"" Lisaks eeldan ka seda,et iga naine soovib ise ka lapsi.
Põhimõtteliselt sobiks ka naine,kes lapsi ei saa või ei taha,muidugi kui ta on kuni 32,lastetu,mittesuitsetav ja ülekaaluta.""
Irw, eelda uuesti. Kui veel pole märganud, siis ammu on antud naistel õigused osaleda olümpiamängudel, võtta osa koosolekutest ja teha otsuseid, mis puudutab nende endi elu. Seega väljendus "Iga naine tahab saada emaks!" on küll õilis, aga jääb kuskile sinna sinavate sajandite taha.
Seega soovitan uuesti eeldama hakata.
Põhimõtteliselt ei saagi ma aru, kuidas saab mitte lapsi saav naine mitte lastetu olla, aga olgu peale. Su stamplause on sul ajju nii kinni süüvinud, et ei saa ise ka enam aru, mida nõuad. A la eituse eitamine..
Ja ikkagi ei oska sa mitte millegagi põhjendada, miks omavanune naine kooseluks ei kõlba. Kliimaks? Tead sa, mida see tähendab või toetud vaid kuuldule? Kui jane Fonda (73) õpetab vanainimestele nippe, mida voodis veel teha, siis sinul on paanika juba neljakümpiste ees? Natuke lapsik ei ole su argument? Kliimaksis naise peaks prügimäele viima? Palun vasta, mis saab sellest neiukesest, kes ka kord sinnamaani jõuab? Ja jõuab, usu nüüd ometi! Kohe täitsa ausat vastust tahaks saada, aga seda teemat on ka siin nii palju nämmutatud ja midagi sa vastata ikka ei oska.
Seega - korrektne, arusaadav vastus - puudulik! Vasta uuesti. Kliimaksis naine ei ole invaliid, et sa teaks.
Oled sa selle kurva argumendi peale mõelnud, et ka sina juhtumisi vananed. Ei tahaks nüüd muinasjutuvestjaks saada, aga tõsi see on. Ja kui neiuke-nooriuke kahekümnendates ligiläheneb sellele hullule eale ehk 45-50, oled sina, Yxik, 70+/-. Hooldatav või töenäolisemalt täiesti tavaline kössivajunud papi. Ei tähenda siin see, et sa ei suitseta või ei joo, VANANEME me kõik ja organism kulub niiehknaa. Ja mida siis ilusas eas naine tegema peaks?
Ühesõnaga ma ei viitsi neid komme kõiki siia ümber vehkida, mida ma sulle juba kirjutanud olen, pealtnäha ju ei arvakski,e t inimene nii rumal, aga tekstist selgub, et ega midagi ikka naljalt kohale ei jõua ka.
Tee siis oma kohutav nipikas "saatusele" ja tunne rõõmu. Isegi mõnes mõttes kurb, et inimene tahab endale kätt külge panna lihtsalt seepärast, et ei ole suuteline iseendale püstitatud illusioonidest veidi järeleandmisi tegema. A la suren nälga, sest mul on ainult vorstivõileib, aga oma kujutlustes ma alla singi midagi ei söö. Normaalne ju?