Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Kiirkohtingud Tallinnas

Merilyn ÕF KELM 05. november 2012, kl 17.48
Selline huvitav pakkumine, et Tallinnas korraldatakse alates novembrist kiirkohtinguid. Täpsem info on kirjas meie kodulehel www.kohtingud.eu ning tasub ka külastada Facebooki lehte, kus loosime Toffifeed. Oodatud olete kõik :)

noh 05. november 2012, kl 17.59
Kiirkohtinguid saab ka ilma 5 euri maksmata ja suvalist aega ootamata. Lähed kiiresti meeldivale inimesele lähedale ja ütled "tere".
Pealegi ei viitsi ma kella tiksumise järgi juttu ajada ja veel vähem samaaegselt märkmeid teha.

Marek 05. november 2012, kl 18.24
Noh, palju õnne sulle! Ära mine siis, kedagi ei huvita see, kas sina lähed või mitte;)

Merilyn 05. november 2012, kl 18.29
Kiirkohtingute eelis on, et võid kohata inimesi, keda muidu ei kohtaks ning enamik inimesi ei eelista tänaval lihtsalt võõra inimesega tutvuma minna. Kiirkohtingud toimuvad aga meeldivates restoranides, kus kõik on valmis suhtlema ning lõpus saab veidi ka ilma ajapiirangutta vestelda ning märkmete tegemine on täiest iga inimese vaba valik :)

niisiis 05. november 2012, kl 18.36
kas kepuška saamise šansid on olemas?

Linda 05. november 2012, kl 18.39
Elasin kolm aastat USA-s ning minu kogemus kiirkohtingutest on see, et selliseid mehi ikka iga päev ei kohta. Olen käinud kolm korda ning iga kord oli väga fun!!! Enamus olid väga edukad mehed, kes on oma igapäevaelus asjadega lihtsalt nii ametis, et naistega kohtumiseks on vähe aega. Vähemalt seda järeldasin mina. Firmajuhid ja -omanikud, tippsportlased,kirjanikud,ülikooliprofessor oli isegi üks psühholoogias (tema oli tegelikult väga aktiivne ka igapäevaelus suhtlemise osas). Ma ei kohanud ausaltöeldes ühtegi mölakat ega absoluutselt ebameeldivat meest. Ja nüüdseks oleme mina ja mu abikaasa Josh, kellega me mu kolmandal kiirkohtingul käimise korral kohtusime ühes Bostoni restoranis, abielus olnud 7 aastat!:)Imeline mees! Soovitan kindlasti!!!

aga 05. november 2012, kl 18.41
said seal restos juba peeruvahele või pidid koduni kannatama`?

m32a 05. november 2012, kl 18.52
Merilynile,
idee on hea, igati positiivne nähtus.Reaalsed kokkusaamised tutvumisel on paremad kui virtuaalsed.
Edu projektiga, tuult tiibadesse!

Merilyn 05. november 2012, kl 18.54
Kuule, ära sa ka nõmetse siin oma nõretavate soperdistega! Jälk lugeda, edu ja kõik ja mis puha! P A S K jutt, ma ütlen. Jah!

K. 05. november 2012, kl 19.04
Tundub huvitav ;)

Merilyn 05. november 2012, kl 19.06
No misasi sulle siis nüüd kohe NII huvitav tundus, nõmedik? Miks sa tuled siia teemasse solki valama?

Leo 05. november 2012, kl 19.07
Mina igatahes regasin ennast sinna ja ootan suure huviga mis edasi hakkab toimuma!

Lindale 05. november 2012, kl 19.07
Anna siis juba Joshi e-mail ka , kui teda nii soojalt soovitad.

Mait 05. november 2012, kl 19.09
Ma tahaks ka seda Joshi trukkida! Anna number?

beib 05. november 2012, kl 19.31
kas Josh (jorss) on negru ja suure vemboga?

jajah 05. november 2012, kl 19.48
seda sa tahaksid, prost!

Heidi 05. november 2012, kl 19.54
Miks nii palju halvustavaid kommentaare? Väga huvitav pakkumine ju.. välismaal on tõesti väga populaarne, kuid kahjuks ei mõista enamus eestlasi vist üldse, mis seal teha. Eks vist natuke vähem arenenud inimestele sobib vaid ööklubis tutvumine.. kurb.

Inna 05. november 2012, kl 19.59
kuule ega sina siin ingi arenemise musternäidis ei ole, nõmedik! mina tutvun kus tahan, sind ei taha niikuinii keegi!

Heidi 05. november 2012, kl 20.06
lol, see polnud mõeldud kellelegi konkreetsele, Inna.. aga eks see näitab midagi, kui sa tundsid end puudutatuna . Vabandust, ei tahtnud kellegi tundeid riivata :D

Inna 05. november 2012, kl 20.11
No kui sa nii kuum tots oled, eks ütle millal viimast võõrast põrutasid? Julged tunnistada?

Heidi 05. november 2012, kl 20.15
Hahahahaha:D sinuga rääkides peaksin heitma põrandale, et vastata samale tasemele. Tundub, et minuga räägib kibestunud teismeline. Vabandust, et su tundeid riivasin, kallis Inna. Ära ela end välja siin foorumis. Elus on palju huvitavamaid asju. Enam ma siia ei vaata, ei jaksa nii rumala inimesega suhelda, anna andeks.. Mul on elus kõik hästi ja sulle ma ei kavatsegi avaldada midagi, selleks pole mingit vajadust. :)

Inna 05. november 2012, kl 20.17
Hah! Mis ma ütlesin! Sa oled poisipeaga tugevas ülekaalus vaal, kellel puudub igasugune võimekus vastassoo tähelepanu võita. Siis käid siin ja virised. Sandi iseloomuga ka veel.

Urmas 05. november 2012, kl 20.29
Inna.. sinusugust ajudeta kana on tore keppida küll

Muidu ju tore, aga... 05. november 2012, kl 20.36
õpilasfirma? Lapsed panevad paari?

... 05. november 2012, kl 20.40
Minu teada tehakse õpilasfirmat 11ndas klassis, seega noored mitte enam lapsed. Aga kui täiskasvanud hakkama ei saa, siis miks mitte lasta uuel ja asjalikumal generatsioonil tegutseda.

K. 05. november 2012, kl 20.47
11.klass pole enam lapsed.

opettaja 05. november 2012, kl 20.51
lapsed muidugi, keppida neid veel ei tohi ju

Persona Non Grata 05. november 2012, kl 20.52
Te olete ur00did! Seda ütles mulle Arnold Rüütel!

Inna 05. november 2012, kl 20.53
ära halise siin, peldik!

Persona Non Grata 05. november 2012, kl 20.57
Inna, tahad ma ostan sulle uue elu? Kus sa vabalt võiksid saada orjaks, nagu su ema, vanaema, vanavanavanavanavanaema))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!