Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Räägi välja mees!
 
Miirtel 03. detsember 2011, kl 21.57
Räägi mulle ausalt, millisest suhtest unistad ideaalis? Kas tahad kedagi omada iga päev või pigeb meeldiks vahest külastada?
 
Miirtel 03. detsember 2011, kl 22.05
Olen lihtsalt arvamusel, et 24h ei tahetagi koos olla!
 
yxikmees 03. detsember 2011, kl 22.11
Mina sooviksin kooselu(abielu) kuni 32,lastetu,mittesuitsetava ja ülekaaluta naisega,kellega luua pere,ühine kodu ja saada ka lapsed.
 
- 03. detsember 2011, kl 22.44
Kas 7+ last juba ei aita? Lapsi ei tohiks sina kindalsti enam saada, mõistad ju isegi. Need muide ei takista ka naistel lahkuda ja omale uus mees leida. Aga õnnetrud katkised elukesed peavad kellegi egoismipuhangu pärast kanantama.

Vabanda, teemaalgataja, risustasin su teemat.
Vastan nii - absoluutselt iga inimene vajab oma privaatruumi. Ei maksa eitada. Mul on suisa hea meel päev-kaks jumala üksi olla ja siis ei taha isegi kodust lahkuda. Muul ajal piisab teadmisest, et mu sõber ja kaaslane, kellega luurel saab käia, on lähedal olemas.
Ananme teineteisele piisavalt palju ruumi ja aega omaette olla, vbl sellepärast ongi kooselu kestnud kaua ja harmooniliselt. On, millest röääkida, arusaadav, kui on vaikus. Keegi kedagi ei sega.
Saaab koos elades tunda end üksi ja saab koos elada nii, et on võimalus hetkeks olla üksi.
Mõnus vaheldus.
 
nohhike 03. detsember 2011, kl 23.05
ei taha kedagi omad...hingamisruumi on vaja...ja parasjagu:P külastada on alati kedagi hulkse parem:P
 
mees7x24 04. detsember 2011, kl 00.25
Ausalt öeldes meeldiks rohkem selline visiidikas, hoiaks suhte eredamana kui piedavalt ninapidi koos olles. ma ei näeks põhjust skandaaliks kui partner vahel mõne teise naisega või iseendaga aega veedaks....hingamisruum on väga tähtis element normaalseks äraelamiseks.
 
m24 04. detsember 2011, kl 18.41
See sõltub iseloomust ja mehest ikka.

Enamus rahulikke ja tagasihoidlikke mehi sooviks olla naisele võiamlikult lähedal ja alati koos, matshomehed ja muidu printsid eelistavad mõni päev koos olla ja siis kusagil sõpradega pidutseda või oma poissmehe korteris olla.

Ise olen ka rahulik eestlase tüüp ja selliseid minusuguseid on a-la 50/50.

Suhe peaks olema ka 100% usaldusega. Need kes hindavad kaaslase lähedust ja eelistavad pigem alati koos olla, kui lahus, tõenäoliselt ka ei peta...ning ise petmist ei andesta.
 
LK to m24 04. detsember 2011, kl 18.56
Tundud väga mõistlik tüüp olevat! ;)
 
m24 04. detsember 2011, kl 20.18
LK to m24 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tundud väga mõistlik tüüp olevat! ;)


Vaevalt, pigem täiesti tavaline vaikne Eestlane....miinus alkoholism ja suitsetamine.
 
Gringo 04. detsember 2011, kl 23.18
Visiidikas piisab küll, ega iga päev ei tahakski seda nikkerit teha. A kus sa võtad jälle sellist naist? Vot see on küsimus?
 
oleneb naisest 04. detsember 2011, kl 23.40
Miirtel, kui ikka naine on selline, et sa temasse tõelist ka armuda suudad ja selline visiitsuhe on tema ainutingimus ning kui ta on aateline ja aus naine ning Sa teda ikka ka usaldada suudad, siis ehk ka lepiks sellega, aga muidu saavad ju kaks arukat inimest, kes põhjuseta riidu ei kisu, ikka ka pikemalt koosolemisest mõnu tunda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!