Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Mehed, teie jahimehemäng on erinõme!!!
 
to esimesele 09. märts 2012, kl 00.57
kõlad täpselt nagu mu ema - "küsida kuidas läheb jne" :D
pole see mingi jahimehe mäng...tüüp saab aeg-ajalt k*tid kuhugi taha keeratud ja rohkem ei viitsita mingit pläma kuulata. oma viga kui sellistel järel jooksed.
PS: ma rohkem ei viitsind poste lugeda ka peale esimese
 
yxikmees 09. märts 2012, kl 06.02
Üksindust tundvale naisele.
See mees tahab vaid sekssuhet,ta ei taha,et sina temasse armuksid.Sa ei ole tema tüüp.Kui sa tahad seksi lase aga käia,kui otsid elukaaslast,siis otsi keegi teine.
 
naljatilk 09. märts 2012, kl 07.52
yxikmees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Üksindust tundvale naisele.
> See mees tahab vaid
> sekssuhet,ta ei taha,et sina temasse armuksid.Sa
> ei ole tema tüüp.Kui sa tahad seksi lase aga käia,
> kui otsid elukaaslast,siis otsi keegi teine.
Mis ajast yksikmees suhteekspert on? ise jumala perses oma suhetega ja tuleb teistele nõu andma.Täiega naljasell.
 
Dokror Pederastišeskihh Nauk 09. märts 2012, kl 11.30
Naine võib ju flirti arendada kui ta seda soovib aga mingit enda tagasi hoidmist küll poleks vaja ette võtta.

Põhimõtteline ja kunstlik pipardamine meeldiva inimese seltsis on minu jaoks liig mis liig, nii täiesti arusaamatu kui ka mõttetu ettevõtmine. Arusaamatuks jääb, kas oled tutvumas või komejanti kokku keerutamas. Kõik vale ja võlts tuleb varem või hiljem välja ega saa normaalset meest kohe mitte kuidagi erutada. Need, kes sind siiski jahtima jäävad on madala enesehinnanguga ja püüavad kõigest jõust endale tõestada, et on võimelised kõiki naisi saama, kes vaid teele ette satuvad. Tulemust olete te juba kogenud.

See on vaid minu arvamus ja ei seo teid edaspidisel tutvumisel. Ise ma tsirkuse tegemisest ei hooli. Vaatan ikka naisi, kes meeldivat inimest nähes kohe mõistavad, kuidas teha ja kuidas olla.
 
tts 09. märts 2012, kl 11.41
Pole siin mingit jahimehemängu, asi on palju lihtsam. Mehed, kes "soojade ja osavõtlike" naiste helistamise peale tagasi tõmbuvad, ei taha neid naisi tegelikult muuks kui panemiseks. Ehmatavad ära lihtsalt, et mis see eit veel külje alla ujub, küll ma ise ühendust võtan, kui tahtmine tuleb. Kui mees naisest tõeliselt huvitatud on, ei mängi ta mingit mängu, tal on hea meel, kui naine helistab ja ühendust võtab.
 
üksindust tundev naine 09. märts 2012, kl 14.01
Ma arvan, et kommentaator tts-il võib õigus olla. Ma olen ise ka seda mõelnud. Ma räägin üldistavalt, kuid isegi kui meestel on tutvumisportaali kontol selgelt kirjas, et otsitakse püsisuhet, siis mulle tundub, et tihti valetavad mehed ka iseendale, pidades võimalikuks püsisuhet ainult mingi printsessiga valgel hobusel, keda nad iial ei kohta (selles elus vähemalt mitte). Nõnda siis seni tõesti piirduvadki mehed ainult sekssuhtega, visiit NEILE sobival ajal, ilma kohustuste ja ainsagi emotsioonita. Naised tihti, vähemalt mina küll, seevastu ei seksi mehega, kelle vastu neil tundeid ei ole. Naiste jaoks EI OLE seks ja tunded kaks erinevat asja nii nagu meestele.
Jah, ma arvan, see on variant küll, et mehed ongi huvitatud lihtsalt sekssuhtest. Kuid mina ei ole. Järelikult pean edasi otsima.
 
mees 09. märts 2012, kl 14.13
eksid üksindust tundev,
mehed otsivad ka naist päriseks. aga koledat paksu ei taheta.
 
