Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Otsin asjalikku meest ehk partnerit,
 
Panther 14. juuli 2012, kl 19.08
kes saab oma eluga ise suurepäraselt hakkama,
kuid kellele meeldiks olla pigem kahekesi, kui üksi,
kellele meeldib ehitustöödega tegeleda,
lihtsat ja loomulikku eluviisi viljeleda ning
kes oskab veepumpa parandada (näiteks),
murukal õli vahetada ja
terad ära teritada.
Sellisele mehele on mul puhas tuba, soe saun, maitsev toit ja muidugi, rosin! elurõõmus kaaslane, st. mina ise, välja pakkuda. Vanus võiks sul olla seal 50 kandis, oma laste arvu, nende nimesid ja sünnipäevi pead sa unepelt teadma, salasuhete ja kõrvalhüpete eest, kui end minuga oled sidunud, lasen ilma hoiatuslasuta maha. Pikkadel matkadel on autorool vähemalt 50% ajast minu käes. Raskuste korral alla anda ja vinguda ei või. Mistahes alkohoolset jooki tuleb minuga jagada, kusjuures mina ütlen, millal pidu lõpeb. Minust arem, rumalam ega nõrgem sa olla ei või. Julgem, targem ja tugevam aga iga kell. Magamistoas on kõik võimalik ja lubatud, mis meid mõlemaid koos õnnelikuks teeb. Pikkus, paksus või mistahes muud välised näitajad ei oma nii suurt tähtsust, kui Sinu inimlik OLEMUS, armas asjalik mees!
 
hmm 14. juuli 2012, kl 19.19
ilmselt selle pärast sul meest ei olegi.
 
Panther 14. juuli 2012, kl 19.20
kust sa selle peale tuled?
 
sohvi2 14. juuli 2012, kl 19.25
Teema tundub pikk, aga nõudmised selles ju igati normaalse naise nõudmised: kui elukaaslasteks hakatakse, siis kõrvalsuhted on "out", mees võiks naise eest mõne mehetöö ära teha, alkoholiga liialdada ei ole lubatud ...
Või ei ole Eestimaal normaalseid 50. eluaastates vabu mehi, kes need nõudmised välja peaks?
 
kelly 14. juuli 2012, kl 19.46
kindlasti on selliseid mehi, aga nad ei ole vabad. just sellel põhjusel, et nad vastavad nendele nõuetele.
kärmemed naised on nad juba ära napsanud.
 
Panther 14. juuli 2012, kl 19.55
Hei, Sohvi2! Mu arust ka asjalikud ja põhjendatud ootused. Ei, tead, sellesarnaseid mehi on küll, kuid konks on pigem selles, et neile tikub 50.ndais see keskea kriis kallale. Ma olin ühe sellisega pea 20 aastat abielus. Ja siis tuli mehele keskea kriis peale ja ma ei viitsinud seda jama üle kahe aasta pealt vaadata. Tööpäevad läksid aina pikemaks, õhtul uitas foorumites ja proovis 10-15 aastat nooremaid naisi ära rääkida ning kõik need teised sümptomid. Tõe huvides tuleb öelda, et siis olin ma leebem, tegin ikka kolm hoiatuslasku kõigepealt...
 
Panther 14. juuli 2012, kl 20.01
Hei, Kelly! On vabu ka, selliseid "teise ringi" mehi, kes ongi sellised tublid ja asjalikud, kuid millegipärast ikkagi oma esimese elu untsu keeranud. Mina otsin sellist "selginenud pilguga" meest, kes on nüüdseks juba päris selgele arusaamisele jõudnud, mida ta oma ülejäänud eluga teha kavatseb.
 
kelly 14. juuli 2012, kl 20.04
selliseid mehi võib ainult muuseumis näha, ERMis võib-olla.:)
kui mees on jõudnud arusaamisele, mida ta tahab, siis on ta kas hull või surnud.
panter 14. juuli 2012, kl 20.08
Oi, Anja, kas sa millekski muuks polegi võimeline, kui siin minu nime all teemade tegemiseks? Sinu pisike hing sai mõne päeva eest kriipida ja ego sai laksu ning nüüd on see väike inimene enda meelest haudunud välja geniaalse kättemaksuplaani siinse kuulutuse näol.

