kadakatupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> to nimetu prääksuja,
Nimetus on kõigil olemas. Saagem üle skisofreenilisest sallimatusest.
> kust sina tead, kas ma tut
> vun n47-ga või mitte?
kuna püsikad, sh sina, olete 10a räusanud ja solkinud teemasid, nagu ka käesolevalt, siis ei maksa loota, et sa siin n47-ga või kellegi teisega tutvud.
> esiteks see absoluutselt ei
> puutu sinusse, kes kellega tutvub.
Miks siis püsikad kogu aeg teistele etteheitvalt küsivad, et kas nad tutvuvad ja kus on nende tutvusteema jne?
> teiseks keeg
> i ei kohusta sind "haiges" seltskonnas viibima ja
> minu kommentaare lugema.
Minu hobi on ravida haigeid. Teiseks, demagoogiline "ei kohusta" ei õigusta. Seletame siis uuesti üle: tutvusfoorumi teema pealkiri ei anna selle avajale infot, kas selles on püsikad taas roojamas või mitte, seetõttu loetakse tahes tahtmata püsikate präusti nagu majaseinale plätserdatud grafiteid, need jäävad automaatselt silma alla. Püsikate praäustiteemad kahjustavad tutvujate teemasid surudes need kiirelt peitu präustiteemade alla. Seetõttu karistatud püsikate mammutteemasid ka vähendatakse jõudumööda ja püsikate figureerimist siin samuti. Demagoogilis-anarhistlik loosung "ära siis vaata" on haiglane nagu ka püsikate viha ilma kontota kasutajate vastu.
>või oled nii üksildusest
> murtud, et ei suuda iseenda seltskonda enam taluda
> ?
> kolmandaks, pole sina siin mitte kellegagi tu
> tvunud, aga ikka risustad õhinal foorumit.
Siin ei saa tutvuda seni kuni haiged pole isoleeritud. Minu eesmärk siin on ravi ja tutvun mujal.
> nelj
> andaks, mina olen tutvunud ja tutvun valikuliselt.
> aga valikuid tehakse ikka suhtluse käigus, isegi
> kui iga postitus ei sisalda meeleheitlikke üleskut
> seid tutvumisele. taipad? ilmselt mitte...
Ei taipa ja põhjendasin objektiivsete alustega ära, et ei saagi taibata.