Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
teema fat catile
 
That fat cat 03. detsember 2013, kl 14.49
Kõigepealt armastage iseennast, sealt edasi võib juba naabrinaist piiluma hakata..
 
To inglile 03. detsember 2013, kl 15.13
kuule eelviimane...
Aitab, aitab, aitab juba!
Ma ei talu nii suurt kintsukaapimist ja liimina külge kleepumist.!!! no sain jub aaru, et silmini kõrvuni sa sees.... oled jahh nunnu, oma avaldustega, oled, oled!
Aga: Sai ju öeldud, et ma armastan sind ka! kaua peab kordama? Sa ikka ja jälle avaldad oma armastust! No ma ei jõua sind selle eest kiita enam.
Ja armastuses on kannid ka tähtsad. Mängukannid.
 
tiibadega kurat 05. detsember 2013, kl 23.17
***



Toimetatud 1 kord(a). Viimati tiibadega kurat 01.03.2014 22.57.
 
That fat cat 06. detsember 2013, kl 11.41
Alusta naeratamisest..ja korda igal õhtul enne magamajäämist endale, et alati saab minna ka hullemini,
 
Ingel, endine Ingel 06. detsember 2013, kl 14.54
Et peaks nagu olema nõus sellega, mis on ja mitte midagigi muud soovima?

Kuule Kõutsike, nii oleks me siiani koopas puupulkadega lõket teinud ja mingid peeglid Veneetsiast ei olesk kohale jõudnudki - sest keegi ei oleks neid ihalenud, nad oleks rahul olnud sellega, mis neil on ja öhtusi enesearmastuse seansse allikaveel arendanud... jätkuvalt.
 
kustunud tähe kuma to TFC 06. detsember 2013, kl 15.32
Olla õnnelik või õnnetu. Selles on küsimus. Hästi lihtne on olla õnnetu, sest see on justkui ... õigus? Õnnelik olla on kordades keerulisem. Sest õnn tuleb väljateenida. Vähemalt selline on arvamus. Õnne tuleb otsida. Aga kui teda otsida, siis teda ei leia. Ta on alati sammuke kaugemal.Nagu omaenda varju püüdmine. Ta on siinsamas. Sa näed teda, kuid katsuda ei saa. Just sel hetkel läheb ta sul eest. Ja nii sa muudkui proovid. Sest järgmine kord ehk... Ei. Ka järgmine kord jääd sa hiljaks. Ta läheb.
Õnn on pisiasjades. Päikesepaistes. Vaikuses. Kalli inimesega koosolemises. Kirja lugedes. Kirja kirjutades. Kõnet oodates... Vaadakem lapsi. Nad tunnevad rõõmu naermisest. Sest nemad ei tea veel, et ühel päeval muutub naer defitsiidiks. Nemad ei tea, et õnne ei pea taga ajama. Õnn on igas hetkes olemas. Lihtsalt seda tuleb julgelt näha.
Täiskasvanutel on asi vastupidi. Õnnetu olek on nende eesõigus. Osadel isegi kohustus. Mäletan täpselt, kuidas ma ise olen süüd tundnud naermise pärast. Aga see oli ka viimane kord, võin öelda. See oli paar aastat tagasi. Oli just äsja olnud minu elu rängim lahkuminek. Selline, kus ma lihtsalt... Eksisteerisin. Ei ma söönud, ei ma suhelnud. Ainus, mis mind elus hoidis oli kohvi. Seegi ilma suhkruta, sest isegi seda ei olnud ma ära teeninud. Enda meelest. Nii kestis see nädalaid. Kahe nädalaga kadus 14 kilo. Kuhugi. Sellest järeldus - kohvi kaloreid ei anna Aga igatahes. Ma lihtsalt olin. Kõndisin, hingasin, käisin tööl. See oli ka enam-vähem kõik. Muidu olen ma sellele täpne vastand. Minu rõkkavat naeru teavad kõik. Ja siis oli vaikus. Kuni ühe hommikuni. Olin tööl. Kl oli 6.30. Hämmastav, kuidas sellised asjad meelde jäävad. Esimest korda üle kolme nädala ma naersin. Südamest. Nii, et pisarad voolasid. Ja see süütunne, mis mu sees hetk hiljem oli. Kuidas ma võin naerda? Kuidas ma saan endale rõõmu lubada? Ma pean olema õnnetu. Pean. See naer oli kui maailma suurim kuritegu. Aga ei olnud ju. Ei saagi olla. Mulle on vahel ka hiljem öeldud, et mis sa naerad. Naeran, sest tahan. See on minu naer. See tuleb minu seest. Kui sa ei suuda kuulata, kui teine naerab, on see sinu mure. Loomulikult on õnnetuolek vahel paratamatu. See aga ei ole seisund. Püsiseisund. See on pigem vabandus. Vabandus sellele, et ei julge olla rõõmus. Ei julge tunnistada, mida sa tegelikult väärt oled või mida sa tegelikult soovid. Sa võid näiteks elada udupeenes majas. Sul on olemas kõik, mida hing ihaldab. Kuid sa ei ole õnnelik. Sa ei olnud õnnelik ka siis, kui elasid oma vanas ja viletsas majas, kuid see oligi sinu vabandus, et mitte õnnelik olla. Sellega said sa seletada, mis kõik on halvasti. Siis oli sul lootus, et ehk kunagi saad suure ja uhke maja ... ja kui said, ei julenud sa õnnelik olla.
Sama toimib ka suhetes. Igapäevaselt. Sa elad elu, mis sulle midagi ei paku. Sa ei ole õnnelik, kuid sa leiad sellele miljon vabandust. Samas unistad, aga ehk...Selle nimel varastad sa õnnehetki. Kellegagi, kes on sulle kallis. Kallim kui teised. Sa varastad neid õnnehetki ning tunned süüd. Teed seda üha uuesti. Uus süü. Sa kardad olla koos kellegagi, kes tuletab sulle meelde, et õnn on olemas. Mitte kaugel. Õnnetunne on olemas. Sa pigem eelistad neid hetki varastada, mitte omada. Või on need hoopis laenatud tunnid? Vahet ei ole. Need ei ole sinu omad. Päriselt sinu omad. nagu see varju lugu oli. Sa kardad vaadata valgusesse. Lihtsam on sellel selg keerata. Õnnetunne ei tohi tekitada süümepiinu. Sa oled selle ära teeninud ning see on sinu õigus.
Pea meeles, et õnn seisab otse sinu ees, aga sa ei taba teda, sest sa vaatad kogu aeg kõrvale. Õnne tuleb lihtsalt näha.
 