Mh, no tuleb sind tunnustada, et võttis aega selle koostamine, mis ta sul võttis, aga hakkama sa said. Et tekst tõesem oleks, pole sa siia isegi oma tavapäraseid labasusi lisanud, millest sind libajana kohe ära tunda saaks.

Ma muidugi pean sind tänama, et minu intiimelu pärast muret tunned ja loodad mulle siin "ära panna" selle kuulutuse näol, aga pean ütlema, et ma siiski ei vaja sinu abi sellistes asjades.:)

Arvatavasti järgneb nüüd sinu sõnavõtt sisseregatuna, et sina pole teinud-näinud jne. Nagu ikka sellistel puhkudel ka varem on olnud. Muidugi on kõige lihtsam see teema lasta moderaatoril ära kustutada, aga... milleks?:)) Äkki mõni siin algselt uudishimust sõna võttev preili või proua leiab enda unistuste mehe kogemata. Oleks sellest sinu libamisest niigi palju kasu.:))))

Sulle, libaja, soovin vaid edu! Et sa ise ka selle õige mehe leiaksid, kes sind pärast voodiseiklust niisama ula peale ei jätaks ja uue juurde ei rändaks ning sind siia pikalt vahtu pritsima ei jätaks!:)
 
Panther 14. juuli 2012, kl 20.11
Ära räägi, Kelly! Üksindus, eriti magamistoas, suudab mehega imeasju korda saata! Kui mees on ikka paar aastat üksi olnud, hakkab ta järsku aru saama, milleks see kooselu ikkagi tegelikult hea on: maitsev ja mitmekülgne toit, korras kodu, hea vestlus- või seikluskaaslane ning mis peamine, paar aastat ilma rgulaarse sex-partnerita ruineerib mistahes elumehe nii ära, et sellel õndsal hetkel, mil ta enesele ongi mõne tibi suutnud sebida, keeldub väike ott koostööst. Vat kui mees sellest asjast aru saab, et tema hea füüsiline vorm tuleneb tegelikult regulaarsest vahekorrast kasvõi oma 20 aastat vana naisega, mitte tema isiklikust vahvusest, siis on mehel küll üsna kiire omale kindel partner leida, kui isiklik elujõud veel armas on.
 
Panther 14. juuli 2012, kl 20.14
Hei, Panter! Vabandan, kui Sa pead Pantri nime isiklikuks. Minu arvates on see üks kasslane, minu nimes veel üks "h" täht lisaks. Kuna kiri, mille läkitad, on adresseeritud Anjale, ei hakka ma seda läbi lugema. Sa oled eksinud.
panter 14. juuli 2012, kl 20.15
Sul näikse tõesti 20 aastane suhe endal seljataga olevat. Ära sa märgi. Poleks arvanudki.:)
 
kelly 14. juuli 2012, kl 20.19
tore, kui su teooria vett peab ja leiad, keda otsid.
jään siia ja vaatan, mis saab.:)
panter 14. juuli 2012, kl 20.19
See on ju kena kui eksitus polnud tahtlik.:) Kasutasin ja kasutan senini regamata kujul sellist nimevarianti kui siin. Sellest ka arusaamatus.

Head otsimist!
 
Panther 14. juuli 2012, kl 20.23
No kui te, naised, minuga enam ei vestle, ei saa tõenäoliselt midagi, sest mehed on vait, kui sukad! Ei te, mispärsast, küll?!
panter 14. juuli 2012, kl 20.25
Ju neil nädalavahetuse pidamine täies hoos.:)
 
nõutud naine 14. juuli 2012, kl 20.27
jah, liitun esimese arvamusega: just sellepärast sul kedagi polegi
ma ei tuleks selle pealegi, et hakata mehele midagi dikteerima, lasen tal olla tema ise
ja just seetõttu mul ongi kodus üks statsionaarne meesolend, kes teisi eemale hoiab, ma ei julgekski teda minema lasta, sest seda tormi, mis mu koduuksele hakkab survet avaldama meestehordide näol, ei kannataks mu närvikava vastu
 
Panther 14. juuli 2012, kl 20.31
Minu arust oled Sa, nõutud naine, tegelikult mees. Seda esiteks. Ja teiseks ei dikteerita siin ju mitte ühelegi mehele midagi - meestel on absoluutne vabadus ja õigus olla täpselt sellised nagu nad soovivad. Mina otsin sellist meest, kes ON selline, mitte ei hakka ennast selliseks koolutama. Siin on kõva vahe vahel.
 
sohvi2 14. juuli 2012, kl 20.36
Panther, mehed ju kardavad olla vanuses 50. Ja lisaks kardavad nad naisi, kellel 50. sünnipäev peetud. 48 veel kuidagi läbi häda sobib, aga no 50 - ei, ei. :D
 
Panther 14. juuli 2012, kl 20.40
Hei, Sohvi! Tore, et Sa tagasi oled! Mul on selle 50-ndani veel hea jupp aega... Aga mehed häbenevad oma vanust tõesti. Ei tea miks? Tegelt tean - keskeakriis...
 
