Saame tuttavaks
Soovin leida elukaaslast.
rohkem saagida 30. juuni 2011, kl 21.19 |
- Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Miks Gina27 kallal saagida? Naisel on väärtused pi
> gas ja kaaslase ka leidnud.
> Tsiteerijad peaks o
> ma tühipalja elu üle vaaatama, tegema korrekrtuure
> , leidma endale selle rahuldusepakkuva ja siis näe
> te - isegi teil on midagi särtsakamat, lõbusamat,
> huvitavamat, kui teie kaitseobjektil "yxikkmehel".
----praegune meesvõtab ka kõige rohkem korra kuus pudeli õlut. aga on ilus, noor, seksikas, hea huumorimeelega, kirglik ja suhtele pühendunud---
kui ginal selline mees kodus siis peab mingi kiiks olema,et tuleb ikka ja jälle siia teemasse
> Miks Gina27 kallal saagida? Naisel on väärtused pi
> gas ja kaaslase ka leidnud.
> Tsiteerijad peaks o
> ma tühipalja elu üle vaaatama, tegema korrekrtuure
> , leidma endale selle rahuldusepakkuva ja siis näe
> te - isegi teil on midagi särtsakamat, lõbusamat,
> huvitavamat, kui teie kaitseobjektil "yxikkmehel".
----praegune meesvõtab ka kõige rohkem korra kuus pudeli õlut. aga on ilus, noor, seksikas, hea huumorimeelega, kirglik ja suhtele pühendunud---
kui ginal selline mees kodus siis peab mingi kiiks olema,et tuleb ikka ja jälle siia teemasse
lilleke 01. juuli 2011, kl 20.16 |
nojah 02. juuli 2011, kl 17.40 |
- 02. juuli 2011, kl 21.56 |
trimm 02. juuli 2011, kl 22.47 |
hahaa.. meees muretseb, et ka 20 aasta pärast saaks keppi kõvasti oma naiselt,... selleks peaks olema tugevalt noorem naine... ise unustab ära, et praegu saab ta vaid 1,5 korda aastas. No pagan, Nii tihedalt keppi saaksid sa ka 10 aastat endast vanemalt naiselt.... :))))) raudselt kohe. ja ka 20 aasta pärast saaksid sama tihedalt... ehk siis 1,5 korda aastas. :) Mees muretseb tulevikukepi pärast... endal pole praegugi mingit suguelu. napakas.
riin 03. juuli 2011, kl 12.59 |
gina27 04. juuli 2011, kl 19.01 |
- 04. juuli 2011, kl 22.17 |
- 05. juuli 2011, kl 00.05 |
viimasele 06. juuli 2011, kl 00.36 |
ohtuke 06. juuli 2011, kl 00.56 |
naised tormaksid kõik üksteise võidu ardi hella embusse, kui neile juba ammu poleks hundipasse antud aga kadedus ruulib: kui ise ei saa, ärgu teine kah saagu...üks nõuab lausa teema lõpetamist, sest ei tema kujuta ette, et kegei näe sobiks ardile aga tema mitte ei ole sobinud. Mis hirmsad inimesed!
- 06. juuli 2011, kl 11.18 |
viimasele 06. juuli 2011, kl 11.22 |
tead, sa - 06. juuli 2011, kl 11.28 |
- 06. juuli 2011, kl 20.24 |
Sind häirib midagi? Tõstan, palju tahan, kui häirib - mine päevitama. Lihtne? Grafomaaniale kaldun, tunnistan. Ja nüüd? Kesiganes sa oled, mulle ei mõju. Ole või aliase alt Yxik ise või tema ilmakuulsad perekooli seksisöbrannad, kes teda 18-aastaseks peavad. Mis mul teist? Mina käin ja ütlen oma arvamust, kuna heaks pean.
Oma elu on niivõrd sisukas, kuivõrd pausi sissetulles käin ka Delfis. Võid mureta muu koha omale otsida. Mis su küsimus täpsemalt oligi?
Ahjaa, kuna tegeled minu jälgimisega, siis ei saa sindki vist liigses ja kuilsas "oma elu" omamises süüdistada. Kindlasti oled siis tuttav ka põhimõttega, miks see totu mulle antipaatne on. Seda, kes ma olen, ei hakak mitte mainimagi Uuups! Mitte üks eksidest, seda mitte. Önneks ka mitte inimene, kel on "au" seda tonti isiklikult kohata. Jääb veel mõni variant. Head nuputamist!
Oma elu on niivõrd sisukas, kuivõrd pausi sissetulles käin ka Delfis. Võid mureta muu koha omale otsida. Mis su küsimus täpsemalt oligi?
