Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Tahtsin tutvuda normaalse (!!!) mehega...
 
Täitsa Bond 30. juuni 2014, kl 12.19
Kindlasti mitte ainult sigimiseks.

Kordan oma küsimust ja ilmselt ootavad ka teised mehed vastust sellele, et mida siiski on keskealisel naisel pakkuda mehele kooselus.
 
doktor nõu 30. juuni 2014, kl 12.22
Täitsa Bond paneb lihtsalt natuke liiga otse ja tulemuseks ongi - kibestunud, pettunud jne jne jne pla-pla-pla...
Ja seda vastust oma küsimusele ta ilmselt jääbki ootama.
 
täitsa naine 30. juuni 2014, kl 12.25
seda, mida INIMESED üksteisele pakuvad, aga sinu mõistus sellest arusaamiseni nagunii ei küündi.
 
Mittekeegi Olikord 30. juuni 2014, kl 12.26
Täitsa Bond on enda jaoks kõik selgeks mõelnud ja on aus. Minu lugupidamine selle eest. Kuid naistele tuleb selliseid tõdesid veidi leebemal kujul serveerida, kui just taotluslikuks eesmärgiks pole tüli kiskumine.

Olen naine. Ja olen ka endale küsimuse esitanud, miks mees peaks mind tahtma... Jõudsin järeldusele, et sobin mehele, kes hindab stabiilset, rahulikku elu - olen alati olemas ja mul pole suuri ootusi ega nõudmisi. Olen salliv. Minu väärtus seisnebki mitteärritumises. Seega - täiesti tavaline naine.

Bond, mida erilist peaks siis naine sisaldama, et ta teistest eristuks? :)
 
Täitsa Bond 30. juuni 2014, kl 12.27
Kui inimesed midagi üksteisele pakuvad ja saavad sest aru, mis see on, siis peaks nad oskama ka seda sõnades väljendada, mitte hakkama süüdistama, et keegi ei saa arju mingist vihje või viipekeelest:)

Niisiis, mida pakuks mulle üks keskealine inimene naissoost?
 
keskealine naine 30. juuni 2014, kl 12.29
mul ei tule mõttessegi ühelegi mehele ei ennast, oma mammonat ega ka midagi muud pakkuma hakata! Sinusugusele, bond, ammugi mitte. Ja miks ma peaksin? Miks peaks üks iseseisev ja enesest lugupidav inimene ennast üleüldse kellelegi pakkuma minema? Ma ei teinud seda ka 18-aastaselt, ammugi nüüd... Suudad sa aru saada, et toimiv suhe on PARTNERLUS, mis tähendab seda, et kooskulgemises inimesed täiustavad teineteist, rikastavad üksteise niigi viljakat iseolemist, et see on nende mõlema soov. Ma ei ole oma elus just ülearu palju mehi kohanud, kes oleksid tõesti minu "maitsele" sobivad, kuid on siiski ette tulnud :-) Ja ma usun, et kohtan veel mõnda sellist. Siin kindlasti mitte - see on nüüd küll selgemast selgem. Netifoorumi mees on minu jaoks bondi näoga, mis õigupoolest ei ole üldse mingi mees.Sa oled osavalt devalveerinud kogu "netimehe", kui sellise.
Kogu su teooria on rajatud põhimõttele, et mehel on midagi sellist, mida naised karjakaupa kõik temalt saada soovivad ja siis tema soosingu eest võitlevad. Paraku see teooria seisab sul kanajalgadel. Kui vaadata aega, mille vältel sa foorumis luusid, ei ole sul suure tõenäosusega isegi mitte keskpärast sissetulekut. Aga keda see ikka huvitab...
 
