Saame tuttavaks
sooviks leida kedagi
tallinna kilu 10. märts 2016, kl 11.41 |
On natuke kurb ja üksildane olla, oleks tore leida kaaslane-sõber-mees.:)
Ise olen üks tuhandete seast, millegi erilisega silma ei paista ega väga ei tahagi paista. Naistel on küll palju vahendeid enda märgatavaks muutmiseks -juuksed, küüned, rõngad, needid, värvid, riietus või selle minimaalsus;).Hoolitsetud välimusest minule täiesti piisab. Numbritega on sedamoodi, et vanust 39, pikkust 168, ülekaalulisusest võin ainult unistada, sest kui kaldun, siis pigem teise äärmusesse. Iseloomulgi on keerde ja käände - ei ole väga seltskondlik, aga ka mitte mingi tummahammas, ei salli lausvaletamist ega varjamist. Kui midagi ei sobi, ütle otse, ära keeruta!
Mees võiks olla vanuses 40-45, kindla töö-ja elukohaga, rahulik, väärika käitumisega, hea huumorimeel soovitav.
Vead ja veakesed selgitame tutvumise käigus välja.:)
Kui kellelegi mu postitus silma hakkab, jätku oma meiliaadress.
Ise olen üks tuhandete seast, millegi erilisega silma ei paista ega väga ei tahagi paista. Naistel on küll palju vahendeid enda märgatavaks muutmiseks -juuksed, küüned, rõngad, needid, värvid, riietus või selle minimaalsus;).Hoolitsetud välimusest minule täiesti piisab. Numbritega on sedamoodi, et vanust 39, pikkust 168, ülekaalulisusest võin ainult unistada, sest kui kaldun, siis pigem teise äärmusesse. Iseloomulgi on keerde ja käände - ei ole väga seltskondlik, aga ka mitte mingi tummahammas, ei salli lausvaletamist ega varjamist. Kui midagi ei sobi, ütle otse, ära keeruta!
Mees võiks olla vanuses 40-45, kindla töö-ja elukohaga, rahulik, väärika käitumisega, hea huumorimeel soovitav.
Vead ja veakesed selgitame tutvumise käigus välja.:)
Kui kellelegi mu postitus silma hakkab, jätku oma meiliaadress.
tallinna kilu 10. märts 2016, kl 12.13 |
Mees 10. märts 2016, kl 12.23 |
Kas 10. märts 2016, kl 12.32 |
tallinna kilu 10. märts 2016, kl 12.50 |
Alu 10. märts 2016, kl 12.56 |
punapea 10. märts 2016, kl 13.21 |
Alu 10. märts 2016, kl 13.24 |
punapea 10. märts 2016, kl 13.24 |
punapea 10. märts 2016, kl 13.27 |
tallinna kilu 10. märts 2016, kl 13.46 |
Valiku, kellele kirjutada, teen ma oma sisetunde ja info põhjal, mis on võimalik välja lugeda aadressi jätvate meesisikute postitustest. Nagu näha, on mehed ülikitsid mingitki teavet enda kohta avaldama, samas kui naistutvujatele on hiigelsuured teabenõuded ja soovid.:) Millest see tingitud?
Alu 10. märts 2016, kl 13.59 |
tallinna kilu 10. märts 2016, kl 14.07 |
Alu 10. märts 2016, kl 14.12 |
peipsi tint 10. märts 2016, kl 14.15 |
tallinna kilu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Valiku, kellele kirjutada, teen ma oma sisetunde j
> a info põhjal, mis on võimalik välja lugeda aadres
> si jätvate meesisikute postitustest. Nagu näha, on
> mehed ülikitsid mingitki teavet enda kohta avalda
> ma, samas kui naistutvujatele on hiigelsuured teab
> enõuded ja soovid.:) Millest see tingitud?
Ehk on see tingitud sellest, et pole aastaid reaalselt kellegagi tutvuda juletud. Sellest tingitud frustratsiooni elatakse välja müstilistest tuppedest jahudes. Loogiline, et ükski mõistusega naine sellist teksti tootvale mehele kirjutama ei hakka. Ja mittetutvumiste nõiaring jätkub, FOORUMIelulahebedasi@hotmail.com...
> Valiku, kellele kirjutada, teen ma oma sisetunde j
> a info põhjal, mis on võimalik välja lugeda aadres
> si jätvate meesisikute postitustest. Nagu näha, on
> mehed ülikitsid mingitki teavet enda kohta avalda
> ma, samas kui naistutvujatele on hiigelsuured teab
> enõuded ja soovid.:) Millest see tingitud?
Ehk on see tingitud sellest, et pole aastaid reaalselt kellegagi tutvuda juletud. Sellest tingitud frustratsiooni elatakse välja müstilistest tuppedest jahudes. Loogiline, et ükski mõistusega naine sellist teksti tootvale mehele kirjutama ei hakka. Ja mittetutvumiste nõiaring jätkub, FOORUMIelulahebedasi@hotmail.com...
punapea 10. märts 2016, kl 14.22 |
kle, lehkav kadakatupp, peipsi tint ja muud roiskunud seisvad peast mädanevad kalad - sa ise oled nagu takjas iga pea küljes, olgu see või punapea või mõnelt mehelt saamata jäänud püsis luku taga pea:D
ja nüüd vana h.. ei suuda kuidagi oma haisvat okset muul moel realiseerida kui peab end endast huvitatuks kedagi, kes sellisele ainult ülevalt alla vaatab või haletsusest mõne mõtteräbala almuseks viskab:D
kui juba pikemat aega mimenimeline vana netitroll-h.. siin punapead taga ajab, nii meeste kui naiste nimedega, siis tuleks küll selline prügikasti lüüa:D
ja nüüd vana h.. ei suuda kuidagi oma haisvat okset muul moel realiseerida kui peab end endast huvitatuks kedagi, kes sellisele ainult ülevalt alla vaatab või haletsusest mõne mõtteräbala almuseks viskab:D
kui juba pikemat aega mimenimeline vana netitroll-h.. siin punapead taga ajab, nii meeste kui naiste nimedega, siis tuleks küll selline prügikasti lüüa:D
megairwitus 10. märts 2016, kl 14.30 |
punapea 10. märts 2016, kl 14.39 |
nagu alati 10. märts 2016, kl 14.40 |
kohalik säga 10. märts 2016, kl 14.41 |
njahh 10. märts 2016, kl 15.15 |
punapea 10. märts 2016, kl 15.20 |
Alu 10. märts 2016, kl 15.51 |
Mystika 10. märts 2016, kl 16.09 |
reaalsus 10. märts 2016, kl 16.28 |
uurija 10. märts 2016, kl 16.38 |
reaalsus Kirjutas:
> imelik jah, et punase peaga reptiilidega ja alusug
> uste vanade peerukeradega keegi tutvuda ei taha. e
> i aita oma meili lausjagamine ega sookaaslaste kõn
> tsaks sõimamine.
huviga uurin, et kuskohast on need andmed? mingi netitrolli ja haiglasevõitu jälitaja ettekujutus reaalsusest, tutvumisest?
> imelik jah, et punase peaga reptiilidega ja alusug
> uste vanade peerukeradega keegi tutvuda ei taha. e
> i aita oma meili lausjagamine ega sookaaslaste kõn
> tsaks sõimamine.
huviga uurin, et kuskohast on need andmed? mingi netitrolli ja haiglasevõitu jälitaja ettekujutus reaalsusest, tutvumisest?
tallinna kilu 10. märts 2016, kl 16.49 |
Lisa postitus