See sõltub mitmest asjaolust. Esiteks, kui pikk ja jäme on poisil kellega kavatsed seda teha? Mida jämedam, seda valusam esimene kord on. Teiseks, kuidas kergesti suudad lõõgastuda? Sa oled närvis esimesel korral ja eriti esimestel minutitel. Kolmandaks, kui kõrge valulävi sul on? Valu võib olla ebameeldiv esimestel minutitel, kuid kaob, kui saate lõõgastuda.
Mõned naised ei suudagi anaalseksi teha. Teised, nagu mina, tahavad ja ei ole tõsiseid probleeme.
Muud faktorid - Kui head libestit te kasutate? Mida paksem, seda parem. Kas sa usaldad poissi, kelle oma pepusse kavatsed lubada? See peaks olema keegi kes on valmis olema kannatlik ja hooliv ning lähenema asjale sinu tempos, mitte enda. Alustage aeglaselt ja kindlasti ära karda paluda tal oodata kui valus tundub.
Ma ei hakka valetama - minu esimene kord oli kutiga, kes oli väga hea ja hoolis väga, aga tal oli suur riist ja see tegi põrgulikut valu - kuid valu läheb ära ja siis saab tunda täiesti uskumatut mõnu. Olles nüüd täiesti harjunud anaalseksiga, olen õppinud ära päri