Mittekeegi Olikord 30. juuni 2014, kl 12.30
Tegelikult me ei vajagi üksteist enamaks kui seksiks...
 
keskealine naine 30. juuni 2014, kl 12.30
Miks mina peaksin midagi pakkuma???
Ega ma turul ei ole. Tutvutakse teineteisega ja tihtipeale on sõnadetagi selge, kas on tulemas midagi enamat või oli ja jääb see kokkusaamine viimaseks korraks.
Täiesti absurd, kui naine peaks midagi pakkuma. Kui ma mehele meeldin, siis ma meeldin täpselt sellisena nagu ma olen. Kui ei, siis pakkumine on kohe kindlasti labane.
 
keskealine naine 2 30. juuni 2014, kl 12.32
No näed, kogemata juhtus sama nimi, aga 12.30 kirjutas KN2. :)
 
naine 30. juuni 2014, kl 12.36
Vastan meeleldi, mul on pakkuda: hea jutukaaslane erinevatel teemadel, hea ärakuulaja( kui on probleem) ja isegi lahenduste pakkuja ja kaasaaitaja, toetaja, mõttekaaslane, õmbleja, kuduja, saatja, hingekaaslane, köögis kahekesi toimetaja üks pool,seltskonda,staadionile, terviseraradele, kultuuri nautima kaaslane ja niisama vaba aega kaaslane. See sõltub palju ka teise inimese vabast töövälisest ajast, mil ta oma asjadega tegeleb, millega on harjunud tegelema ja millal on tal vaba aeg kaaslasega ringi käia või ka koos elamiseks, see on kokkuleppe ja sobivus taga kinni....Kui aga rahast rääkida, siis see on vajalik, elatusallikas on ka vajalik. Ja raha peaks olema keskealisel endal just niipalju, et ta saab enda elu ise korralda, keskealine enam ei tutvu tõesti sellepärast, et keegi teda ülal pidama hakkaks, see oleks imelik tutvumise põhjus.

Sinu uudishimu järeltulijate kohta oleks mõistetav kui sa olkesid noor mees aga sa oled vana mees,kellel on juba suured lapsed ja su jutujärgi vaadades poleks sa niikuinii valmis ohverdama sissetulkut järglase jaoks järgmised 18 aastat,( kui isegi oma elmist keskpäraseks nimetad). Nii, et öelda keskealisele naisele, kellel on juba omad lapsed suured, et ta ei sünnita, on inetu, kas arvad et naine ise ei tea, et ta enam ei sünnita ja miks ta peakss eda enam tahtma teha...See oleks ju absurdne enam sellises eas sünnitada laps 50+ vana mehega, kelelst pole lapse täiselaiseks aksvatajat niikuinii.Miks peaks sünnitama eas, mil naine on valmis vanaemaduseks. Nüüd elab naine ju enda ja kaaslase lõbuks. Järeltulijad on selleks eaks juba kõik sünnitatud. Muidugi pole ma noor naine,olen ma seda nimetanud, et olen noor, olen rõhutanud keskealisust ja vanemat iga. Ja ma arvan, et sina ise oled veel vanem kui mina ja pidevalt lapsesaamise teemat puudutada on mu arust sinuvanusel mehel mõttetu üritus. Kui su omad lapsed on sind juba vanaisaks teinud.:))
 
Missis X 30. juuni 2014, kl 13.01
Olen juba jupp aega seda sõnelust siin jälginud ja mõtlen siis nüüd, et mida minul mehele pakkuda on -

mul on üle keskmise hea huumorisoon - see on omadus, mida meeste hinnangul just eriti paljudel naistel ei esine;
ma olen üle keskmise hea autojuht, mul on hea auto ja ma armastan sõita - ma olen hea partner pikemal autoreisil, ma naudin ATV- sõitu ja muid motoharrastusi (Harleyl siiski vaid tagaistmel)
mul on üle keskmise hea kuulmine ning ma naudin muusikat nii kuulates, kui lauldes;
mulle meeldib mööblit restaureerida ja pisiremonti teha, alates värvimisest, lakkimisest, tapeetimisest (plaatimine ja pahteldamine ei tule nii hästi välja);
mulle meeldib looduses viibida ja mul on väga ilusa haljastusega koduaed;
mulle meeldivad hästi töötavad ja loogilised süsteemid, ükskõik mis valdkonnaga tegemist ei oleks;
mul on hea maitse ja ma oskan hästi õmmelda;
ma olen täiesti keskpärane kokk;
mu lapsed on suureks ja iseseisvaks kasvatatud;
ma olen sale ja heas füüsilises ning vaimses toonuses.
Ma arvan, et ilmas on kindlasti ka üks selline mees, kes sarnastest tegevustest rõõmu tunneb.
Sina see loomulikult ei ole, Bond, aga sellest ei ole ka midagi.
 
