemas taas luuludest rääkima ja n47 ütles õigust, et selline haige seltskond häirib nagu ka sinu kommentaar.

kadakatupp 18. oktoober 2015, kl 11.40
to nimetu prääksuja,
kust sina tead, kas ma tutvun n47-ga või mitte? esiteks see absoluutselt ei puutu sinusse, kes kellega tutvub.
teiseks keegi ei kohusta sind "haiges" seltskonnas viibima ja minu kommentaare lugema. või oled nii üksildusest murtud, et ei suuda iseenda seltskonda enam taluda?
kolmandaks, pole sina siin mitte kellegagi tutvunud, aga ikka risustad õhinal foorumit.
neljandaks, mina olen tutvunud ja tutvun valikuliselt. aga valikuid tehakse ikka suhtluse käigus, isegi kui iga postitus ei sisalda meeleheitlikke üleskutseid tutvumisele. taipad? ilmselt mitte...

to Tupp 18. oktoober 2015, kl 11.56
kadakatupp Kirjutas:
> to nimetu prääksuja,

Nimetus on kõigil olemas. Saagem üle skisofreenilisest sallimatusest.

> kust sina tead, kas ma tut
> vun n47-ga või mitte?

kuna püsikad, sh sina, olete 10a räusanud ja solkinud teemasid, nagu ka käesolevalt, siis ei maksa loota, et sa siin n47-ga või kellegi teisega tutvud.

> esiteks see absoluutselt ei
> puutu sinusse, kes kellega tutvub.

Miks siis püsikad kogu aeg teistele etteheitvalt küsivad, et kas nad tutvuvad ja kus on nende tutvusteema jne?

> teiseks keeg
> i ei kohusta sind "haiges" seltskonnas viibima ja
> minu kommentaare lugema.

Minu hobi on ravida haigeid. Teiseks, demagoogiline "ei kohusta" ei õigusta. Seletame siis uuesti üle: tutvusfoorumi teema pealkiri ei anna selle avajale infot, kas selles on püsikad taas roojamas või mitte, seetõttu loetakse tahes tahtmata püsikate präusti nagu majaseinale plätserdatud grafiteid, need jäävad automaatselt silma alla. Püsikate praäustiteemad kahjustavad tutvujate teemasid surudes need kiirelt peitu präustiteemade alla. Seetõttu karistatud püsikate mammutteemasid ka vähendatakse jõudumööda ja püsikate figureerimist siin samuti. Demagoogilis-anarhistlik loosung "ära siis vaata" on haiglane nagu ka püsikate viha ilma kontota kasutajate vastu.

>või oled nii üksildusest
> murtud, et ei suuda iseenda seltskonda enam taluda
> ?
> kolmandaks, pole sina siin mitte kellegagi tu
> tvunud, aga ikka risustad õhinal foorumit.

Siin ei saa tutvuda seni kuni haiged pole isoleeritud. Minu eesmärk siin on ravi ja tutvun mujal.

> nelj
> andaks, mina olen tutvunud ja tutvun valikuliselt.
> aga valikuid tehakse ikka suhtluse käigus, isegi
> kui iga postitus ei sisalda meeleheitlikke üleskut
> seid tutvumisele. taipad? ilmselt mitte...

Ei taipa ja põhjendasin objektiivsete alustega ära, et ei saagi taibata.

n47 18. oktoober 2015, kl 12.27
Ei ole minul jaksu tirida pinnale seda, mis siin aegade jooksul põhja lastud. Vaid juhin tähelepanu mõningatele kitsaskohtadele. Mingit plaani pole mul siia foorumisse püsima jääda. Vaikselt hakkab juba ajudele...siit omandab nii mõndagi ebavajalikku.

M48 21. oktoober 2015, kl 11.09
Mnjahh. Proovisin teemapüstitaja postituse eesmärgist aru saada. Tundus väga keeruline olema. Püstitus 14 rida järgmises koosseisus:
3,5 rida selgitust, et N47 siin vahetevahel juhuslikult, 1 kuu pidevalt.
2 rida hinnang siinse foorumi külastajatele.
8 rida 8 või 9 küsimust foorumi külastajatele teemal: "Mis pointi siin foorumis olla on?"
0,5 rida soov N47 väljenduses: "nüüd siis tekkis mõte, et saame tuttavaks."

