""Ole ikka ise inimene, empaatiavõimeline, tolerantne, paindlik, hooliv, turvaline, aus ja usaldusväärne, mitte vägivaldne, alkohoolik, kasiinosõltlane ja seelikukütt - ei siis ole su rong kuhugi läinud.
Saad aru ju küll - ristivastupidine yxikule (v.a. siis joomine jne). Yxiku rong on läinud just nendel põhjustel, et kinnisideedes inimene ei tee mitte ühtegi järeleandmist ei kuhugi suunas ja siis imestab, et teda ei taheta.
Ta on sisikonnani lahti ennast paljastanud, mitu korda k*ppi saanud, mitu korda päevas tegeleb eneserahuldusega, lisaks kõik heietused menopausidest, naiste kehadest jne. Seda ei talu mitte üks mõistusega olend, mitte ükski naine ei julge niisuguse inimesega tutvuda. Kui juhtumisi naise sugulastest keegi pisikest taustauuringut teeks, googlesse nimed kirjutab - no mis infot sealt siis tulemahakkaks? Kas sina julgeks oma tütart niisugusele inimesele naiseks lubada? Mina igatahes mitte. Pedofiilsed kalduvused, suitsiidne inimene, teisest teemast jäi juba loomapiinaja mulje ka, manipulaator, tohutu koi, sotsiallfoobik, paranoik... No ma kohe ei leia tikutulega ka positiivseid pooli. Järjekindlus? Pigem jäärapäisus, mis pole jälle hea. Kindlate kriteeriumitega? Pigem utoopilised kinnisideed. Mida veel? Ei joo, ei suitseta, ei peta? Selliseid mehi on ikka VÄGA palju. Ei käi baarides? Ei oska plussiks pidada, meie käime 2-3 x aastas küll abikaasaga meelt lahutamas, väga tervendav. Vahel kahekesi, vahel suurema seltskonnaga - igaljuhul me elame, mitte ei vegeteeri. Yxik pole reisinud - ma usun, et naised jälle tahaks. Noor naine (normaalne) tahaks ometi areneda, maailma näha, suhelda, tutvusi luua, jätkuvalt ARENEDA. Milline areng ootab metsas lapsi treides? See on pigem paigalseis, kui mitte taandareng.
Kõige valusam on see, mis siin juttudest välja tulnud, et võimaliku õnnetuse korral, kui naine peaks invaliidistuma, saadetakse ta otsemat teed minema, sest see pärsib yxiku heaolu ja seksida nagunii ei saa. Selgelt on ka meeles Perekoolist mingi lõik, et naised jätvat mehi maha MINGISUGUSE armastuse puudumise pärast. Hoplaaa!!!! MINGISUGUNE ARMASTUS? Selle sõna tähendus on yxikule sama selge, kui Uno Loobile armastuse värvus. Yxik kohtleb naisi kui lihatompe - vaid panemiseks. Kas seda peaks mõni mõistusega olend taluma?
Siin on sõna võtnud üks väidetav marufeminist ja kuigi tema õnavõtud on vahel räiged, olen ma üldjoontes sama meelt - yxik solvab ja alandab selliste sõnavõttudega KOGU naissugu. Vähemalt seda osa, kes endast lugu oskavad pidada. Need 3, kes tal elukaaslased on olnud, on oma veast aru saanud ja karistusedki kandmisel (vaadata iga päev yxiku järglasi). Mis valemiga nad küll omalajal ära räägiti, ei tea, täitsa müstika. Ju siis OLI veel midagi, mille pärast tasus riskida. Nüüdseks teab suurem osa foorumite kasutajaid yxikust absoluutselt kõike ja see on tülgastav ja hirmutav. Kes tahaks sellise külaeidega paari heita? Paari aasta pärast kirjeldatakse teie endi seksielamusi siinsamas nagu Päevalehe uudiseid.
Ei, ma isegi LOODAN, et yxik kedagi ei leia. Pole vaja rohkem lõhutud peresid ja isatuid lapsi. Naiste alandamisest ma ei räägigi.
Selle pika pajatuse lõppu - küll leiad sa kellegi, kui ei muutu yxiku sarnaseks.
""
Muud ei oskagi öelda.