Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Mida teha
 
mh 08. juuni 2014, kl 13.04
Mis sõpru? Tuttavad on, aitab sellestki, mehel kellel ei tilgu mingid õllejoodikud sabas, on naisele suurepärane variant.Tänapäeval pole oluline,sõbranimelised kes on niisama tuttavad, ainult segavad.
 
nõus 08. juuni 2014, kl 13.04
vihkan sõpru. Olen üksi, kuid ei pea seda probleemiks. Käind diskol, kinos ja mujal.
 
Mittekeegi Olikord 08. juuni 2014, kl 13.12
milleks sõbrad... Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> no ma ei tea :)
>
> kas lähed siis igale poole
> kui "kontvõõras" ja avalikel üritustel lihtsalt tu
> iad üksi ning kodus õhtuti räägid endaga, kui tore
> üritus oli .....
>
> Minu arust on ikka tore v
> ahel kuskile koos minna sõprade /tuttavatega ning
> suhelda nendega.

On ka selline võimalus, et töö on seotud kohustusliku suhtlemisega :) Sel juhul on tõeliselt mõnus vabal ajal vaikuses iseendaga olla või siis valitud ja väärt seltskonnas liikuda, kuhu ei pea kuuluma sõbrad (lihtsalt tuttavad võivad olla, peaasi, et on head tuttavad).

Ps. minul on mõni lähedane sõber olemas, kellega toimib käsi-peseb-kätt süsteem :) - palju sõpru pole oluline...



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Mittekeegi Olikord 08.06.2014 13.12.
 
siis te ei tea .... 08. juuni 2014, kl 13.15
..... mida tähendab sõber, millest on muidugi kahju.

Sõber ei tolkne ega tilgu kunagi sabas.

Sõber on see, kes on sul alati just siis olemas, kui teda väga vajad, aga igapäevaselt ongi ta lihtsalt sinu hea tuttav.
 
punapea 08. juuni 2014, kl 13.20
tugev inimene ei vajagi sõpru. kui sa neist puudust tunned, hakka otsima. sõprus on samalaadne suhe kui armastus. sõprus võib olla soost olenemata. kõige enam vajatakse sõpru siis, kui ollakse noor, üksik, nõrk ja väljakujunemata isiksus.
sõprus kestab läbi elu. kui ta ei kesta, pole see ka sõprus. tuttav pole veel sõber. sõbraks saadakse, kuid selle võib ka kaotada, nagu armastusegi, kui hoolimatult sellesse suhtuda.
 
Tom 08. juuni 2014, kl 14.40
punapääga nõus, sõber ei ole see, kes sul pidevalt jalus töllerdab, vaid see, kes sulle kõhklematult appi tuleb, kui sul peaks teda vaja olema. õnneks on lapsepõlvesõbrad olemas ja õnneks ei ole nad kaugele kolinud :)
aa armastusega on natsa teistmoodi, see sisaldab ka tükikse kirge ja kui see peaks otsa lõppema, siis võibki sest sõprus saada (aga ei pruugi).
 
kaksik 08. juuni 2014, kl 14.48
Lõppenud sekssuhtest võib saada sõprus. Armastus ei lõppe.
Üldiselt peaks üle kolme aastased saama kätepesuga iseseisvalt hakkama. Kui just pole mingit füüsilist häda küljes.
See on mingi anna-võta suhe, mitte sõprus, kus on pidevat seebitamist vaja.
 
tom vs domina 08. juuni 2014, kl 17.25
tomi jutus on vaid see iva, et mõlemad , nii flirtic kui delfi kuuluvad ühtsesse tutvumisgruppi aga siiski on nad erinevalt ja iseseisvalt toimivad. Delfi date on tasuline, flirtic tasuta :D Kasutajad on erinevad, kes on flirticus ei ole automaatselt leitav delfi kaudu ja flirticust ei saa sa leida delfisse reganut ja talle kirja saata. Dominal on õigus.
 
japp 08. juuni 2014, kl 17.28
http://date.hot.ee/
http://www.flirtic.ee/

on jah, esimene on tasuline ja hoopis teised kasutajad, flirticus tõesti kõik tasuta
 
Inna Aeg 08. juuni 2014, kl 18.08
No kui ahastuses peaks olema, et tasu eest tutvuda?
 