M48 21. oktoober 2015, kl 12.19
Kui N47 tahtis seda kõike teada mis kirja pani, siis küsitlusankeetide mittetäitmise tõttu ta seda teavet ei saanud vajalikul määral.
Aga kui N47 arvab,et see mis kirjutatud, samasub autoriga ja väljendab kirjutaja olemust, siis intellektuaalse asjasse mittepuutuva plämaga maskeerides jätab soliidsema mulje endast küll. Naised ei ole lollid, küll aga kavalad. Mida sürrima teema püstitad, seda rohkemad hakkavad endast kirjutama, et kuidas ma end väljendan, mida mõtlen jne.

n47 22. oktoober 2015, kl 16.49
Kullakesed eelmised kaks sõnatarka. Järjekordselt mööda. Kui Sind tõsiselt huvitab, kes olen, tea, et abielunaine. Ja võin enda kohta välja käia ühe näitaja, so kaal- 57kg. Kara ei otsi, see on täiesti võtta vajadusel. Tutvumise soov oli küll, aga milleski teises teemas ja kui põhjuse välja selgitad, et miks tutvust otsisin/otsin, siis 10 punkti sulle. Teema tegin ikka puht huvist siinse foorumi kohta. Siin hakkas päris meeldima, aga pigem lugejana. Vastused enda küsimustele leidsin teisest teemast. Aga tänud arvamast!

M48 23. oktoober 2015, kl 20.12
Välja pakutavad 10 punkti sundisid aju hallolluses sobrama. N47 ja kg 57. Nende vahe on väljapakutavad 10 punkti. Paistab nii, et selline olevus kulgeb kohati maa kohal inglina. Vaja on seda märgata ja tolle nähtuse kohta mingi asjakohane meeldib kompliment lausuda. Ma loomaaeda ja kohvikuid ei seaks hõljuja käekäikudest ette. Veelvähem lamavas asendis toimuda võivat.

n47 23. oktoober 2015, kl 21.26
Eks inglikski oldud... Aga, et seda, et, siis, et.... Vaata, kui Maslow püramiidi madalamad tasemed olemas- so, toit, eluase ja seks, siis saab vaadata juba kõrgemale ja kaugemale... Aga mis vaevab sinu südant M48 (suur M on kuidagi ilus mehine täht) ja n selline väike ja naiselik..., kas sulle ei tundu?

n84 26. oktoober 2015, kl 10.56
M48 Kirjutas:
> Välja pakutavad 10 punkti sundisid aju hallolluse
> s sobrama. N47 ja kg 57. Nende vahe on väljapakuta
> vad 10 punkti. Paistab nii, et selline olevus kulg
> eb kohati maa kohal inglina. Vaja on seda märgat
> a ja tolle nähtuse kohta mingi asjakohane meeldib
> kompliment lausuda. Ma loomaaeda ja kohvikuid ei s
> eaks hõljuja käekäikudest ette. Veelvähem lamavas
> asendis toimuda võivat.

Kuule, alu. Mis sinuga juhtus, et järsku 48-aastaseks said. Alles olid ju 58! Taandvananemine või mis?
On ikka huumorimees :D

M48 26. oktoober 2015, kl 12.10
Wow n47! Siin on tunda Transpersonaalse psühholoogia ja hüpnoteraapia erakooli või mõne tunnustatud psüholoogiat õpetava kõrgkooli stuudiumist sisseahmitut. Minu puhul ka need Maslowi madalamaima ja kõrgeima astne vahel toimetamine huvitaks. Deklareerin, et palju on inimvajaduste püramiidis ootustes ja usus kinni. Rahulolu saamiseks võib liikuda nii saavutuste kui ka ootuste skaalal

infoks, 26. oktoober 2015, kl 13.05
Eelkõige eksperimenteerin siiski iseenda, oma hirmude, komplekside ja madala potentsi ravimisega. Mida rohkem teiste tutvumist takistada üritan, seda võimekamana end tunnen. Mõnikord õnnestub isegi peenis poolkõvaks saada, pooletunnise copypaste järel.

