Saame tuttavaks
mõtlesin, et tutvuks

tutvuja 22. november 2015, kl 22.55
aga viinamarjad on ju hapud

ei ole 23. november 2015, kl 12.05
lihtsalt lumi sadas maha

jauram 23. november 2015, kl 12.11
mis need viinamarjad siia puutuvad? samamoodi saaksid kuskil avalikus peldikus tutvuda kui siin...

jah 23. november 2015, kl 12.16
Ei soovita küll siin tutvuda, satud veel minusuguse peletise otsa, saad vaesekene kreepsu.

milleks 23. november 2015, kl 12.27
sa kirjutad puuviljadest
samahästi võid õelda, et keerasid poldil vindi üle:)

Sid. 23. november 2015, kl 12.36
tutvuja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> aga viinamarjad on ju hapud

Praegusel ajal on just viinamarjad magusad. Eriti magusad on hallitanud viinamarjad. :) Kusjuures neist hallitanud marjadest tehakse väga head dessertveini (trockenbeerenauslese), mis on küll natuke mahedam, kui päris jääveinid, kuid ikkagi selline paras siirup.

*Just paras aeg küpseid marju noppida. :D

teras 23. november 2015, kl 12.56
Vahel mõtlen, et kas inimesed saavad aru, mida hapud viinamarjad tähendavad. Täiesti ilma naljata olen üsna mitmel korral tabanud inimesi seda vales kontekstis ütlemas.

SPAAS 23. november 2015, kl 13.02
Sul on olnud pikk ja väsitav päev. Su keha karjub lõõgastuse järele. Otsustad minna Surnumere basseini ja seal soojas soolases vees mõnuga pikutada. Spasse jõudes vahetad riided ning käid ka kuuma dushi alt läbi. Su keha naudib kuuma tugevat veejuga ja pähe hakkavad tekkima vallatud mõtted. Õnneks on spaa tühi ja sul on võimalik vett nautides oma nibudega mängida. Tunned, kuidas su sees tekib kerge surin.
Otsustad, et nauding jääb pärastiseks ning paned oma sexikad bikiinid uuesti selga ja suundud basseini. Ruumis oled sa üksinda. Võtad väikese padja ja heidad vette pikali. Sa suled silmad ja naudid mõnusat vett enda ümber
Sa pikutad veel ja uneled silmad kinni. Vaikne rahustav muusika uinutab sind ja sa tunned, kuidas kogu su keha lõõgastub ja pinged sinust välja voolavad. Tajud kerget vee loksumist ja sa tunned end veelgi mõnusalt. Sellest poolunest toob sind välja kerged paitused su kõhul. Sa avad silmad ja märkad mind. Sa ohkad mõnust ja suled naeratades uuesti silmad.
Ma silitan su käsi ja mängin su sõrmedega. Vaikselt silitan su kaela ja liigun edasi teise käe poole. Sa sirutad oma käsi ja jalgu rohkem laiali ja naudid kogu mu tähelepanu.
Ma libistan mõlema käe näppe piki su graatsilisi jalgu varvasteni ja siis jälle vaikselt tagasi bikiinideni. Silitan sind mööda bikiniide ääri ja sa oigad mõnust. Ma olen su jalge vahel ja muudkui silitan su reisi ja kõhtu. vahepeal puudutan ka su rindu. See tähelepanu ajab su hulluks ja su lõdvestunud keha nõuab üha rohkemat. Sa avad silmad ja tõused vees püsti.
Sa võtab mul käest kinni ja me suundume koos naise dushiruumi ja sauna poole. Õnneks on see ikka veel tühi ja endid viimsetest riietest vabastades naaldume dushi all teineteise vastu. Me suudleme kirglikult ja peseme teineteist soolast puhtaks. Me oleme mõlemad väga erutunud ja seda on ka suurepäraselt näha. Me suundume sauna ja võtame su suure saunalina kaasa.
Ma asetan su saunalina lavale laiali, et sa saaksid seal mõnusamalt pikutada. Aga sa lükkad hoopis minu sinna selili ja kummardud ettepoole, et haarata mu riist oma huulte vahele. See on nii hea, kuidas su kuumad huuled mind endasse neelavad. Sa lakud keelega mu riista ja mängid munanditega. Ma oigan mõnust ja tirin su enda peale.
Sa istud ning ma tunnen, kuidas ma sukeldun sinu märga ja janunevasse üska. Me mõlemad oigame samal ajal. Sa hakkad mu seljas ratsutama. See tunne on taevalik. Sa oled märg ja higine ning kiirgad endast oma erutust. Sa oled mu Aphrodite ja ma naudin pilguga iga su liigutust.
Nagu üksteise mõtteid lugedes tõused sa mu pealt püsti ja ma vabastan sulle kohta rätil. Sa heidad sinna kõhuli ja jalad jäävad alumisele astmele. Ma tulen su selja taha ja lükkan on tuksleva riista su sisse. Me oleme mõlemad täiesti pöörased ja ma võtan sind jõuliselt. Väga mõnus on end üleni su sees tunda. Ma tunnen, kuidas sa ihas pulbitsed ja jõuad järjest lähemale naudingule.
Sa karjud naudingust ja jõuad tippu. See on nii vapustav, kuidas sa sees värised ja pigistad mind. Ma tean, mida sa veel tahad ja oodates natuke su rahunemist tõmban ma ennast su seest välja. Sa pöörad ümber ja mu ette kükitades võtad mu riista suhu. See on taevalik nauding ja ma tunnen kuidas ka mina jõuan kohe lõpuni. Sa tajud ise ka seda ja lased mu riista lahti. Kuigi kahju on eemalduda su meelatest huultest, teen ma seda ja sa haarad mu riistast kahe käega kinni. Veel üks hetk ja ma purskan oma oma seemne sulle näkku. Ma suudan vaid mõnust oiata ja silman ka su õnnelikku naeratavat nägu.

teras 23. november 2015, kl 13.29
Päris tüütu lihtlauseline "Sa" vormis lugu. Piiratud sõnakasutusega. Samas tundub õigekirjaline ja oigav.

ix 23. november 2015, kl 13.32
Ikka vanad tüübid koos, kellel pole muud tegevust.

teras 23. november 2015, kl 13.40
Mina olen uus. Aga tegevust hetkel tõesti pole ning keel kipitab.

