Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
omasugust,normaalset?
 
huviline 01. juuli 2014, kl 19.16
Mnjah, et ausalt kõik ära rääkida ütlen kohe alguses,et olen abielus(kujutan ette mis kommentaare hakkab nüüd tulema,teie kõigi tublide ja korralike ja kana-pereemade poolt).
Tead oli minulgi mega,ülikõva abielu kuni sinnamaani kus jõudsin järeldusele,et nüüd aitab.Kui naine ei oska ikkagist meest hoida ja kui elu tundub nagu elaks oma vanema õega kus kontrollib naine palju ja mida teha, siis lõpuks väsib ära lihtsalt.
Olen alati arvanud,et naisega koos olla tähendab KOOS olla, mitte kui palju mida võib teha. Ikka koos teha sama asju nii palju kui on aega, tahtmist ,võimalusi, aga mitte mingi pidev pidur keda pead justkui kaasa lohistama,sest pärast ei jõua seda kisa ja iba ära kuulata või õigemini ei viitsi tülitseda selle üle ,et miks mina pean kodus olema? Sest kui oleme sõprade või tuttavate juures ja ikka grillime ja ikka kes joob õlut või dzinni või veini siis sa alati vaatad mind oma killerpilguga,sest sulle on iga alkoholi purk eneseületus(ei räägi siin alkoholismist vaid sellest,et mehed joovadki rohkem kui naised,sest meile meeldib see rohkem,kannatame rohkem ja meil on selles suurem kogemus selles igatepidi).
Ehk neid näited võiks tuua küll ja küll, alates ülekiirusest(ikka sõidan 10 km tunnis kiiremini) või mõne muu lihtsaasja tegemine.
Sillalt alla sülitamine, viimasel hetkel liftinuppu vajutada,et järgmine ei jõuaks sisse,sest tahan sinuga liftis ameleda vms, mida iganes ühesõnaga.
Ühesõnaga kokkuvõttes tahan öelda,et miks küll ei ole normaalsed naist kellega saaks koos OLLA ja teha pisiasju koos,kui olla kui paha inimene koguaega keda vaja kasvatada.
Kuna oma naisega ei saa palju asju koos teha,sest lõvipuuri ronida ei tohi ;) :D siis tegelikult otsin naist kellega koos olla.
 
irw 01. juuli 2014, kl 19.26
hädapätakas mitte mees :D pealegi, nii vastiku naise sai valida endale sadade ja tuhandete hulgast ainult üliloll mees. ning lõpuks: lahuta siisära see abielu või anna ka naisele teada, et nüüdsest elame nii, et MÕLEMAD panevad kõrvalt. aga ei, värdjasmees soovib ikka üksi ja salaja kõrvalt panna, naisel on kindlasti sinu kohta palju halba öelda, aga tema peab küll taluma ja truu olema sinu arusaamist mööda. oled ikka lurjus :(

p.s. ja ma pole kaugeltki mingi kodukana. aga vot alatuid lurjuseid ei saali.
 
Mittekeegi Olikord 01. juuli 2014, kl 19.27
Naist, kellega sillalt alla sülitada? Ja liftis ameleda? :D

Tänan, ei :D
 
Naine 01. juuli 2014, kl 19.30
kas sa tõesti loodad leida siit, delhvist, normaalset naist?:D unista edasi:D
 
eelmisele 01. juuli 2014, kl 19.37
Ta ei pea olema normaalne,võib olla kiiksuga.
 
huviline 01. juuli 2014, kl 19.38
eks see liftis amelemine igaleühele ei sobigi ja ma alati sülitan sillat alla,selline poisikestevärk :)...
IRW, kui hakkaksin siin oma elulugu rääkima siis see kiri läheks päris pikaks muidugi...Niigi püüdsin võimalikult lühidalt teha...
Eks vaata see otsuse asi vajab natukene laagerdumist, aga sina oma kogemusest, kes sa ei ole kodukana peaksid väga hästi teadma kuidas väljaütlemised tulevad, seedid,mõtled,võrdled,diagnoosid jne...
Olen kindel,et sina mitte kodukana oled selle läbi teinud mitmeid ja mitmeid kordi enne kui leidsid selle mida tahtsid.Nii,et ole kodus edasi ja ole õnnelik ,et sul see asi nii on.
Mina ehk olin jah liiga julge ja ma olin siis ka päääris noor...
 
huviline 01. juuli 2014, kl 19.39
just,sellise kerge kiiksuga, et tablette ei söö :)
 
Naine 01. juuli 2014, kl 19.41
tunduvalt mõistlikum unistus. õnneks unistamise eest keegi raha ei küsi, järelikult puuduvad lisakulutused, mis õlleraha rööviks:D
 
raviarst 01. juuli 2014, kl 19.47
enne kui sa tahad normaalset, pead siia kirjutama normaalsuse definitsiooni. selleks, et midagi, millegagi võrrelda, peab olema esmalt etalon.
 
viimasele 01. juuli 2014, kl 19.48
kas sul tablette on,minul enam ei ole.
 
naine 01. juuli 2014, kl 20.23
tere, huviline. mina just otsin meest, kes iga asja pärast ei põeks, ja oleks tubli ja rõõmsameelne. ja kes ei otsi naises ema. kui vana sa oled ja kui vana peaks olema sinu otsitav kaaslane?
 
huviline 01. juuli 2014, kl 20.48
alla 40 , aga kirjuta mulle, klikka minu peale ja näed meiliaadressi
 
lahkaja 01. juuli 2014, kl 20.49
"Kui naine ei oska ikkagist meest hoida ja kui elu tundub nagu elaks oma vanema õega kus kontrollib naine palju ja mida teha, siis lõpuks väsib ära lihtsalt."