Täitsa Bond 30. juuni 2014, kl 13.04
Ehk siis lühidalt-keskealine naine pakub end seksiks ja lihtsalt et koos elada enda ja teise lõbuks.

Kuid seda kõike pole ju vaja, et koos elada!
 
Täitsa Bond 30. juuni 2014, kl 13.08
Missis X kirjutas, lugenud üles oma pakkumised:Ma arvan, et ilmas on kindlasti ka üks selline mees, kes sarnastest tegevustest rõõmu tunneb.
Sina see loomulikult ei ole, Bond, aga sellest ei ole ka midagi.

Mis rõõmu peaks või võiks nt mees tunda: mulle meeldivad hästi töötavad ja loogilised süsteemid, ükskõik mis valdkonnaga tegemist ei oleks?

Et hakkan neid oma elus sulle looma ja leiutama või? kooselu jatku nimel?
 
Täitsa Bond 30. juuni 2014, kl 13.11
Või siis viibimine looduses ja iluaia pidamine..looduses meeldib mullegi, kuid ma kuulaks seal looduse häält ja mitte kaaslase mulinat, ideid ja edasist päeva või nädalakava, iluaias kaevelda ja sonkida..ka pole põnev, tehtud oldud, peetud, õnn, et lahti sain.
 
meestutvuja 30. juuni 2014, kl 13.11
jätke blond rahule. mina tahaksin ka teada, mida on ühel naisel mulle pakkuda, kui ta minuga suhtesse tuleb, mida?
 
küsin teilt 30. juuni 2014, kl 13.11
kas täitsa bond = alu?
 
Tom 30. juuni 2014, kl 13.11
tegelt olen ma bondiga nõus, et koos pole mõtet elada, aa üksteisel külas käia pole kah paha. eriti, kui su eest oolt kantakse ja kõik ette-taha ää tehakse :)
eile ilisõhtal tuli näiteks isu värske apukurgi järele ja juba mu särasilm teataski, et tal nüüd turul käidud ja kurgid ootamas :) väike asi, aa meele teeb röemsaks ikkagi.
 
Täitsa Bond 30. juuni 2014, kl 13.13
Kui naisel on hea huumorisoon, mida on kinnitanud erinevad mehed-ka see pole eeldus, et kokku kolida ja kas või kus on tagatis, et argielus see huumorisoon ei kujune hoopis millekski muuks?
 
Missis X 30. juuni 2014, kl 13.27
Kust sa lugesid välja, et ma kokku tahan kolida?
Hästi töötav süsteem võib seegi olla, kui minnakse kaunisse koduaeda mõnusasse õuekööki grillima ja ei muliseta, vaid räägitakse asjadest, mis mõlemale huvi pakub.
Ja minu huumorimeel ütleb, et ilmaasjata muretsed, Bond, sinusse see kõik niikuinii ei puutu, ütlesin ju - sul puudub see esmatähtis hästitöötav süsteem - aju - mõistmaks, et sa pole ainus mees maailmas ning sinu arvamus ei ole siiski nii universaalselt geniaalne, et kajastaks absoluutselt kõigi meeste arvamuse elust.
 
meestutvuja 30. juuni 2014, kl 13.32
MisssiisX, üks küsimus ühe sinu punkti kohta - ATVga sõidad, aga mis pakkumine see mulle on? kas tühi paak, jäljed õue peal, või hoopis pean sulle ATV ostma?
ja veel...pakud oma suuri lapsi mulle?

mida sul oleks minule, tutvuvale vabale mehele pakkuda?
 
naine 30. juuni 2014, kl 13.32
to bond aga mida sul on naisele pakkuda?
 