Maslõu kolmnurka kujutlen tegelikult kolnurkselt pöetud häbemekinguna. See aitab kontsentreeruda vaimset energiat püsikate suhtlemise takistamisel ja nende terveksravimisel mõttetust tutvumisvajadusest.

eelmisele jobule 26. oktoober 2015, kl 14.22
kirjandushuvilistele on üks sõna!

sa ei oska eeti keelt (ilmselt pole see su emakeel), kuid mingil kursusel on sind kopeerima õpetatud. sa ei oska suhelda, kuid tähelepanu- ja suhtlemisvajadus on kõikehõlmav.

nii õnnetut- ja mittemidagiütlevat inimest kohtab harva. päriselus pole sellised aksepteeritud, netis saab neid ignoreerida, samuti kasutada võimalust teatada kohatust postitusest.

eedikule 26. oktoober 2015, kl 14.29
eelmisele jobule Kirjutas:
> kirjandushuvilistele on üks sõna!
>
> sa ei osk
> a eeti keelt

Sa mõtled "peeti", mitte "eeti"? Ei ole olemas halbu marju ega halvemaid vilju, peet on väga hea ja maitsev. Ei ole olemas peediveini ega kvaliteetõlut- on olemas hulgilao alkohol ja kaubandusäri, kus hind ei määra kvaliteeti. Odav "peedikas" vein ei ole kuidagi halvem halvaks läinud miljon eurosest veinipudelist. Vaid on palju maitsvam. nn 2-3 eurone kvaliteetõlu on enamasti väga kehva tootmiskvaliteediga, kehvalt villitud lurr.

> (ilmselt pole see su emakeel), kuid m
> ingil kursusel on sind kopeerima õpetatud. sa ei o
> ska suhelda, kuid tähelepanu- ja suhtlemisvajadus
> on kõikehõlmav.
>
> nii õnnetut- ja mittemidagi
> ütlevat inimest kohtab harva. päriselus pole selli
> sed aksepteeritud, netis saab neid ignoreerida, sa
> muti kasutada võimalust teatada kohatust postituse
> st.

Kas avastasid ameerika, et ignoreerida saab?

ei 26. oktoober 2015, kl 14.56
avastasin kuidas kustutada saab.

tubli patsient 26. oktoober 2015, kl 15.00
ei Kirjutas:
> avastasin kuidas kustutada saab.

seega toimub areng ja progress.

ei 26. oktoober 2015, kl 15.16
seega toimub keskmise näpu tõstmine.

n47 26. oktoober 2015, kl 15.38
Nii, kullakesed, eriti M48- no kuratlikult ilus kirjapilt su initsiaalidel. Ilu mulle meeldib. Peas võib kõik ilusaks mõelda ja kui on see oskus, siis muud midagi polegi vaja... Aga täna ka imeline sügispäev, nagu kogu see sügis. Lausa maaliline. 6 tundi koosolekut, nüüd aeg iseendale. Meeldiv muusika, kollakas madal sügisvalgus ja mega hea meeleolu. Mis on selle põhjuseks? Isegi ei tea päris täpselt. Aga midagi on..., midagi salapärast. Sellest Maslowst võib paar astet vahele ka jätta ja asuda kohe eneseteostuseni.

M48 26. oktoober 2015, kl 15.53
Siis arvatavasti 6 tundi koosolemist on hästi mõjunud. Turvalisuse tunne ja tunnustus välja jagatud. Kõht täis, keha soojas. Ja armastus on ka kusagil Sul, n47, ei tea kus, aga kusagil on olemas. Nii, et aeg ongi selle vene päritolu usa juudipoisi püramiidi tipus toimetada.

