Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Kas Kuu peal...
 
Päike 25. september 2012, kl 22.17
on libe, et meil on nii palju kuu pealt kukkunuid? :)
 
arvaja 25. september 2012, kl 22.42
arvan küll:)
 
Päike 25. september 2012, kl 22.43
Ma arvan ka :)
 
wifebeater (füüsikas proff) 26. september 2012, kl 10.19
See on küll kuu pealt siia kukkunud, kes usub, et kuu pealt saab siia kukkuda.
 
Kuu pealt saab... 27. september 2012, kl 14.40
... igale poole kukkuda, peab ainult hästi ära tõukama!

Astronoomias proff
 
Kuutõbi 02. jaanuar 2023, kl 16.39
NASA kardab et Hiina võib osa Kuu territooriumist enda omaks kuulutada Tühja sest kuust peaasi, et päikest ei omastaks külm hakkab kuigi nii palju kuuvarasid ja nii vähe demokraatiat
usa peab kindlasti lunaatikutele abi saatma võitluseks hiina annktsiooni vastu või siis hiina võtab siis selle pimeda poole koos seal siiani pesitsevate natsidega
 
Täheke vaatas 07. jaanuar 2023, kl 18.31
Mis endal viga , et kuult vanasse ämbrisse tagasi kukkusid? Pettumus väga suur, nii mõnigi pealinna äriseelik oleks sinule sobinud. Kummaline käitumine aga teisi teritad küll siin foorumis!
Imelik arusaam armastusest, vb ongi selline sinu õnn!
Mõhk Metsavana 10. jaanuar 2023, kl 11.43
hoopis kuu raskusjõud ei hoia kõrgemat lendu harrastavaid kuu elanikke kinni.

nii nad satuvad kuu mõjusfääris maa mõjusfääri ja see ei lase enam minema , ära pääsemiseks läheb rohkem energiat vaja kui neil on ja nii nad siia jäävad..
 
sfäär 10. jaanuar 2023, kl 23.32
tühja sest kuust, paljud sinna ikka jõuavad. aga milleks antarktikat vägisi tsiviliseerida?
 
Kuutõbi. 11. august 2023, kl 16.51
Venemaa käivitas oma esimese Kuu-missiooni pärast 1976. aastat Pole midagi imestada. Venemaa mõistes on see samamoodi sõjaline eesmärk vaja on okupeerida Kuu ja kindlasti leiab kulguri tehiskäsi 30 cm sügavuselt balalaika ja kogu Kuu territoorium kuulutatakse põlisteks vene aladeks. Vot milleni viib lääne kehtestatud sanktsioonide ema ja viiski selleni et näete Kuud ainult oma välipeldiku ukseavast Taganrogis Kui Maal asjad ei edene tuleb üritada töövõitusid mujal saada. Ka 1970ndad oli majanduslanguse periood Jaapanlased lubavad minna kuule viie aasta pärast,kuukulgur juba valmis ja siis on vaestel japsidel jama: vandid juba tolknevad ees ja nõuavad inimõigusi Russia piir kuuga sulgeda kuid peale seda kui nad Ukrainas lõplikult peksa saavad ei jäägi muud üle kui kuskile hästi kaugele kolida Loodetavasti läheb kogu riik Tõenäoliselt lendavad üle ameeriklaste maandumiskoha Kuul ja pildistavad seda kui siis selgub et seal polegi astronautide jalajälgi kuutolmus oi, oi mis siis sündima hakkab kuigi nad käivad selle koha kõigepealt luudadega üle ja siis pildistavad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!