Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
mõtlesin, et tutvuks

mis 23. november 2015, kl 20.02
IQ peab inimsel olema, kui sellise teema teeb? 1?

märg naine 23. november 2015, kl 20.31
eee Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> mis need rinnahoidja avad veel on? :DDD

peephole bra, on selline asi olemas. aga sorry, sattusin vist kogemata Hõbelõnga foorumisse.

m 39 23. november 2015, kl 20.43
Kus on minu lemmik, neiu Kurjam täna? Ihuliige kohe jäigastub, kui ta peale mõtlen. Ja kui ta veel pitspesus strippi teeb, siis maksa mitte rääkidagi)

Kuum naine 23. november 2015, kl 22.33
Üritan sulle saata, kuidas meie kaks sel ööl selles peenes pesus tantsime. Ülimalt cool ja seksikas, ise naersin pisara silmist välja!

märg naine vaata, 23. november 2015, kl 22.40
Tänapäeval on naiste rinnahoidja juba ilma korvita. Ülimalt peen kaar hoiab rinna ilusti trimmis ja pükse pole vaja enam ära võtta,,, sest ava on juba olemas ning kuum seks laevas võib sinuga kohe alata...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ainult mõte sellest ajab sind märjaks....mmmmmmmmmmm

märg naine 23. november 2015, kl 23.45
laevas pole ammu seksinud. kas rinnahoidja-spetsil on oma jaht välja pakkuda? ainuüksi see mõte ei aja märjaks....olin juba enne rohkem kui niiske....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

märg naine vaata, 24. november 2015, kl 17.14
Mina ka mitte aga lähiajal proovin kindlasti ära. Oleneb millist laeva silmas pead? Kas see mis lainetab punases meres või laiub kinnisel kaljul? Mõte mulle meeldib, seega pole ennast vaja üldse liigutada ning huuled kuulumas ainult sulle...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Muide, see suudlus läbi jäätunud klaasi on veel hästi meeles? Nagu eile?...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

märjale naisele 24. november 2015, kl 17.18
kui eest tilgub kasuta tampoone ja kui tagant, kasuta pamperseid, täsikasvanute omasid.

märg naine 24. november 2015, kl 17.49
ei pea punane meri olema. piisab kui on soe ja sinine, palmid rannal õõtsumas, kerge briis õrritavalt paljaid nibusid paitamas, kuum päike läikivpruunil nahal mänglemas. liigutada polegi vaja kui laskun su kohale nagu näljane näkineid, lastes su ootusest tuksleval armusaual oma mõnuallika magusust maitsta, iharusest niutsudes.........vaikselt loksuvate lainete rütmis...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hetke vaid mõni unistus kestab,
kuid on neid, mida minna ei lasta.

Kuum unistus 24. november 2015, kl 21.59
Kuumast unistusest rääkisin eile õhtul sulle teisel kanalil. Aga valin valge ja sinise saare, kus peen kleit langeb tuulises vahus iseenesest seljast,,, kus saan nautida paljastavat keha. Mis äärest - ääreni hullutab sind, kus kired lõõmavat ning saan tunda sinu kütkestavat sissetungi lõppppp.....tuseni....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kestab ikka kauem, see hetk on mõeldud ainult meile....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

???? 25. november 2015, kl 21.50
Kas autor pühendas selle teema Birgitile ja Siretile?

uuz 28. november 2015, kl 00.16
Mina olen ka uus. Aga no nii suure infohulgaga on päris raske tutvuda. Mõtlen natuke...ah, võib kah. Mul aega küll seda puzzlet lahti harutada.

präänik 01. detsember 2015, kl 13.11
uuz Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mina olen ka uus. Aga no nii suure infohulgaga on
> päris raske tutvuda. Mõtlen natuke...ah, võib kah.
> Mul aega küll seda puzzlet lahti harutada.

penskaritel muidugi aega laialt käes.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!