Panther 14. juuli 2012, kl 20.46
Vestluse elavdamiseks võiks tõstatada teema - keskeakriis. Kuidas see kulgeb meestel ja kuidas naistel. Eks see keskeakriisi üleelav naine on sama masendav kaaslane, kui kriisis siplev mees. Ehk on meestel selle kohta midagi asjalikku , õpetlikku öelda, et see tänane vestlus justkui ilma kaitse väravasse löömisena välja ei kukuks.
 
sohvi2 14. juuli 2012, kl 20.50
Panther, ei ole ma tagasi, hoopis minemas olen. Aga kui Sul aastaid kõvasti alla 50, siis ... Vihjeks, et siin üks "mees 50-" kah uitamas, nagu nägin. ;)
Käin poes ja siis tulen ja kiikan, mis siin vahepeal saanud.
 
Romantikadoktor 14. juuli 2012, kl 20.51
kui veepump on katki, siis pole enam midagi parandada, tuleb uus osta..aga seni on enamasti vooluvõrku ühendamisest kasu olnud...
 
Panther 14. juuli 2012, kl 20.53
Sa , Romantikadoktor, arvad, et enne katki minemist töötas mu veepump ilma vooluvõrku lülitamata?
 
küünekäärid 14. juuli 2012, kl 20.56
keskeakriis nii meestel kui naistel on sama jube kõrvalt vaadata. kui olete näinud kasside kevadisi pulmi, kui isased kräunuvad ja emased püherdavad, siis midagi sellist on ka keskeakriisis meestel ja naistel. kassidel sünnivad sellest "kriisist" vähemalt pojad, inimestel on see niisama tühikargamine. mõnel ei lähegi enne surma üle.
 
Panther 14. juuli 2012, kl 21.00
Lahe nimi, Küünekäärid! On jah jube vaadata, kuid kas seda poleks kuidagi inimlikumalt ja lühema perioodiga võimalik läbida, kui inimene oleks sellest teadlik, et see on üks etapp meie kõigi elus ning selle läbimise raskusaste näitab tegelikult meie isiksusliku arengu küpsustaset?
 
Romantikadoktor 14. juuli 2012, kl 21.00
ka seda on juhtunud, nimetatakse tõmbeefektiks (vaakum..)
 
Panther 14. juuli 2012, kl 21.03
Tase, Romantikadoktor - ilma vooluvõrku lülitamata tõmbeefektiga (vaakumiga) veepump tööle panna - just sellist meest ma vajangi! Aga niisama, uudishimust - kuidas see vaakum sinna pumpa saab?
 
heh 14. juuli 2012, kl 21.12
sulast otsid ju.
ja infoks: veepump kui ta juhtumisi kutupiilu juba on, ning asub enamuse oma ajast vee all ei tasu koduste vahenditega parandada. kasvõi sellepärast et veepumbas pole selliseid vidinaid mida saaks kodus nokitsemisega korda teha. (kuiehk veevõtu ava või siis imur puhtaks rookida aga sellega saab iga terve inimene hakkama)
isegi lihtsa kaabelduse jaoks on vajalikud termorüüžid ja hermeetik et saavutada vajalik veekindlus.
muig, õli võin murukas vahetada ja terad ära teritada kuid maltsa niitmise jätan sulle, kõrvale võid vabalt valitud jooki rüübata (minu osa kah) noh diil?
a ja mis pagana asi see keseakriis veel on? kus seda müüakse ja mis maksab?
kas see on see kui issuke vaatab oma laste vanuseid plikasid ja unistab nendega k.pist või mis?
 
küünekäärid 14. juuli 2012, kl 21.15
vastupidi, asjaosalised naudivad seda aega täiel rinnal ja nende kõige suurem hirm ongi see, et äkki saab liiga ruttu otsa.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!