Ja NELJAS kord.... ikka ei midagi? OMA lastest sul hale pole? Sai kah trobikond valmis vorbitud ja nüüd? Alla miinimumi elatist ja kogu muusika? Hale pole?
Ma küsisin selgelt selle konkreetse 18-aastase "vallutuse" kohta, et mis mõttega ja millises konditsioonis olid, kui painasid plikat 100x enda juurde elama tulema. Ja veel ELUKAASLASEKS, isegi mitte abikaasaks, sest abielupõhist vara- ja pärandilepingut ei julge sa teha!
Vaata, yxik, Jumal olgu kiidetud et ma sind ei tunne ja minu tutvusrinkonda selline hull sattunud ei ole, aga mina olen NAINE, naine selle klassikalises tähenduses ja ma sallin oma sookaaslasi. Mul on VÄGA vastik vaadata, et mingi veidrik mõnitab meie sugu. Jajaa... kohe sa partad siin, et mismoodi mõnitad, kui sina soovid pakkuda rahuliku, turvelist ja igati harmoonilist pereelu ühele lastetule, kuni.... jne. Seda jama oleme kõik lugenud.
Sa ei suuda ka pikka tsitaati maha viksides KÜSIMUSELE vastata. Isegi mitte teemale ja veel vähem pikemalt kui 4 lauset. Siis on see ka sõnatühi "tuleeilemeile"-jutt.
Aga kogu su kuueaastane foorumis vegeteerimine on vilja kandnud sedapalju, et - jajahh! isegi vangid ja joodikud! saavad häid naisi - üsna mitmed tutvujad juba MÄRGIVAD JUURDE, kelle kirju ei oodata ja sinu kasutajanimi figureerib ka aegajalt seal. Millest see võiks tingitud olla?
Jahud mingist ÜHISEST KODUST, PEREST JA EESMÄRKIDEST, unustades, et ühine tähendab yxikmehe arvamust. Sa ei oska ju millegi suhtes kompromisse saavutada, mis ÜHISEST tegevusest siin juttu saab olla?
Mis su elu eesmärk on? Moodustada pere. Ja edasi? Oletame, et ON pere ja nüüd? Siinkohal ambitsioonid lõppevadki. Natuke nadi, või mis?
Ma ei saa üle sini poolt välja käidud mõttest, et juhul kui mingi kuri õnnetus su eluarmastuse ratastooli või haigevoodi viib, kui lõigatakse ära kõik olulised organid üldse kunagi suguelu enam elada, siis sa olid nõus selle inimese ukse taha tõstma. See on NII jälk, et ma päriselt paneks sulle jalaga genitaalidesse. Isegi mõte nii teha inimesega, kellega olen elu sidunud, aga kuri saatus vahele astunud, on kleepuvalt vastik, kuid ühe tegelase jaoks normaalne. Ja tule nüüd jälle vohmima, et vastase õnnetuse korral sina lausa palud ennast maha jätta... Sa mõttest said üldse aru, munapea?
Ui maivõi... miks ma siin käin selle tondi pärast... arusaadavalt selleks, et veenduda - maailmas on NII PALJU normaalseid inimesi keda väärtustada ka pisivigadega, aga sellele "ideaalile" ei annaks köhatust ka andeks.
Halb inimene oled. Halb.