Saame tuttavaks
Tutvuks..suhtleks :)
52 aastane naine 11. veebruar 2017, kl 11.51 |
seeniormutt 11. veebruar 2017, kl 13.41 |
Veelausuja 11. veebruar 2017, kl 14.06 |
JÄLLE 52 naine täna otsib 11. veebruar 2017, kl 14.15 |
52 aastane naine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tere
> Lugesin neid postitusi ja küsin:
> Kas s
> iin pole tõesti ühtegi möistlikku ja kena meest,k
> es oleks nõus suhtlema 52 aastase naisega.
> L
> olli ja labast juttu ei viitsi lugeda:)
Mis teie vanuses juhtunud on,=? Meil saab juba 32,aastat soola söödud
ja kuskilt enam otsima meest ei lähe ---ei vaata isegi naabrimeest
-------------------------------------------------------
> Tere
> Lugesin neid postitusi ja küsin:
> Kas s
> iin pole tõesti ühtegi möistlikku ja kena meest,k
> es oleks nõus suhtlema 52 aastase naisega.
> L
> olli ja labast juttu ei viitsi lugeda:)
Mis teie vanuses juhtunud on,=? Meil saab juba 32,aastat soola söödud
ja kuskilt enam otsima meest ei lähe ---ei vaata isegi naabrimeest
eelmisele 11. veebruar 2017, kl 14.38 |
Tutvuda soovivale seeniorile 11. veebruar 2017, kl 15.22 |
mõte 11. veebruar 2017, kl 17.05 |
mees 11. veebruar 2017, kl 17.16 |
Jah on küll 11. veebruar 2017, kl 17.34 |
Ok 11. veebruar 2017, kl 18.10 |
hmh 11. veebruar 2017, kl 19.57 |
Vana tõde 11. veebruar 2017, kl 20.03 |
Viimased sõnad 11. veebruar 2017, kl 20.33 |
Alukene, enne tuleb naine kätte saada siis kas tuleb seksi või mitte? Sinule jääb ainult käest kinni võtta, vähemalt katsuda saad. Kas päris või mitte?
Aga jah, vana tõde juba ütles: Lase vana südamest välja, et saaks uus asemele tulla. Õigeaegselt ei osanud hinnata siis pole põhjust ka kedagi taga nutta!
Aga jah, vana tõde juba ütles: Lase vana südamest välja, et saaks uus asemele tulla. Õigeaegselt ei osanud hinnata siis pole põhjust ka kedagi taga nutta!
misasja? 11. veebruar 2017, kl 21.58 |
otsa ronida? 12. veebruar 2017, kl 10.44 |
M59 12. veebruar 2017, kl 11.39 |
eelmisele 12. veebruar 2017, kl 12.24 |
siis on sinul kumerselg, 12. veebruar 2017, kl 18.36 |
52 aastane naine 12. veebruar 2017, kl 19.22 |
54-aastane mees 14. veebruar 2017, kl 23.11 |
Tere 52 aastane naine!
Lugesin teemat ja tahtsin just kommenteerida, et anonüümse postituse peale vaevalt paremaid vastuseid, kui eespool lugeda, saabki, aga näe, olid jõudnud ühe vea parandada. Ainult et puudusi on veel...
Algatuseks paar rida minust. Vaba ja vallaline, vanus pealkirjas antud, pikkust mingi 185 kanti, välimus sale ja sportlik, juuksed veel peas, ei joo, ei suitseta, rikas ei ole aga sente ka ei loe. Täitsa normaalne partii, vähemalt mulle endale tundub. Aga Sulle kirja kribama ma ei kiirusta. Miks, küsid. Aga peale lakoonilise - tutvuks-suhtleks, ei tea ma Sinust mitte midagi. Ahjaa, lolli teksti ei viitsi Sa lugeda. A kuskohast ma tean, äkki peadki neid ridu lauslollusteks? Sõnaühendist "ei viitsi" teen järelduse, et oled laisk! Vale järeldus? Võib-olla, aga Sa ei ole ka midagi asjalikumat enda kohta avaldanud. Ma siis nüüd küsin, äkki saab sellest teemast, mille oled nimetanud ilusti ärasolgituks, veel asja.
Niisiis:
Elad Sa linnas või maal?
