Saame tuttavaks
Miks see foorum selliseks läbustamise paigaks on tehtud?
vaatame fakte 06. aprill 2016, kl 19.34 |
Alul on üks kummaline kiiks 06. aprill 2016, kl 20.07 |
Eks meil kõigil ole oma kiiksud ja foobiad.
Minul näiteks 50-60- aastaste (isegi veidi vanemate) meeste vastu, kes muidu kõigiti normaalsed, aga mingil hetkel süttib silmis kilav helk ja hääl muutub kähisevaks. Enne seda on nad kinkinud tohutu roosikimbu, kutsunud restorani, poetanud ehteid ja komplimente.Edasi järgneb jutt, et mul on tore naine, aga tal on selline haigus, et ei saa enam seksida vms.
See on hetk, kus tuleb viisakalt lahkuda või põgeneda (ilma kingitusteta).
Vaat, sellised onud on minu foobia.
Meie vahe Alu foobiaga on ainult selles, et minul pole soovi oma foobiat võimendada, vaid pigem ruttu taanduda, kui kedagi sellist silmapiiril näen.
Minul näiteks 50-60- aastaste (isegi veidi vanemate) meeste vastu, kes muidu kõigiti normaalsed, aga mingil hetkel süttib silmis kilav helk ja hääl muutub kähisevaks. Enne seda on nad kinkinud tohutu roosikimbu, kutsunud restorani, poetanud ehteid ja komplimente.Edasi järgneb jutt, et mul on tore naine, aga tal on selline haigus, et ei saa enam seksida vms.
See on hetk, kus tuleb viisakalt lahkuda või põgeneda (ilma kingitusteta).
Vaat, sellised onud on minu foobia.
Meie vahe Alu foobiaga on ainult selles, et minul pole soovi oma foobiat võimendada, vaid pigem ruttu taanduda, kui kedagi sellist silmapiiril näen.
Robinson 06. aprill 2016, kl 21.03 |
"Uudistaja" sul on täitsa õige mõte. Mind ka väga häirib see madal kultuur siin. Aga see ongi eesti rahva tase. Isegi kõrgema haridusega täiskasvanud naine võib uskumatult madalalaubalist juttu puhuda.
Aga soovitan sul lasta kirjutada pikemaid kirju e-mailile. Lärmajad seda ei tee. Siis saad lugeda ja mõelda mis tasemel see suhtleja on. Ma olen siit paar väga huvitavat vestluskaaslast saanud,kellega võib absoluutselt kõigest rääkida
Aga soovitan sul lasta kirjutada pikemaid kirju e-mailile. Lärmajad seda ei tee. Siis saad lugeda ja mõelda mis tasemel see suhtleja on. Ma olen siit paar väga huvitavat vestluskaaslast saanud,kellega võib absoluutselt kõigest rääkida
Sina, Robinson 06. aprill 2016, kl 21.06 |
Taimi Tuvi 06. aprill 2016, kl 21.11 |
jeee 06. aprill 2016, kl 21.12 |
Alu 06. aprill 2016, kl 21.13 |
Robinson 06. aprill 2016, kl 21.14 |
Robinson 06. aprill 2016, kl 21.18 |
Alul on üks kummaline kiiks 06. aprill 2016, kl 21.30 |
veel midagi alu kohta 06. aprill 2016, kl 21.34 |
kogenu 06. aprill 2016, kl 21.44 |
to kogenu 06. aprill 2016, kl 22.06 |
kogenu 06. aprill 2016, kl 22.16 |
to kogenu 06. aprill 2016, kl 22.20 |
kogenu 06. aprill 2016, kl 22.46 |
Ma ei ürita midagi tõestada.
Nii, nagu mu nimi ütleb (kogenu), ütlen lihtsalt, et naised ei muutu aseksuaalseks.
Mehed muutuvad poolpehmeks ja jõuetuks. Kahjuks.
(Pole vaja nüüd tulla jutuga, et kahekümneste peale olete kikkis).
Kui langus on alanud, siis on see pöördumatu, ja püsikaaslane silitab lihtsalt pead ja lohutab.
Nii, nagu mu nimi ütleb (kogenu), ütlen lihtsalt, et naised ei muutu aseksuaalseks.
Mehed muutuvad poolpehmeks ja jõuetuks. Kahjuks.
(Pole vaja nüüd tulla jutuga, et kahekümneste peale olete kikkis).
Kui langus on alanud, siis on see pöördumatu, ja püsikaaslane silitab lihtsalt pead ja lohutab.
to kogenu 06. aprill 2016, kl 22.54 |
kogenu 06. aprill 2016, kl 23.27 |
irw 07. aprill 2016, kl 00.13 |
väga ärrituv punapea 07. aprill 2016, kl 03.59 |
to kogenu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> sa idioot ikka saad aru, et sa ei saa naiste eest
> rääkida. iga inimene on erinev ja sinu kogemused j
> a kiiksud pole mingi reegel. õudne põmmpea oled:D
-------------
sa mine õpi vanalt leselt, kuidas mehi teenindada isegi ratastoolis.
ikka vaheldus ja toovat veel 50-selegi lisaraha sisse, nagu ta väidab.
või hakka novell kirjutama, nagu vana lehm Lõbus Lesk seda teeb. löö gfooglesse maärksõnu ja juttu saad kui palju.
-------------------------------------------------------
> sa idioot ikka saad aru, et sa ei saa naiste eest
> rääkida. iga inimene on erinev ja sinu kogemused j
> a kiiksud pole mingi reegel. õudne põmmpea oled:D
-------------
sa mine õpi vanalt leselt, kuidas mehi teenindada isegi ratastoolis.
ikka vaheldus ja toovat veel 50-selegi lisaraha sisse, nagu ta väidab.
või hakka novell kirjutama, nagu vana lehm Lõbus Lesk seda teeb. löö gfooglesse maärksõnu ja juttu saad kui palju.
Lisa postitus