Triin 30. juuni 2014, kl 13.40
Lugedes Delfi naistekast tutvumis artikleid,siis on ikka teemas primaarne,et mida mees suudab naisele pakkuda.Aga nüüd on teemaks kujunenud omakorda,et mida naine mehele pakub.Muidugi see väärib ka arutamist,sest kui mehel pole piisavalt raha,potentsi jne.siis keegi naistest teda ei taha.Aga mis peab naisel olema,et mees teda tahaks?
 
Missis X 30. juuni 2014, kl 13.43
Ei, ATV ma rendin, bensiini ostan ise ja sinu osaks on sama teha, kui sa sellisest tegevusest rõõmu tunned. Ja siis saame koos sõita, kas võidu krossirajal või näiteks jäärajal. Või kui sul on niigi kõrge vererõhk, siis ei sõida võidu. Siis sõidame tasakesi (aga lõpus sõidan ma ikkagi eest ära!)
Minu lastest hoia oma käbarad eemale - arukas mees oleks aru saanud, et mul on ka oma elu, see tähendab laste ja lastelastega tulevikus ning et ma ei tegele täna enam laste kasvatamisega.
Ega mul ei olegi sellise poolsurnud mehega midagi teha, kes ainult ootab, et talle midagi noka vahele poetatakse - mida pakutakse ja mida pakutakse. No ei hakka mina sulle küll saiapudi leotama :-)
 
naine 30. juuni 2014, kl 13.44
Kle bond, see et MissisX pakub enda poolt välja oma olemuse ja kõik,mis temaga seotud, see ei täehnda, et ta oma aeda sulle sonkimiseks pakub või sulle oma atv-d ja autoga sind vedama hakkab...Täiselaised lapsed on näitaja sellest, et oma järelkasv on olemas, mitte selleks et omi täiesealisi suuri lapsi bondile pakutakse.Paistab et bond saab aru sõnast " pakkumine" et talle midagi antakse või tahetakse anda. Tutvuste juures on sellel sõnal teine tähendus, mida sa enda poolt pakud kui kaaslane , mis on sinuga olemas, milline on su oskus elada,kuisugune on sul jätkusuutlikkus vananemisega hakkama saamisel jpm. (jätkusuutlikkust ei tähenda mis ei tähenda ainult teatud eas laste sünnitamist).
 
meestutvuja 30. juuni 2014, kl 13.45
Triin, küsimus on jabur, tõesti. Aga naised(mitte kõik) saavad sellest aru siis, kui see neile esitatakse.
mehi pinnivad küll.
 
keegi 30. juuni 2014, kl 13.49
Oli yxmees47, ja tuli Kummitus- mõlemad küsimusega, mida on keskealisel naisel mehele pakkuda. Nüüd siis 007 sama murega :)
 
Triin 30. juuni 2014, kl 13.50
Kas küsimus on jabur või ei ole jabur?Muidugi paanilised tutvujad esitavad vastas sugupoolele nõudeid aga tegelikult on sellised mehed ikka abielus või suhtes ja nad hoolitsevad oma pere eest ega ei tolgenda siin netis.Mina ei taha enam kedagi,sest tuju on 0 lähedane.Vahel harva võiks aga siis kui saan lihtsalt kätte.
 
to triin, nnn 30. juuni 2014, kl 13.52
sina ei taha aga otsid ,sina ei saa aga ootad, mis sul on endal pakuda ?
 
meestutvuja 30. juuni 2014, kl 13.53
küll sa juba saad, Triin. mehed on abivalis olnud ja see ei muutu.
:D
 
hm 30. juuni 2014, kl 13.54
Mina küsiks hoopis, et mida ootab samaealine mees 40+ naiselt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!