Saame tuttavaks
Seks jutud

Mees Tallinnast 37 01. aprill 2023, kl 20.07
Tere neiud!
Kes tahaks pidada kirjavahetust fantaasiatest?

Ohh taevas sinine küll 01. aprill 2023, kl 22.27
Kas välimus ei tõmba naisi ligi, et siin peab unistama seksist!

Mees Tallinnast 37 01. aprill 2023, kl 23.54
Välimus?
Olen täitsa ok välimusega )
Lihtsalt oleksin huvitatud tutvumisest naisega kellega lihtsalt rääkida kõigest ) Võib olla ka kohtuda et lubada endale kõike )

Minni-mistress 02. aprill 2023, kl 05.38
Sooviksin, et lakuksid mulle klitu-orku, viiks vaginaalselt hullumise äärele ning anaal-squirtini!

Kui teed ära, olen igavesti Sinu - neelan ja pakun iganädal anaali….
user_506485 02. detsember 2024, kl 22.10
Seksis on ka peale orgasmi palju nauditavat!

Eve Elvast 06. detsember 2024, kl 23.55
Just, näiteks anaal-orgasm!

LÕPETA FOORUMI HULLUDE JULUGSTAMINEEEE 07. detsember 2024, kl 06.51
MIKS SA NEID JULGUSTAD ..... tundub ,et elvakad ongi idioodid nagu arvasin ennem. eriti põhja elvakad.

Eve Elvast 07. detsember 2024, kl 09.47
Maenam kyll ei ela seal, aga mulle meeldi. Ker puzi ise!

Eveke 07. detsember 2024, kl 09.51
Vb probleem ongi, et elad lõuna-eestis? Kui ei elaks, oleks uued tutvused, mälestused jne. Kas ei soovi proovida kolida?

Eve Elvast 07. detsember 2024, kl 16.33
Ma ei viitsi targutada. Kuna olen üksik, siis tahan riistapyssi vahel ja seda nii jalgevahele kui teinekord tagantki. Ise pakun vastu noolingut ja loodan seda mònikord saadagi. Kooselu vist väga ei soovigi, harjunud yksi toimetama + loomad vaja talitada. Seetòttu ei kavatse kolida ka.

eveke 08. detsember 2024, kl 01.01
Kolima peaksid seetõttu, et mäletad minevikust mingeid seiku, mida enam ei ole. Nüüd on sul loomad, üksi sisse elatud elu, aga kirjutad endiselt, nagu su elu poleks muutunud.

smh 08. detsember 2024, kl 01.33
Juttu parem rääkida kui tinderisse kontot teha. Ega jutu rääkimine on ka petmine muide, kui arvad, et ei tasu kontot teha. Mõni inimene ei ole hüperseksuaalne ja need teemad ei puuduta neid.

eveke 08. detsember 2024, kl 01.35
Ja ega selepärast ei suhelda, et juttu räägitakse ja vau ei taha kaasa petta, nope, ei viitsi. Laisk, paks, laisk, ei viitsi, süüa meeldi rohkem kui vestelda. Pole mingit isiklikku teemat, üheksakümne üheksa protsendi seas lihtsalt vanade tuttavatega, kelle üle hea meel, et hästi läheb ja probleemidest kuulda ei soovi, sest võõras mure.

smh 08. detsember 2024, kl 01.36
Küll aga soovitan äppe, mitte avaliku foorumis labast juttu rääkida. Elu on lühike ei ole klishee. Raiskad oma aega lihtsalt.

mitte kedagi mitte kusagil ei koti mida sa räägid 08. detsember 2024, kl 08.03
sa postitad v2rdja kella ajal. seega keegi EI V6TA SIND t6siselt. keegi ei kuula sind.

ma ei v6ta teid tõsiselt eelkõnelejad 08. detsember 2024, kl 08.04
te postitate v2rdja kella ajal ja üks teist tundub ,et julgustas ka foorumi hulle seega. kui postitate samal kella ajal kui need hullud siis v6ite sama hästi olla üks nende seast.

Eve Elvast 08. detsember 2024, kl 12.00
Mis asi on värdjakellaaeg? Postitan siis kui mul aega muude talitluste kòrvalt. Kui kellelegi ei sobi, pole minu mure. Ja ei räägigi muretsejatega. Vaadaku kuidas ise onaeluga hakkama saavad. Teiste omasid kommenteerida lihtne. Aga looma talitada pole. Igayhele ei sobi. On laisad, tahavad raha, keppi tasuta.

Smh 08. detsember 2024, kl 14.24
Teised polnud ka klassis esimesed, et hiljem olla nö madalamal tasemel neist, kelle pea nii lahtine polnud. Ma ei näe midagi naljakat. Kõigil on probleeme, aga ei tuleks selle pealegi, et neid läbi ainult ühe asja lahendada.

Smh 08. detsember 2024, kl 14.26
Öösel peab magama, kirjutad siin juba pikemat aega. Naljakat ja lebot pole siin midagi.

Smh 08. detsember 2024, kl 14.33
Sest kui läbi lugeda jutt, kas on õige vanemana kui 20 selliselt rääkida? Kui oma mehega dirtylt äägid, on see hoopis teine olukord. Kas taoline ei pane siis taset paika?

Eve Elvast 08. detsember 2024, kl 20.47
Ausalt, õhtuti on ikka korralik nälg… Et mõni tugev mees võtaks jämeda juurikaga ja sygavale! On meil selliseid??

Wõimas Wäntaya 09. detsember 2024, kl 00.17
Kas tutske tulewärk su beppu võix ka kõnetada?

Eve Elvast 09. detsember 2024, kl 00.18
Eks see oleneb sellest, kelle küles see on? Muah

LPETA FOORUMI HULLUDE JULGUSTAMINE 09. detsember 2024, kl 11.35
vaimuhaige v2rdjas ikka vileleb v2rdjakeelt ja on 1 triki ja teema poni

Eve Elvast 09. detsember 2024, kl 16.10
Mulle lihtsalt meeldib seks, igas vormis. Ja sobiks ka, kui móni foorumi hullult äge mees seda minuga teeks! Kohustustevabalt

Ropp Raivo 10. detsember 2024, kl 00.35
Räägi Eve, mis on su kõige hullem seksfantaasia?

Eve Elvast 10. detsember 2024, kl 07.19
Eks ikka see, kui korraga võtavad mind mitu meest: üks on mu tussus, teine toimetab pepuga, kolmandat imen ning neljas ja viies seisavad mu kõrval kummalgi pool ning neil suusatan käega eesnahka laisalt edas-tagasi rullides mahlad lahti. Ja siis nad vahetavad kohti, kuni saabub hommik ja rammestunult suigun unne spermaojades…

Aga see on fantaasia, mitte mu suurim südamesoov.

Fännn 11. detsember 2024, kl 01.25
A mis on kõige hullem sekstegevus, mida oled eales katsetanud?

Mees Tallinnast 37 24. detsember 2024, kl 06.53
Polegi midagi erilist katsetanud. Kuid vaadates videosid tahaks nii mõndagi proovida!

Mees Tallinnast 37 24. detsember 2024, kl 08.31
Vaadates videosid erutab suuseks, face...,
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!