mehele kl 14.13 09. märts 2012, kl 14.38
Hoopis Sina eksid. Keskealine eesti mees ei otsi mingil juhul (eriti koos lastega) endavanust naist päriseks, vaid pigem oma tütre vanust.
 
mees 09. märts 2012, kl 15.13
ei eksi. mul pole tütart.

küsimus laiale ringile: kas siin ajudega inimesi ka on?
mees38 09. märts 2012, kl 15.25
Ma usun, et mina ja veel mõned miljonid mehed ei viitsi tegelikult naistel järgi joosta aga kahjuks enne ei võta ükski naine sind tõsiselt, kui sa ei alusta tüütut kohviku ja loomaaia jura.
 
Mats 09. märts 2012, kl 15.26
Arvatavasti on aga paljud käivad siin vist ainult
auru väljalaskmas. Seega üldpilt võib esmapilgul hirmutav olla.
 
N42 09. märts 2012, kl 15.31
Oehh teemaarendus on siis jõudnud nüüd - kuhu?
Lihtsalt minuarvates on asjalood sellised- inimesed ei julge olla "mina ise", on arad, võtavad malle meie meediast ( inimese ideaalvälimus)ja suurim mida igapäevaselt kohtan- siirus- olematu?!
Ausaid inimesi jääb aina vähemaks, kes julgeb silma vaadata ja rääkida sellest tõesti, mida arvab. Mõni kardab otsekohesusts nagu tuld. See pigem on enesekindluse puudumine.
 
küsimus 09. märts 2012, kl 15.45
mees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ei eksi. mul pole tütart.
>
> küsimus laiale ri
> ngile: kas siin ajudega inimesi ka on?


mida siin ajudega teha? kas on mõtet pärleid loopida..?
 
njaa 09. märts 2012, kl 16.59
ei tea jah kuhu neid ajusid veel toppida. ega see mingi raketiteadus pole
 
Prints Charming 09. märts 2012, kl 21.06
Siinsed kommenteerijad ei jaga asja olemust. Mehelik mees on selline nähtus kes alla ei anna. Naiselik naine teab seda ja sellepärast flirdib ja mängibki. Ta tahab näha kui kaugele mees ikkagi on võimeline minema. Ja kui "prints valgel hobusel" on oma kindlameelsust ning püsivust naise kindluse vallutamisel ka piisavlt näidanud, laseb naine ta lõpuks (kui mees talle meeldib) oma lossihoovi. See, et mingisugused diivanil peeretavad sookoll Šhrekid vinguvad, et naised peaksid ise aktiivsust üles näitama tõestab ainult nende endi saamatust. Vähemalt naiselikke printsesse püüda.
Seega on külma ja tundetu naise mängimine naiselike naiste poolt on ainuõige otsus-selleks et sookollide seast prints välja selekteerida. Ja iga tõeline vapper ja kindlameelne rüütele teab ka seda on selleks ka valmis.
Mis puudutab nüüd naisi kes ei soovi mehega mängida vaid tahavad oma kepisoovist kõva häälega teada anda,siis palju õnne teile-te ei ole naiselikud naised. Aga pole midagi - iga pott leiab endale ükskord kaane.
 
tom 09. märts 2012, kl 23.51
Ka mina olen sellest väsinud nimelt jäin naisest sellepärast ilma,et hoolisin ja tundsin huvi ja seda mitte tüütavalt palju.Olin suhtes 9 aastat esimesed aastad ei võtnud tõsiselt siis oli kõik ok siis tuli laps ja eks seda hoolimist ja armastust oli mõõdukalt.Kui siis hakkasin rohkem hoolima ja tundeid ausalt välja näitama kakkas vastupidine reaktsioon tööle.kui saatsin sõnumi et hoolin või armastan polnud mingit vastust.Nii,et mida rohken hoolisin ja armastasin seda vähem sain armastust ja hoolimist ise.Nüüd siis elan lapsega kahekesi:(
 
to tom 10. märts 2012, kl 00.10
ju siis olid kehv mees. (loe: vaene ja väikese varustusega)
 
tom 10. märts 2012, kl 00.51
loomulikult:) madalalaubaline
 
kukeke 10. märts 2012, kl 02.48
võibolla labane aga minu arust saab siin tutvus alguse pildivahetusest.kui mehele ikka meeldib või siis naisele siis hakkab ka kirjavahetus toimima ja kohting on aja küsimus.
 
