Olen sama meelt. Mönitada naist tema vananemises, tervislikes ja ealistes iseärasustes on otsene jama.
Samamoodi pole ma nõus nn. prototüübi "Eesti mees" solvamisega. A la Eesti mees on selline ja selline... Kitsa silmaringi ja väheste teadmistega inimeste arvamus. Minu arvates on see põlatud pelmeen-mees ehk Eesti mees maailma parim. Kes jamade otsa komistab - ei saa aidata.
Teemaalgataja solvab naisi ja mina pole ainus, kes seda märganud. Aktiivse mölisejana sekkun, sest ma ei talu ei vanade, noorte, paksude, kõhnade, valgete, grillkanade, lühinägelike, kõõrdsilmsete, lastetute, hambutute, üksikemade, hariduseta, muumaalaste jne. naiste tallamist.
Jah, irvitame peaaegu kõik, kui saab jälle lugeda naisest, kes kümnendat last sünnitama läheb, eelnevad 9 näljas ja paljas, aga siiski ei luba minu mõistus neid materdada. Rumalus on karistus iseendale, meil pole teise inimese rumalusega midagi tegemist.
Kui aga lugeda vähemalt ühe inimese seisukohti naiste "tarvitamise" kohta, inimese, kes ise ka ei hiilga just vaimuanni ja mõistlikusega, siis see ajab turjakarvad turri.
Ahastuses (tunnistab), õnnetu (tunnistab) inimene loob veel leidmatale naisterahvale nõuded ja tingimused ning siis tuleb välja teesiga, et meie - pahad kommentaatorid - segame tema naiseotsimisprotsessi!!??!! Tulejumalappi! Ja nõuded on karmid. Oi-oi, kui paindumatud ja jäigad. Lisaks natuke absurdsed "teadmised" a la "kui saan teada, et vanust valetati aastakese nooremaks, siis tunded kaovad kohe... kui ikka näen, et naine salaja suitsetab, siis tunnded kaovad kohe... jne".
Kas pole naeruväärne?
7 vallaslast ilma trukkinud, 3 naise poolt maha jäetud, 6a. üksinduses ja ahastuses - ja inimene reklaamib ennast ideaalseks pereeluks sobivaks? Kas punane häiretuluke ei löö kuklas põlema ühel normaalsel naisel?
Mul pole sooja ega külma, kas see inimene leiab omale kellegi või mitte, mina kätt ette ei pane, aga avaldan oma arvamust ja mul on selleks täiesti õigus avalikus netiruumis, sama suva on mul neist enesetapuähvardustest. Lollikesi tahaks hoiatada jah, aga ma ei ole selle missiooniga. Kes tänapäevaste võimaluste juures ise omale infot otsida ei oska, eks see kukubki sellise maniaki otsa. Kahju ainult lastest. Nemad ei teadnus enne ilmaletulekut midagi sest saagast.