, oma koeraÖÖrahu rikkumas, sest käisin veel kassiga jalutamas, panin hommikuks kohvid valmis ja pesin paksu meigikorra maha...
Jah, mina olen maru(padu)feminist. Selle joone avastasin endas umbes kümmekond aastat tagasi koos elades inimesega, kes teatas õhtuti - ma olen päev otsa tööl olnud (mina ka), ma tulen koju (mina ka) ja tahaks sooja toitu (mina ka), rahuliku õhkkonda (mina ka) ja nädalalõppudel lahedat olemist (mina ka). Olgu öeldud, et "laheda olemise" all ei mõeldud ennast pildituks joomist (ei teinud kumbki seda), segiseximist või muid lollusi. See väljendus impulssiivsetes otsustes minna lühireisile, tänavakohvikusse ennast näitama ja/või teisi vaatama, kontserdile, võistusuusatamisele vm.
Paraku kujutas meespool ette, et kõike seda serveeritakse talle. Plusside ja miinustega, aga vähemalt kantakse ette. Tema naisele ei pea midagi pakkuma, kuna "oli pikk töönädal". Mul muide ka. Sama pikk + kodutööd.
Vat siis saingi mõistma, et kaks inimest, terved käed-jalad küljes, aga üks võib, teine mitte... Üks peab, teine mitte.
Sestpeale feminism ja naiste õigused mulle aktuaalsed ongi.
Selle inimesega pikka pidu polnud - tahad süüa - TEE! Tee mulle ka, tahan samuti. Aga vat ei teinud! Tema arvates "seelik on majas", las see teeb. No EI!
Yxiku puhul torkab ka silma erit valus EGO. Ise peab ennast naisi austavaks elemendiks, mina aga pole nii egotsentrilist kodaniku varem kohanud. Isegi eks oli kuidagi teatud mõttes leebem. Ta vähemalt polnud seisukohal, et kui sa näppu lõikad (invaliidiks jääd), siis kao majast minema (viskan su minema, vahetan tervema agregaadi vastu välja).
Sa, Yxik, poolsüüdistad mind sinu enda kirjapandud ja väljahõigatud teemade suurendamises, liialdamises?
Päriselt ka?
Kas mina olen netti kilkama tulnud oma vahekordadest, m*beerimistest, kondoomiga või kondoomita seksimisest, halast ja enesetapuähvardustest? Olen? Sa tobu paiskad ise oma enda elu laiali, elades pisikeses piirkonnas, oma eelnevad elud, eksid, Perekooli seksisõbrannad, oma laste fotod kartulikoortega söötmised, majanduslikud raskused/ rikkused sendi täpsusega, oma g*goloks pakkumise ehk enesemüümise (või peaks selle lahku kirjutama "enese müümise" alghinnaga 1€ nagu teleturukaup... Topeltsulgudes: uue teema tegid samuti laenatud teemal nagu Teleturg -... ja seegi pole veel kõik....)), vingumise, miks eksid ei luba sind isaks ega issiks kutsuda...
Ounou...
Mina olen liialdanud ja sind mustades toonides näidanud?
Et muidu nagu tahaks keegi sinuga koopasse 24/7 seksima tulla, aga üks kuri kriips segab? Tegelikult arvad ka nii?
Kahju su segaverelisest koerast, muud ei midagi. Naisi oled sa häbistanud ja mõnitanud, seda olen ka varem märkinud ja siin ei aita ei palderjan ega Kalashnikov.
Loodetavasti saab kuts enne headesse kätesse antud, kui sa oma 6,4 aastat keetnud otsuse ellu viid.
Saate aru, naised - sel mehel käivad kohad, ajad, määrad isegi komakohaga!
Ja mina olen loll?
Kolmele kriipsule -
Sarnaste huvidega naisi võib leiduda. Aga mõnngate eranduitega.
Noor, ilus (ilusa ümbrisega, muu välimus pole oluline..."olgu või rõugearmiline, peaasi, et ülekaalutu.." - Yxiku enda tekst minu vabas vormis) naine PEAKS TAHTMA ARENEDA, mitte manduda.
Paraku seal talus see nii on.
Esimesel õhtul voodisse?
Jah, aga teatud naised või siis veidi... rumalamapoolsed. Viimasel juhul pole vahet - peaasi, et alla 32, lastetu, suitsutu ja ülekaalutu.
Noor naine tahaks tantsida, reisida, liikuda, vahel "rihma lõdaks lasta" kasvõi kohalikus baaris. Seda ei saa. Tulid metsa - jääd metsa!
Ooojaa - Yxik on LUBANUD naise viia "tantsulkale" juhul "kui see ei muutu regulaarseks". Tähelepanu! Jälle see, mida Yxik EI SALLI! Naise vajadused/ tahtmised - poogen.
Yxik teatab, et tema ei tantsi ja punkt. Ja ometi kobrutab, kui ma andsin mõista ühele kommijale, et omaenda pulmas tuleb tal harjavarrega pulmavalssi tantsida..
"Välismaa" keeli ei oska (loe täpsemalt Perekooli foorumist, kus antud isend nutab naistepuuduse üle, talle pakub ennast keegi aitama ja Taimaalt naisi otsima, mille peale Yxik kahtlustab tema kulul puhkamasõitmist ja nõuab GARANTIID, et ta siis ka saab naise, kuigi aitaja lubas vaid "sebida nii palju, et silme eest võtab kirjuks, aga edasi peab ikka mees ise tegutsema".
Jälle ei sobinud.
...
Ma jätkan homme, sest hetkel juhtus nii, et mu kollane udumass (madu-uss) "voolas" terraariumist välja ja ma pean selle kinni püüdma enne, kui ta ennast kuhugi vahele katki kratsib. Ara elajana võib ennast kapi-riiuli-ukse vahele mässida, aga ta saab siis ju haiget.
Ööd, naised!