välipreester Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Igaühele oma, Lõbus Lesk. Kas mitte sina ei hakanu
> d minu stiili halvustama või mälu petab?
> Mina
> jälle ei kannata end narkost segitõmmanud haisvaid
> tsurkasid. Pariis on ilge. Hindud on muidu toreda
> d inimesed, aga miks nad otse tänavale peavad s...
> ..tuma? Isegi kõige hullemas vene agulis pole sell
> ist laga nagu Indias. Araabia getod on täpselt sam
> amoodi toredad niikaua kuni sa seal kuidagi projek
> tipõhiselt elad ja võid iga kell minema tõmmata. K
> ui peaksid nendega üksi hakkama saama, siis sa nii
> optimistlik enam poleks. See, mida sa kirjeldad o
> n turisti elu ning tegelikkusega pole sel vähimatk
> i pistmist.
>
> Millegipärast häirib sind hirm
> sasti veel maksmise teema. Need asjad ei pruugi kä
> ia nii, nagu kuskil kristlikus pühapäevalehes kir
> jutataks - et keegi loeb nõudliku pilgu all higise
> id töömeherublasid esikukapile ja küll see on ikka
> kole.
> Üks mu tuttav tegeleb tüdrukuga, kes on
> vaene, aga nii uhke, et enne hüppab jõkke kui tän
> avale läheb. Mõnikord minnakse koos poodi, mees l
> oobib keelamisest hoolimata käru kuhjaga täis. Põh
> jendus on, et veedame ilusa nädalalõpu ja ärme koo
> nerda. Vene stiili juurde käib alati ka lookas lau
> d mitte mingi krdi rootslaste "mitu kartulit sa sö
> öd?"
> Mees maksab selle laari eest, ise võib-ol
> la näkitseb lõpuks natuke vorsti-juustu ja jätab k
> õik muu puutumata.
> Minu loogika järgi tähendab
> see maksmist. Naiste loogikat ei tea, aga ilmselt
> ei tunne nad end nii solvatuna kui sularaha pakku
> des. Kui sul armuke on, siis ilmselt makstakse sul
> legi. Lase fantaasial lennata, makseviise on mitme
> suguseid. Sugugi ei pea näppu märjaks tegema ja ra
> hakoti vahelt viiekat õngitsema, et "osta endale m
> idagi ilusat" . Täiesti võimalik, et mõned su reis
> id olid kellegi finantseeritud - seegi on üks klas
> sikalistest makseviisidest.
sinu tagasihoidlik postitus kadus kuidagi kiirelt mõrdade ja feministide paikapanemiste laviini alla ära.
ei halvusta sinu stiili. ainult raske on mõista, miks pealtnäha ajudega mees vaimustub salatikausis magamisest.
eks asi on harjumuses. oleksid noorena Kariibidele kondama sattunud, kulistaksid rummi, vehiksid öö läbi puntat tantsida ja jaksaksid enne päikesetõusu tantsupõrandalt kaasakrabatud tibidki ära rahuldada.
Indias on laga põhiliselt suurlinnades. tõelised rändurid teavad rääkida, et tüüpiline India külake särab puhtusest, nii et rohulibled õues pühitakse ka tolmulapiga üle.
turisti elu või mitte. aga 2 aastat tavalise koduperenaisena UK-s, Andalucia hobusefarmis rabades, kuu aega mööda Euroopat rongide kõvadel istmetel magades, mitu kuud Mehhikos kohalike juures ja indiaani külades elades, Kariibi korallisaarel kookospähkliraksus käies polnud seda tavaturisti tunnet mitte kordagi. eks kogu elu on üks suur turismireis.
igal juhul on selge, et panid oma oletusega natuke põõsasse- pole sa mitte ainus, kes õhku Eesti piiri taga nuusutanud.
sama asi selle teise oletusega. olen ikka uskunud, et maailma vanima ameti pidajad on palju vägivalda ja sõdu ära hoidnud. ja muud tohuvabohu, mis oleks väljutamata spermast tuleneva agressivsuse mõjul võinud valla pääseda. tegemist ju äriga ja ärinaistest tuleb lugu pidada.
aga selge, et armumisega kaasnevat nirvaanat ja puhast, dopamiiniplahvatustega vürtsitatud kirge sa mingi raha eest osta ei saa. ainult tasulist teenust tarbides jääd paljust heast ilma. on selle põhjuseks naiste ja tunnete kartus või mis iganes. natuke poolik elu?
jah, osa minu reise on seksinäljaste härrasmeeste poolt kinni makstud. see ju nende vaba valik. :p
armuke aga teab, et ei seksi temaga mingite hüvede pärast. armusin nii silmini ära, et oleksin ilmselt ka ise olnud nõus vajadusel peale maksma. :D ja tema ütleb, et pole terve elu jooksul nii kirglikku pöörast keppi saanud. ahjaa, ma ei ole kohvritega ta ukse taha kolistama läinud.