Ricardo 26. oktoober 2015, kl 15.56
kas te sealt püramiidide tipust kunagi linade vahele ka jõuate? kahtlane. Kurjamil on vist vähemalt lootust jõuda.

n47 26. oktoober 2015, kl 16.57
Koosolekustamine kindlasti mitte, see võib vahel väga väsitav olla. Siin ikka midagi meeldivalt psühholoogilist. Minu helevalgete siidiste linade pärast ei maksa muretseda. Püramiidi tipust alla veereda oleks küll tore...nagu lauluväljakul lapsena sai seda harrastatud..mesilased ristikunuttidel sumisemas.. Oo suvi, tule ruttu jälle, kuigi sügis ja talv on samuti jumalikud. Kurjam kipub pipardama, aga see teine lugu.

kadakatupp 26. oktoober 2015, kl 17.00
on sul kogemusi, Kurjami pipardamisega?
sügis loob sensuaalsust, ei vaidle vastu. aga talve jätaks küll heameelega vahele, et kohe sinna ristikunuttide vahelisse suminasse sukelduda.

n47 Kirjutas:
Püramiidi tipust alla veere
> da oleks küll tore...nagu lauluväljakul lapsena sa
> i seda harrastatud..mesilased ristikunuttidel sumi
> semas.. Oo suvi, tule ruttu jälle, kuigi sügis ja
> talv on samuti jumalikud. Kurjam kipub pipardama,
> aga see teine lugu.

Kurjam 26. oktoober 2015, kl 17.07
Ma võin vahest suhkrust ka olla... tuleb vaid õigele nupule vajutada....

n47 26. oktoober 2015, kl 17.23
Talve jätaksin vahele vaid autosõidu pärast suurel maanteel. Eriti kui bemmimehed kuklas kükitavad ja meelekohale näitavad, loll naine, püsi kodus... Siis võtaksin tiivad ja lendleksin üle metsade-väljade punktist A punkti B. Aga muidu lumi, saun, jääauk ja lumeinglid on super. Talvetüdruk nagu ma olen. Sünnipäev siis kui päike kõige ilusamalt lumevälju sillerdama paneb ja lumehelbed sulle kelmikalt kevadet juba natuke kuulutavad. See on ilus. Nii ilus, et hing võib kinni jääda.

Kurjam 26. oktoober 2015, kl 17.23
n47 Kirjutas:
> Koosolekustamine kindlasti mitte, see võib vahel v
> äga väsitav olla. Siin ikka midagi meeldivalt psüh
> holoogilist. Minu helevalgete siidiste linade pära
> st ei maksa muretseda. Püramiidi tipust alla veere
> da oleks küll tore...nagu lauluväljakul lapsena sa
> i seda harrastatud..mesilased ristikunuttidel sumi
> semas.. Oo suvi, tule ruttu jälle, kuigi sügis ja
> talv on samuti jumalikud. Kurjam kipub pipardama,
> aga see teine lugu.

ja pealegi....Ma ei ole sinu tüüp.... Ma pole täispuhutav....

n47 26. oktoober 2015, kl 17.27
Ja kus suhkruKurjami õige nupp siis asub? Seal, kus Karlssonil propeller? Ei, et ma ise uudishimulik oleksin...rohkem teistele teadmiseks.. :) Või põselohus või siis kõrva taga... ?

Kurjam 26. oktoober 2015, kl 17.32
Eks teised ikka uurivad ise välja... kui see võimalus peaks avanema... :)

kadakatupp 26. oktoober 2015, kl 17.49
mida iganes sa selle täispuhutavusega mõtlesid, oli see naljakas. kuigi sa ilmselt kummimehe igatsust n47 puhul silmas ei pidanud.
ja miks peaks kurjamid üldse suhkrused olema. õige kurjam maitseb just natuke soolakalt ja see saab peagi järele kontrollitud...

Kurjam Kirjutas:
> n47 Kirjutas:
> ---------------------------------
> ----------------------
Oo suvi, tule ruttu jälle, k
> uigi sügis ja
> > talv on samuti jumalikud. Kurj
> am kipub pipardama,
> > aga see teine lugu.
>
>
> ja pealegi....Ma ei ole sinu tüüp.... Ma pole
> täispuhutav....

M48 26. oktoober 2015, kl 17.53
Kui nüüd Sinuga, n47, 22 oktoobri juurde tagasi minna, siis mitu punkti sain. Minu viidatud soov tähelepanemisele ja komplimentidele oleks pidanud mingi skoori saama, kui need tarvidused selle kolmnurga keskosas olemas. Arveldaks vanad asjad ära, enne kui ära unuvad.

n47 26. oktoober 2015, kl 17.55
Nojah, vahvaid võimalusi siis! :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!