yxikmees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mõistusega võttes ma tean,et ei leia omale elukaas
> last,aga südames ma siiski loodan,et juhtub ime ja
> minu otsingud kannavad vilja.
> Samamoodi ju loo
> davad ka miljonid lotomängijad.Mina põhimõttelisel
> t loteriid kunagi ei mängi.Aga siin mängus on panu
> seks minu elu.
> Ja ei ole põhjust ka naistel end
> süüdi tunda,kui ma lahkun,ju on see saatuse tahe,
> et mind kellegile vaja pole.
...otsingud kannavad vilja...
Sa ju ei otsi, kulla inimene. Sa viibid vaid netis ja eeldad, et naised SIND otsivad.
Sulle on ju pakutud 1000 varianti, kus liikuda, et kohtuda noorte inimestega. Aga sina poed oma suhtlemisoskamatuse taha ja heietad vana juttu kuni 32.... jne.
Sa ei oleks ka ammu enam üksik, kui võtaksid omavanuse naisterahva, saad aru. Lapsi teil enam pole vaja, elage niisama. NAIST on sul ju vaja vaid regulaarse seksi jaoks, nagu me kõik aru oleme saanud. Kodused ja ka seltskondlikud vestlused, koosviibimised, ühisüritused ja muu normaalne sind ei huvita, sul on vaid kõrgendatud seksuaalvajadus ja selleks sa nii paaniliselt naist otsidki. Kuid nagu juba öeldud - noor naine ei taha arengus ja elus paigal seista, veel vähem tagasi minna. Vähemalt normaalne noor naisterahvas. Puuetega inimeste üle ei tahaks ma ilkuda.
Sinu juures urus pole mingit motivatsiooni, karjääri- või arenguvõimalust, mingit liikumist ega maailmapildi avardamist. Jah, see ei PRUUGI olla kõigile primaarne, aga paraku elu on näidanud (ja ka sulle endale), et kaua seisva veega tiigis ujuda ei taha.
Keskealine proua VÕIB juba veidi rahulikum olla, kuigi ei usu ka eriti. Selles vanuses on tavaliselt lapsed suured ja möll alles läheb lahti.
Igatahes asja parandamist peaksid iseenda muutmisest alustama. Kõigepealt normaalselt suhtlema hakkama, oma suitsiidsed lollused jätma, avatum ja vahetum olema, iganenud ja äraleierdatud stamplaused kõnest välja juurima, hüpohondria unustama.
Millegipärast aga arvan teadvat vastust, mida kohe trükid - aga ma olen ju selline, miks ma peaks kedagi teist mängima jne.
Olegi siis selline ja lase kanakarjal enda kallal naakuda.