Spaasile 23. november 2015, kl 13.48
mis surin vanal naisel löntis tissidega mängides tekib nagu, hakkab peas midagi surisema, nagu kórge vererõhk kõrvus või?

Lol, Sa saad kirikus veel peksa 23. november 2015, kl 13.52
Legentaarne vannipardi unistus aga ilus unistus!

Jõuluime 23. november 2015, kl 14.13
Laisk vannipart, kes lasi võimaluse mööda!

Heliredel 23. november 2015, kl 14.36
Sa autor pane õhtuks kuulivest selga, sest õhtul mängin Sinu ribidel heliredelit!
Me veel kohtume!

:F 23. november 2015, kl 14.54
Siin 2 tegelast ongi praktiliselt jäänud lollusi kirjutama.

webcam 23. november 2015, kl 15.21
Heliredel
23. november 2015, kl 14.36
Sa autor pane õhtuks kuulivest selga, sest õhtul mängin Sinu ribidel heliredelit!
Me veel kohtume!
.......................................................

Kas selle avaliku tapmisähvarduse peab kuskile edastama?

Sid. 23. november 2015, kl 15.58
:F Kirjutas:
> Siin 2 tegelast ongi praktiliselt jäänud lollusi k
> irjutama.

Sa ise üks neist?
Tegelikult on neid inimesi ikka rohkem, oma kahe käe sõrmede jagu tuleb ära. Mõni päev peab varbad ka abiks võtma, aga üldiselt on siin vähe küll seda rahvast ja kui tuleb see äbarik jälle mingist kuulsusest jahuma, siis sellest on asi kaugel. Eesti mõistes oled kuulus inimene siis, kui sind teab 100 tuhat inimest, mitte 100 inimest. 100 inimest on üks tavaline, tagasihoidlik pulmaseltskond ja sellise hulga kohta kehtib termin tutvusringkond.

spaata ja on kadakatupp 23. november 2015, kl 16.36
vana kadakatupp on siis spaaks hakanud. mehed, vana halli sbaalauase alla kümblema!

imalad tekstid 23. november 2015, kl 16.38
kuskohast see kadakatuppp seda eesti erootikat maha kirjutab. läila igatahes
vanad naised lähevad ikka lolliks üksindusest..

irw 23. november 2015, kl 16.56
kuskohas te seda kadakatuppe kogu aeg näete ja taga ajate, aru ma ei saa. ära armunud vä? või polegi siin rohkem erootilisi nais???

Mis põhjusel 23. november 2015, kl 18.13
irw Kirjutas:
> kuskohas te seda kadakatuppe kogu aeg näete ja tag
> a ajate, aru ma ei saa. ära armunud vä? või polegi
> siin rohkem erootilisi nais???

siis nagu ülejäänud kiimlevad ja indlevad tuped ei võiks olla kadakatuped? tühja jutu ja närtsinud kesta peale kasvavadki okkad ka sinna, kuhu pikka aega ühelgi mehel pole asja olnud.

eelmine kommenteerija 23. november 2015, kl 18.33
räägib endast?

Kuum naine 23. november 2015, kl 19.00
Kohe panen sukksaapad jalga ja sooviks väga seda kaunist heliredelit mängida kuuma mehe ribidel. Vot see on juba elamus voodis...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

märg naine 23. november 2015, kl 19.11
kohe võtan stringid jalast ja kohendan sukahoidjat oma pringi pepu ümber. vot mehe ribid jätan küll rahule. on tunduvalt erootilisemaid tsoone.......nämmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

webcamle 23. november 2015, kl 19.11
Edasta minu postkasti, ootan!

Kuum naine 23. november 2015, kl 19.16
Eks vaatame, kuidas kuumad mehed Prantsuse brändiga toime tulevattttt.....oiii, kus on paelakesi - kui erutav...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

märg naine 23. november 2015, kl 19.23
pehmest nahast neetidega pesu vastu ei saa mingid paelakesed ja lehvikesed. nahkstringide lõhn segunemas niiskunud häbeme naturaalse aroomiga.........parim parfüüm, mida üks kuum mees oskaks soovida...kikkis nibud rinnahoidja avadest välja piilumas.....nämmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

eee 23. november 2015, kl 19.40
mis need rinnahoidja avad veel on? :DDD

ööö 23. november 2015, kl 19.57
väiksed augukesed nibude ventileerimiseks, kes veel ei teadnud :ppp

http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB1.JXzIXXXXXaCXFXXq6xXFXXXb/New-Arrival-Latex-Fetish-font-b-Bra-b-font-w-nipple-hole-Sexy-Soft-font-b.jpg

või suuremad augukesed ;)))
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41hpuf8msdL.jpg

http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB18tf8IXXXXXcOXpXXq6xXFXXXi/Sexy-lingerie-pajamas-Sexy-jumpsuits-Exotic-bodysuits-exotic-apparel-Open-Bra-Crotchless-font-b-Sleepwear-b.jpg
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!