That fat cat 06. detsember 2013, kl 19.42
Kui Sa tead, mis on õnn, oled õnnelikuim inimene maailmas..mina ei tea, ja ausalt öeldes ei tahagi teada..muidu saaks minust maailma õnnetuim inimene..
 
tiibadega kurat 06. detsember 2013, kl 20.16
***



Toimetatud 1 kord(a). Viimati tiibadega kurat 01.03.2014 22.58.
 
That fat cat 08. detsember 2013, kl 14.06
Kui oled kellegi teise hetkes, oled ka kellegi teise oma, sel hetkel..
Järge ei tule, enam..ajad muutuvad, inimesed muutuvad, nende tahtmised samuti..pole minagi täna enam see, kes eile ja ka homse suhtes tõsised kahtlused, nii et..tore oli, aga pean nüüd tõsisemalt oma otsingutele keskenduma, reaalses maailmas ka silmi lahti hoidma..ning loodan, et ka teistel siinsetel hästi läheb, nii heas kui halvas..
 
Kõutsike 08. detsember 2013, kl 14.16
Olen su aadressi kauaks ära kaotanud, koos arvutiga (teel Lõunasse, ;) )... anna taastuseks. Tahan teada, kuis sul läeb, nati privaatsemalt ja reaalis.
 
kõutsile 08. detsember 2013, kl 14.18
mitmekümnendat korda sa siin juba hüvasti jätad?
 
ablas hiireke 08. detsember 2013, kl 15.04
Head minemist ja leidmist!
 
Kõuts , UUUUUUUUUU! 08. detsember 2013, kl 15.16
Ära mine jäädavalt.
Ma ootan sind, siin.
 
maailmaparandaja 08. detsember 2013, kl 15.30
imelikud olete ikka! oli Tfc siin, klopiti teda igat kanti nagu jahukotti. nüüd kui ta kavatseb lahkuda, tekib järsku hulk kahetsejaid. tundub, et nagu keegi eespool ütles mitmekordsete hüvastijättude kohta, ega muudmoodi tähelepanu ei pälvigi. siinses kirevas seltskonnas peaks igale oma nurgake jätkuma, kus niisama vaikselt istuda või kärarikkalt seltsielu elada. ühe mõtted pole väärtuslikumad kui teise, nad on vaid teistsugused.
 
