Sul on olnud pikk ja väsitav päev. Su keha karjub lõõgastuse järele. Otsustad minna Surnumere basseini ja seal soojas soolases vees mõnuga pikutada. Spasse jõudes vahetad riided ning käid ka kuuma dushi alt läbi. Su keha naudib kuuma tugevat veejuga ja pähe hakkavad tekkima vallatud mõtted. Õnneks on spaa tühi ja sul on võimalik vett nautides oma nibudega mängida. Tunned, kuidas su sees tekib kerge surin.
Otsustad, et nauding jääb pärastiseks ning paned oma sexikad bikiinid uuesti selga ja suundud basseini. Ruumis oled sa üksinda. Võtad väikese padja ja heidad vette pikali. Sa suled silmad ja naudid mõnusat vett enda ümber
Sa pikutad veel ja uneled silmad kinni. Vaikne rahustav muusika uinutab sind ja sa tunned, kuidas kogu su keha lõõgastub ja pinged sinust välja voolavad. Tajud kerget vee loksumist ja sa tunned end veelgi mõnusalt. Sellest poolunest toob sind välja kerged paitused su kõhul. Sa avad silmad ja märkad mind. Sa ohkad mõnust ja suled naeratades uuesti silmad.
Ma silitan su käsi ja mängin su sõrmedega. Vaikselt silitan su kaela ja liigun edasi teise käe poole. Sa sirutad oma käsi ja jalgu rohkem laiali ja naudid kogu mu tähelepanu.
Ma libistan mõlema käe näppe piki su graatsilisi jalgu varvasteni ja siis jälle vaikselt tagasi bikiinideni. Silitan sind mööda bikiniide ääri ja sa oigad mõnust. Ma olen su jalge vahel ja muudkui silitan su reisi ja kõhtu. vahepeal puudutan ka su rindu. See tähelepanu ajab su hulluks ja su lõdvestunud keha nõuab üha rohkemat. Sa avad silmad ja tõused vees püsti.
Sa võtab mul käest kinni ja me suundume koos naise dushiruumi ja sauna poole. Õnneks on see ikka veel tühi ja endid viimsetest riietest vabastades naaldume dushi all teineteise vastu. Me suudleme kirglikult ja peseme teineteist soolast puhtaks. Me oleme mõlemad väga erutunud ja seda on ka suurepäraselt näha. Me suundume sauna ja võtame su suure saunalina kaasa.
Ma asetan su saunalina lavale laiali, et sa saaksid seal mõnusamalt pikutada. Aga sa lükkad hoopis minu sinna selili ja kummardud ettepoole, et haarata mu riist oma huulte vahele. See on nii hea, kuidas su kuumad huuled mind endasse neelavad. Sa lakud keelega mu riista ja mängid munanditega. Ma oigan mõnust ja tirin su enda peale.
Sa istud ning ma tunnen, kuidas ma sukeldun sinu märga ja janunevasse üska. Me mõlemad oigame samal ajal. Sa hakkad mu seljas ratsutama. See tunne on taevalik. Sa oled märg ja higine ning kiirgad endast oma erutust. Sa oled mu Aphrodite ja ma naudin pilguga iga su liigutust.
Nagu üksteise mõtteid lugedes tõused sa mu pealt püsti ja ma vabastan sulle kohta rätil. Sa heidad sinna kõhuli ja jalad jäävad alumisele astmele. Ma tulen su selja taha ja lükkan on tuksleva riista su sisse. Me oleme mõlemad täiesti pöörased ja ma võtan sind jõuliselt. Väga mõnus on end üleni su sees tunda. Ma tunnen, kuidas sa ihas pulbitsed ja jõuad järjest lähemale naudingule.
Sa karjud naudingust ja jõuad tippu. See on nii vapustav, kuidas sa sees värised ja pigistad mind. Ma tean, mida sa veel tahad ja oodates natuke su rahunemist tõmban ma ennast su seest välja. Sa pöörad ümber ja mu ette kükitades võtad mu riista suhu. See on taevalik nauding ja ma tunnen kuidas ka mina jõuan kohe lõpuni. Sa tajud ise ka seda ja lased mu riista lahti. Kuigi kahju on eemalduda su meelatest huultest, teen ma seda ja sa haarad mu riistast kahe käega kinni. Veel üks hetk ja ma purskan oma oma seemne sulle näkku. Ma suudan vaid mõnust oiata ja silman ka su õnnelikku naeratavat nägu.