Miks ahastus? 08. juuni 2014, kl 19.08
Mis vahet seal on kas rahaga või rahata? Kui tutvuda tahan siis järelikult on vajadus ja tutvun, sest kui WC-sse minna tahan, siis ei mõtle ju ka, et kui raha eest, siis vist ei taha :))))
 
kaksik 08. juuni 2014, kl 19.24
Alati on võimalus minna nurga taha asju ajama, selle asemel, et otsida taskust sendid tualetiukse prakku toppimiseks, valikute küsimus, ei muud...
Kas just ahastus, ehk rohkem laiskus? No ei viitsi ise sõeluda, viskad kellegile nats pappi ja osaliselt on selekteerimine seeläbi tehtud.
Lõpuks, mis seal vahet, tutvud virtuaalmaailmas või reaalmaailmas...määravaks saab igal pool isiklik olemus...
...peeglike, peeglike seina peal...
 
Tom 08. juuni 2014, kl 19.26
japp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> http://date.hot.ee/
> http://www.flirtic.ee/
>
>
> on jah, esimene on tasuline ja hoopis teised k
> asutajad, flirticus tõesti kõik tasuta

esimene su poolt nädat leht on absoluut agensi üks paljudest peeglitest, "vana" telhvi tate oli ka üks selle peeglitest, aa mingi aeg tagasi vahetas telhvi tate oma "mootori" ja andmebaasi flirtitsa vastu ää. telfil endal pole kunagi mingit tutvimissaiti olnud, alati on ta kellegi teise teenuseid kasutand, präägu siis flirtitsa oma. :D
 
Tom 08. juuni 2014, kl 19.35
aa, unustasin lisada, et kolmas tutvuskeskond on eestis veel - love.mail.ru (rambler.ru mheart.ru ja veel sada nime). sääl siis venekeelsed eesti naised põhiliselt ja nagu ikka, on see keskkond tutvuste sobitamiseks kõige parem.
vihje ka abielunaistele, teie mehed otsivad säält armukesi, vahelejäämise oht väiksem ja seksi kvaliteet palju parem, kui eesti naistel ;)
 
Tom 08. juuni 2014, kl 19.41
aasta tagasi semmisin Tatjanaga Lasnamäelt,kellega tutvusin rambleris.Tõeline kepimasin aga lõpuks hakkas minult raha nõudma.
 
Osssaaaaa 08. juuni 2014, kl 19.43
Tom on kohe nii tegija, et teab, kes armukesi otsivad ja on seksinud kõikide eesti naistega, sest teab kirjutada: "ja seksi kvaliteet palju parem, kui eesti naistel"
 
õde 08. juuni 2014, kl 19.48
orav näris käbijuppi Kirjutas:

> Toon ebaviisakalt Yxikmehe näiteks, sest see oli
> ju ka totaalne sotsioboobik. Kuid siiski leidis
> ka see pott omale kaane ja happy end neile!

Yxikmees polnud mingi sotsiaalfoobik. Ükski sotsiofoobik ei kuuluta sel kombel oma täisnimega, fotodega avalikult netis. Kas on üldse kedagi, kes tema täisnime ei tea? Isegi pulmapilti käidi FB-s karjakaupa vaatamas. Ja hoolimata irvitamisest, pilgetest, nõuannetest jms infomürast leidis Yxik endale just sellise naise nagu tahtis. Nii et ma ei arva, et üleolek oleks siin põhjendatud.

Mis puutub sellesse, et mõnel inimesel nagu polegi sõpru ja on üksildased, siis inimesed jagunevad teatavasti introvertideks ja ekstravertideks, mis on kaasasündinud isiksueomadused ja pole muudetavad ei kasvatuse ega enesekasvatuse läbi. Ekstraverte on ca 70%, introverte 30%, seega elame ekstravertses maailmas. Ju see sinu meestuttav siis lihtsalt introvertsem oli.