Ahjaa, kuna tegeled minu jälgimisega, siis ei saa sindki vist liigses ja kuilsas "oma elu" omamises süüdistada. Kindlasti oled siis tuttav ka põhimõttega, miks see totu mulle antipaatne on. Seda, kes ma olen, ei hakak mitte mainimagi Uuups! Mitte üks eksidest, seda mitte. Önneks ka mitte inimene, kel on "au" seda tonti isiklikult kohata. Jääb veel mõni variant. Head nuputamist!
jujuju 06. juuli 2011, kl 21.19 |
tead, sa - 06. juuli 2011, kl 21.24 |
n 06. juuli 2011, kl 21.42 |
yxikmees 08. juuli 2011, kl 20.41 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,324 |
yxikmees 09. juuli 2011, kl 17.33 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,324 |
- 09. juuli 2011, kl 18.12 |
- Kirjutas:
> Homme tulen, täna enam ei jõua.
Sulle teadmiseks, libaja, ma polnud kohe üldse eile arvutis. Ja pisikeste punnidega ei tutvuks ka siis, kui vaba oleks. Seega - ära oma iidolmehes Yxikus asjatuid lootusi tekita. Pakun, et meie arvuti IPd on ikka VÄGA eri paigust pärit. Seega - suht nutune "vaimukus".
> Homme tulen, täna enam ei jõua.
Sulle teadmiseks, libaja, ma polnud kohe üldse eile arvutis. Ja pisikeste punnidega ei tutvuks ka siis, kui vaba oleks. Seega - ära oma iidolmehes Yxikus asjatuid lootusi tekita. Pakun, et meie arvuti IPd on ikka VÄGA eri paigust pärit. Seega - suht nutune "vaimukus".
helkur 10. juuli 2011, kl 22.33 |
Konkreetselt Üksikmeest pole mõtet siin naistel tümitada ega tal endal halba enesetunnet tunda.
Olgem ausad, kui tema asemel oleks suvaline samas vanuses mees samade soovidega, oleks ikka tulemus 0.
Tubli, et tema vähemalt püüab otsida, mitmed teised on otsimise mõttetusest aru saanud ja loobunud. Kui noorena "ree peale" ei saa, siis ei hakkagi saama.
Olgem ausad, kui tema asemel oleks suvaline samas vanuses mees samade soovidega, oleks ikka tulemus 0.
Tubli, et tema vähemalt püüab otsida, mitmed teised on otsimise mõttetusest aru saanud ja loobunud. Kui noorena "ree peale" ei saa, siis ei hakkagi saama.
vot 10. juuli 2011, kl 23.39 |
yxikmees 11. juuli 2011, kl 06.14 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,324 |
Meeri (noor) 11. juuli 2011, kl 14.20 |
Jestas küll. Miks peaks noor naine tahtma peret luua vana mehega, kui leiab ka omavanuse või noorema toreda iseloomuga huvitava kaaslase. Sina ju ei taha vana naist, eks ole? Vähe sellest, ka sinuvanused on sinusuguse noobli printsi jaoks liiga vanad:)))
Kuidas pagana pihta sa siis eeldad, et noored naised peaksid tahtma vana meest?
Sul on seljataga ainult purunenud kooselud+kari lapsi, sa oled kinnisideedes sotsiaalfoobik, sa elad mingis pesemisvõimaluseta uberikus, raha ka eriti pole, lisaks oled hirmus sendisaagija - millele sa loodad?
Kui sa oleksid ka maailma viimane mees, jääksin rahumeeli vanatüdrukuks.
Kuidas pagana pihta sa siis eeldad, et noored naised peaksid tahtma vana meest?
Sul on seljataga ainult purunenud kooselud+kari lapsi, sa oled kinnisideedes sotsiaalfoobik, sa elad mingis pesemisvõimaluseta uberikus, raha ka eriti pole, lisaks oled hirmus sendisaagija - millele sa loodad?
Kui sa oleksid ka maailma viimane mees, jääksin rahumeeli vanatüdrukuks.
arvamus 11. juuli 2011, kl 15.05 |
miks yxikmees tahab paljuneda ja paarituda ?
teadlaste arvates on sugulisel teel paljunemise mõta selline, nagu ma siit kõrvalt artiklist lugesin:
Pärast nakatumist kahjulike bakteritega jäid paljud sugulisel teel paljunevatest ussidest ellu, samas kui aseksuaalsed ussid surid kiiresti.
teadlaste arvates on sugulisel teel paljunemise mõta selline, nagu ma siit kõrvalt artiklist lugesin:
Pärast nakatumist kahjulike bakteritega jäid paljud sugulisel teel paljunevatest ussidest ellu, samas kui aseksuaalsed ussid surid kiiresti.
Lisa postitus