muna 10. märts 2012, kl 07.18
pildiga koos ei elata. tähtsam on, milliseks inimene oma olemuselt suutnud kujuneda.
 
to Prints Charming 10. märts 2012, kl 11.40
HAHA. Ja seda ütles kasutaja Prints, kes ise loomulikult ei ole vaba. Tegelikult oled Sa mu teema mõtte imetabaselt ära jaganud, täpselt seda nähtust ma silmas pidasingi. Ainult ühe korrektuuri teeksin: ma ei öelnud, et kohe kiusatusele järele annaksin ja välja näitaksin, et seks kui tegevus mulle meeldib, loomulikult ma varjan seda. Kuid milliste vahendite ja mis hinnaga, on juba iseasi.
 
to tom 10. märts 2012, kl 12.17
Kirjutasin Sulle, kuid mu kiri tuli kohe tagasi. Ilmselt on aadress vale. Kurb.
 
tom 10. märts 2012, kl 13.32
Panin jah meeltesegaduses kogematta vale aadressi:( nüüd õige
 
to tom 10. märts 2012, kl 15.22
Vaata, saatsin uuesti nüüd.
 
ärahellitatus 10. märts 2012, kl 23.30
nii naised kui mehed kelle lossi peab lõputult vallutama on üsna raisku lastud, lihtsalt ei osata hinnata teise aktiivsust. see on nagu lihtne äritehing, kelle ego kus parasjagu on. mõned vajaks hädasti ego maandust et suhted paremaks läheks. aga lihtsalt tulnud , lihtsalt läinud. ainult rumal ei saa aru kui ta kedagi kätel kannab.
 
Tomile 11. märts 2012, kl 08.20
Mul elus sama seis, ainult koos sai elatud dekaad rohkem...kuniks lõpuks koitis, et oma ja lapse elu ei ole mehe ego elus hoidmiseks mõeldud.
N.
 
Potsataja 11. märts 2012, kl 10.26
Eks see üks keeruline asi ole. Püüa siin kiires maailmas leida kedagi kes sulle meeldiks ja vastupidi. Ausalt öeldes ei oskaks kohe hooga kusagilt alustadagi. Olles juba neljakümnene mees kes mõni aeg tagasi lõpetas suhte, lihtsalt kasvasime lahku, ei mingeid tülisi ega midagi. Kuidas leida endale sobiv kaaslane? Mööda kõrtse-baare ringitraavija ei ole, järelikult jääb üle netitutvus. Ei oma kogemust antud teemal. Milline on üldse võimalus sellisel viisil tutvuda inimesega kellega oleks vastastikune keemia? Et panustaks suhtesse võrdselt?
 
N42 11. märts 2012, kl 12.24
Mis tähendab suhtesse võrdselt panustamine? Kuidas seda mõõta?
 
üksindust tunev naine 11. märts 2012, kl 12.28
Potsataja, ma arvan, Sa pead alustama sellest, et selekteerid välja konkreetse sihtrühma, mis Sulle on naise puhul kõige olulisem: elukoht, vanus, pikkus, haridus, mis iganes. Ja siis suhtled põhjalikumalt ainult nendele tingimustele vastavate naistega, et neid paremini tundma õppida.
Olen sinu eakaaslane. Mul sama seis, et klubides ja pubides pole iial käinudki, alkoholi tarvitan minimaalselt. Töökaaslaste hulgas on valdavalt naised. Ja kõige tipuks veel täielik oskamatus uusi suhteid luua või neid hoida.
 
to uksindust tundev naine 11. märts 2012, kl 12.30
Kallis kiisu. Minuga näiteks ei peaks sa uldse mingeid rollimänge mängima ja saaksid teha ainult seda, mis sulle endale MONU...& NAUDINGUT...pakub. Seksida meeldib ka mulle väga nagu ka sinulegi, kallis kiisuke. Veel olen ma ka väga hea massöör...JA ARMASTAN NAIST MONUSALT MASSEERIDA. Teen ka keelekat, mis mulle väga meeldib. Kallis kiisuke, meie voiksime tuttavaks saada. Mis sa arvad sellest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!