Ingel, endine INgel 08. detsember 2013, kl 15.46
Ei pea Kõutsi kottima või pügama - mulle ta meeldib . Temas on erilisust ja ta ei ole kindlalt perekonnast "Öösel on kõik kassid hallid" tegelane...
Ma võtaks neid konjakikuubikuid - hulgi ja mitte üksinda, seal veinikeldris. Tõsiselt
 
tiibadega kurat 08. detsember 2013, kl 17.48
***



Toimetatud 1 kord(a). Viimati tiibadega kurat 01.03.2014 22.58.
 
That fat cat 08. detsember 2013, kl 23.19
Seekord siiski lõplikult, aeg on ümber ja teist enam ei tule..
Võtan veel asjad, võtmed jäävad lauale, hea kui keegi vahepeal kütmas käiks, ilmad ikkagi jahedad, elektri eest on aastajagu ette makstud ja vein jagage vaestele laiali...
Adred enam ei toimi, kui kellelgi midagi veel öelda, siis külalisteraamat on kamina ääre peal, olge mõnusad ja kauneid jõule..teiega oli tore,
 
Noo niii 09. detsember 2013, kl 13.18
Piparkoogi lõhna terve maailm täis,
Paksu KÕutsi kõhna, teedel näha võib.
Kõhnaks ta vist jäänud pikast käimisest,
oopis ära vajund, pikast ootusest...

Kõutsike, ära jäta võtmeid kaminale - me ei saa sisse... Just arutasime kuradiga, et lendame kohale ja lahendame neid konnikuubikuid. Oota meid ikka ära... me head.
 
teema tegija 09. detsember 2013, kl 14.37
Sa päris alguses lubasid selle teema tegijale välja teha, kuidas siis sellega jääb? Tühjaks lubaduseks?
 
naine 09. detsember 2013, kl 16.17
no krdi kõuts, ajab siin kõik naised kihevile ja siis laseb jalga.
 
tiibadega kurat 09. detsember 2013, kl 20.46
***



Toimetatud 1 kord(a). Viimati tiibadega kurat 01.03.2014 23.01.
 
Ingel, endine Ingel 10. detsember 2013, kl 12.41
Jah, ära muretse Kõuts, me kuradiga tegime rabast viimse korje - saime konne nagu muda... Nüüd topime need konnad kenasti külmikusse - siis talvel hea kurgi toita....
Ja sosistama peab ka oskama - et kõik oleks arusaadav.... ja kui siis mõlemad!
 
Tfc 10. detsember 2013, kl 16.40
Nüüd te vanamoorid, kolletanud tussudega, minge hooldekodusse...
 
vaene liba 10. detsember 2013, kl 19.36
Kui kuningas on surnud, siis arvad, et sobibki hüüda: Elagu kuningas!" ??
Kasva suureks.
Ja kui kasv kängus, siis ehk suudad aju krussi ajada?
või siiski palju tahetud?
 
eelmisele 10. detsember 2013, kl 19.46
vaene oled hoopis sina, kelle kohta tõesti ei saa muud öelda kui p***ndad kõik teemad täis. ei imesta, et kõuts jalga laskis, sa ahistasid teda siin päevast päeva.
 
:) 26. mai 2014, kl 21.55
Aga palun, siit saab jätkata hülgena :)
 
:)) 26. mai 2014, kl 22.19
Oh jah, lumerebane ja kes ta enne seda kõike siin olnud ei ole. Siia ta on ja siia ta jääb veel vähemalt 20 aastaks kuni jõudu jätkub.
 
Hülgehall kuub 26. mai 2014, kl 22.43
Minu järgmine aliase nimi (kui üldse kunagi) saab olema Kuuhunt..siis on hea koos teistega uluda...
 
irooniapõrsas 26. mai 2014, kl 22.45
Su ulgumist on niigi kõik teemad täis. Kasvata munad juba omale !
 
Täitsa Blond 26. mai 2014, kl 22.49
-



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Täitsa Blond 12.04.2015 21.13.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!