Saame tuttavaks
otsin kenat neidu kellega jutelda ja veini juua
Gika 14. aprill 2012, kl 18.25 |
Margus 14. aprill 2012, kl 19.13 |
to margus 14. aprill 2012, kl 19.34 |
Veel üks 14. aprill 2012, kl 19.55 |
margus 14. aprill 2012, kl 20.01 |
Veel üks 14. aprill 2012, kl 20.10 |
Nõrk oled, kui juua ei jaksa. ;) Milleks siis üldse push'ida? Kutsu parem mõni kena tütarlaps vihmaga jalutama.Kui külm hakkab, paku võimalust minna kuskile hubasesse kohvikusse sooja teed jooma jne. Ma lihtsalt ei usu, et ükski endast lugupidav ja kena neiu/naine on nõus tulema ühe võõra mehe korterisse lihtsalt jooma. :) Aga mine sa tea muidugi.
margus 14. aprill 2012, kl 20.28 |
jee 14. aprill 2012, kl 23.33 |
Kevadekuulutaja 15. aprill 2012, kl 11.13 |
Teate, kui üldiselt kirjutab inimene kenasti, siis vahel võib lihtsalt ka klaviatuur vempe visata.
Lisaks on minul päris mitu kõrgharidusega sõpra, kes tõesti kirjutavad osad sõnad (ja alati) vigaselt. See ei tähenda, et nad sõpradena-partneritena ei oleks suurepärased inimesed.
Üldiselt eestlased ei pidanudki väga silmapaistma suurepärase õigekirjaga, nii et selle põhjal lõplikult midagi lukku panna, ei tasuks:)
Avatud meelt, kaaskodanikud:)
Lisaks on minul päris mitu kõrgharidusega sõpra, kes tõesti kirjutavad osad sõnad (ja alati) vigaselt. See ei tähenda, et nad sõpradena-partneritena ei oleks suurepärased inimesed.
Üldiselt eestlased ei pidanudki väga silmapaistma suurepärase õigekirjaga, nii et selle põhjal lõplikult midagi lukku panna, ei tasuks:)
Avatud meelt, kaaskodanikud:)
Veel üks 15. aprill 2012, kl 11.19 |
Üldiselt Kevadekuulutajaga nõus.Aga vahest lihtsalt tuleb osade asjade puhul plokk ette ja ei saa mitte midagi teha.Kui eelnevaid vastajaid see "T" häiris, siis on see nende valik.Samas kindlasti leidub neid, keda see ei häirinud.
Ma uuriksin hoopis, et kuidas Marguse pea on? Pohmelli ei ole? Eilne õhtu oli ok? Leidsid seltskonda? :)
Ma uuriksin hoopis, et kuidas Marguse pea on? Pohmelli ei ole? Eilne õhtu oli ok? Leidsid seltskonda? :)
Ka 15. aprill 2012, kl 11.33 |
Kevadekuulutajaga täiesti nõus! Olen ise ka üldiselt üsna hea keeletunnetusega ning teiste vead jäävad kohe silma. Samas, endal tuleb ka vahel vigu ette, mis parata. Mul on ka üks sõber (kirjasõber), kes on kõrgharidusega, ülihea huumorimeelega ja üldse väga tore inimene, ainult kirjutab vahel ikka mõnusate vigadega, mis ei saa olla juhused :)
Igatahes, veini joomine on pigem tore ajaviide kui lihtsalt 'joomine'. Enamik mõtleb selle all kohe ei tea mida. Edu Margusele! ;)
Igatahes, veini joomine on pigem tore ajaviide kui lihtsalt 'joomine'. Enamik mõtleb selle all kohe ei tea mida. Edu Margusele! ;)
gurmee 17. aprill 2012, kl 07.59 |
Lisa postitus