Kõik ei peagi meeldima, aga oma netitutvusi avalikult lahata on lapsik. Või noh, selline algajate teema. Tuleb rohkem tutvuda, siis ei imesta enam millegi üle. Siis võib hakata tunduma, et üks vaikne, kodune ja tasane mees võib olla suisa kingitus muu kirju seltskonna kõrval.
 
Tom 08. juuni 2014, kl 19.49
Osssaaaaa Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tom on kohe nii tegija, et teab, kes armukesi otsi
> vad ja on seksinud kõikide eesti naistega, sest te
> ab kirjutada: "ja seksi kvaliteet palju parem, kui
> eesti naistel"

tundsid end puudutatuna? :) tegelt on nii, et eesti naistega on igasugust seksi old, seinast seina, aa vene naistega vaid hea ja väga hea. seega, kui tahad kindlapeale välja minna, otsi vene naine.

ja sina pedetom, mida sa naistest tead? taunts ja maunts on su eided ju :)
 
Tom 08. juuni 2014, kl 19.51
Tean mida räägin,sest on ikka kogemusi ka,sest partnerite arv on juba 10 lähedal.2 neist tahtsid pikka eelmängu ja 1 ei andnud ka teine kord kätte.
 
õde 08. juuni 2014, kl 19.53
Tom Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> seksi kvaliteet palju parem,
> kui eesti naistel ;)

Mis need vene naised ikka niiväga paremad on, ainult karjuvad kõvema häälega. Aga loeks muidugi huviga Tomi kogemustest, mis osas siis see seksi kvaliteet parem on.
 
Tom 08. juuni 2014, kl 19.54
nii palju ütlen ainult,et kui pauk lahti läheb,siis karjuvad oi mama gospadi.
 
NäkkDonalds 08. juuni 2014, kl 19.59
Yksimees on asperger, mitte sotsiofoob. Ja no seda, kas pott kaane leidis, näitab ainult aeg. Abiellumine kui selline pole veel mingi näitaja.
Introvertsus iseenesest pole takistus sõprade omamiseks. Introverdil võib tõelisi sõpru rohkemgi olla, kui mõnel ekstraverdil, kel suur ja lai tutvusringkond:)
 
Noh jahh 08. juuni 2014, kl 20.02
Mida sa Tom siis siin teed, miks sa ei konda venekeelses Delfis?
Kui sa nii tegija oled, siis miks siin aega veedad, ole ikka oma karjamaal ja naudi oi mama gospadiid :) aga nohh jahhh, eks sa pead ennast ju kuskil välja elama ja ennast kuskil kiitma.
 
Tom 08. juuni 2014, kl 20.21
Noh jahh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mida sa Tom siis siin teed, miks sa ei konda venek
> eelses Delfis?
> Kui sa nii tegija oled, siis mik
> s siin aega veedad, ole ikka oma karjamaal ja naud
> i oi mama gospadiid :) aga nohh jahhh, eks sa pead
> ennast ju kuskil välja elama ja ennast kuskil kii
> tma.


uvitav, mis sel pedetomil mu keelte ja naistega pistmist on? teeb siin end tähtsaks, selle asemel, et mauntsi ja tauntsiga ringi aeleda. :)
ja miks sa arvad, et vene naistega peab vene keeles rääkima? kohalikud saavad väga äste ka eesti keelest aru ja muu maailma venelased räägivad täitsa talutavat inglist :)
ingliskeelsesse telhvisse ei taha mind saata?
 
xxx 08. juuni 2014, kl 20.26
Magavat karu pole mõtet äratada :))) Mida rohkem sa oma pahameelt välja näitad, Tom, seda elavamaks pedetom muutub. Ära muretse, vanad olijad teevad väga hästi vahet, kes sina ja kes liba :)
 
Tom 08. juuni 2014, kl 20.29
Las see pedetom tegutseb Lasnamäel.Mina olen oma musiga Skypes ja hea seegi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!