Äkki lisaksid mõnedki strateegilised mõõdud või kirjeldaksid oma välimust.
Millised on Sinu huvialad, oskused, puudused?
Ja peamine - mida pakud otsitavale? Siinkohal eeldaks lausa mitut lauset!
Ära unusta ka paar lauset lisada selle kohta, millised omadused võiks Sinu otsitaval olla.
Ja kui Sa neile küsimustele siin foorumis aktsepteeritavad vastused oled andnud, siis mine tea, äkki kirjutangi Sulle.
Lugesin teemat ja tahtsin just kommenteerida, et anonüümse postituse peale vaevalt paremaid vastuseid, kui eespool lugeda, saabki, aga näe, olid jõudnud ühe vea parandada. Ainult et puudusi on veel...
Algatuseks paar rida minust. Vaba ja vallaline, vanus pealkirjas antud, pikkust mingi 185 kanti, välimus sale ja sportlik, juuksed veel peas, ei joo, ei suitseta, rikas ei ole aga sente ka ei loe. Täitsa normaalne partii, vähemalt mulle endale tundub. Aga Sulle kirja kribama ma ei kiirusta. Miks, küsid. Aga peale lakoonilise - tutvuks-suhtleks, ei tea ma Sinust mitte midagi. Ahjaa, lolli teksti ei viitsi Sa lugeda. A kuskohast ma tean, äkki peadki neid ridu lauslollusteks? Sõnaühendist "ei viitsi" teen järelduse, et oled laisk! Vale järeldus? Võib-olla, aga Sa ei ole ka midagi asjalikumat enda kohta avaldanud. Ma siis nüüd küsin, äkki saab sellest teemast, mille oled nimetanud ilusti ärasolgituks, veel asja.
Niisiis:
Elad Sa linnas või maal?
Äkki lisaksid mõnedki strateegilised mõõdud või kirjeldaksid oma välimust.
Millised on Sinu huvialad, oskused, puudused?
Ja peamine - mida pakud otsitavale? Siinkohal eeldaks lausa mitut lauset!
Ära unusta ka paar lauset lisada selle kohta, millised omadused võiks Sinu otsitaval olla.
Ja kui Sa neile küsimustele siin foorumis aktsepteeritavad vastused oled andnud, siis mine tea, äkki kirjutangi Sulle.
54-aastane mees 14. veebruar 2017, kl 23.15 |
On nüüd selge tutv.eesmärk? 15. veebruar 2017, kl 08.31 |
54-aastane mees 15. veebruar 2017, kl 10.16 |
viimasele 15. veebruar 2017, kl 10.23 |
veel üks naine 15. veebruar 2017, kl 13.44 |
54-aastane mees 15. veebruar 2017, kl 14.21 |
54-aastane mees 15. veebruar 2017, kl 20.34 |
54-aastane mees kl 10.16 ja 14.21
Näib, et seksi puudumine on avaldanud mõju Sinu hallidele ajurakukestele, et omale siin teemas kasutatutest erinevat nime välje mõelda pole suutnud. Tahad aitan? Pane näiteks "54-ja-poole-aastane mees" :)
Tere "veel üks naine" kl 13.44
Tundub, et Sinus olen huvi tekitanud, nüüd on Sinu kord tekitada minus sedavõrd uudishimu, et oma e-maili siia kirjutaksin. Vihjeid, kuidas seda teha, saab lugedes ülaltpoolt neid megapostitusi.
Ja sellele toredale kasutajale, kes copy-paste ära on õppinud - jah me nüüd teame, et oskad, rohkem ei ole vaja. Aitäh!
Näib, et seksi puudumine on avaldanud mõju Sinu hallidele ajurakukestele, et omale siin teemas kasutatutest erinevat nime välje mõelda pole suutnud. Tahad aitan? Pane näiteks "54-ja-poole-aastane mees" :)
Tere "veel üks naine" kl 13.44
Tundub, et Sinus olen huvi tekitanud, nüüd on Sinu kord tekitada minus sedavõrd uudishimu, et oma e-maili siia kirjutaksin. Vihjeid, kuidas seda teha, saab lugedes ülaltpoolt neid megapostitusi.
Ja sellele toredale kasutajale, kes copy-paste ära on õppinud - jah me nüüd teame, et oskad, rohkem ei ole vaja. Aitäh!
Lisa postitus