Sain vist õigesti aru, et kontrollimine tähendab, et naine on "pidur", talle ei meeldi, et alkoholi tarbid (sinu meelest on normaalne, et mehed joovadki rohkem), ei taha, et kiirust ületad jne.

Tahad teada, kuidas kõik alguse sai?
Esmalt. Naisel kadus sinu suhtes turvatunne ja usaldus (võimalik, et need puudusid juba alguses, kuid ta ei osanud neid ka tähtsustada enda jaoks), kuna ta koges, et sul puudub normaalne vastutustunne. Veel hullem - sa ise ei saa arugi, et see sul puudub. Antud asjaolu õõnestab veelgi sügavamalt turvatunnet ja usaldust.

Seejärel muutus ta sulle nagu kontrollivaks "vanemaks õeks" - sest keegi peab ju vastutama. Antud olukord tapab igasuguse seksuaalsuse.

Vot, ja alles seejärel hakkasid sina tundma, et naine ei hoia sind.

Aga alguse sai see asjaolust, et sind ei saa usaldada ja sa ei paku turvatunnet.

Mõikad?
 
nujah 01. juuli 2014, kl 21.08
Leiduks selline vaba ja 45+ mees, kes tahaks elu vabalt võtta. Võib sillalt alla sülitada ja ei tohi teha nägusid, kui ma üle aia ronin, lompides sulistan või liftis..:)
 
huviline 01. juuli 2014, kl 21.18
Mhmmm, pidur kui selline igasmõttes.Igasmõttes mida ette võid kujutada, alates nagu ennist mainisin alko või lifti või sillalt alla sülitamisest.
Alko see selleks,pigem mõnuasd väikesed asjad mis seovad sind päevast päeva.
Ei ole sinuga nõus, et asi sai alguse sellest,et Naisel kadus sinu suhtes turvatunne ja usaldus.
On olnud algusest peale see dilemma, millest polegi üle saanud :(. Lihtsalt arvan,et inimesetüüp kui selline.
On olemas julgeid ja aktiivseid inimesi. On olemas kõike kartvat ja ristivastupidise iseloomuga inimest kui sina.
Niisiis,sulle vastu öeldes(varsti peaks magama minema)ei ole sul õigus sinu oletuses.
Eks osalt olen suht närvis ka vist kõikide selliste tüüpi naiste peale kes ei ole algusest peale sellised nagu nad tegelikult on ehk lööb välja alles tegelik loomus 6 kuu pärast näiteks ja siis püüad hakata tagasi saama seda mida tegelikult tahtsite
 
Täitsa Blond 01. juuli 2014, kl 21.24
Täitsa tore poiss oled:) Aga kui sa prill-laua üles jätad, oma õllepissile vett peale ei tõmba, vetsupaberirulli kiusu pärast valetpidi paned, sokkidest parem ei räägigi, siis olen ma su kiusupunnist naisega samast koolkonnast.
Aga liftis aeleks küll:)
 
Naine 01. juuli 2014, kl 21.29
mina võin tulla sillalt sülitama
 
jajah 01. juuli 2014, kl 21.37
..ja oluline on et kõik need ... üksteist ei tunneks
 
:) 01. juuli 2014, kl 21.37
Liftisaelejad mehed, auuu..järts on tekkinud, veel keegi julgeb? :)
 
Ka naine 01. juuli 2014, kl 21.42
Mulle meeldib katustelt alla sülitada ja vaadata, kui kaugele tatt lendab. Sillalt sülitamine on liiga turvaline ja seega igav. Irw.
Olen täiesti kindel, et kui su naine endale armukese sebiks, siis see ei nõustuks never, et su naine on nii nõme, kui sina siin räägid. Kindlasti oskaks ta kirja panna terve A4 positiivseid iseloomujooni, mis su naisel on. Ja mida sina millegipärast ei ole osanud temas välja tuua. Mis sellesse 6 kuu pärast muutumisse puutub, siis kes käskis ülepäekaela end suhtesse mässida? Testinud mõistliku aja enne kui sõrmustama asusid.
 
huviline 01. juuli 2014, kl 22.04
Ka naine-sinuga peaaegu nõus ja väga loogiline jutt. Just nii ongi ,mida üks ei näe seda teine näeb kindlasi ja see nii ongi.
See sama mis auto ostmises või müümises tegelikult,kuigi karmilt öeldud aga selles kontekstis parim ja kiireim viis mõistmaks,et õnnelik ollakse autot ostes ja seda müües.
Head autot keegi ei taha müüa.(ei räägi siin naise parseldamisest vms, pean selle välja kirjutama,sest tundub ,et kirjavigadele veel tähelepanu ei pöörata kuid ennetdaes suuremaid vigu siis võtame mehed ja naised kui eraldi olevad objektid, appi mis tark jutt nüüd tuli :D )

6 kuud oli lihtsalt umbes näide (ideeliselt jään sama juurde siiski)aga see suhtesse mässimine toimub ju niiöelda ootamatult. Inimene paneb sind endasse armuma teadlikult ja püüdes sulle meeldida ning see lihtsalt juhtub ja sa püüad säilitada küll kainet mõistust nähes läbi selle uduloorimis kaetab sinu silmanägemist aga sa ei suuda,sest .....jne jne...appi võingi siin vist kirjutama jääda
 
huviline 01. juuli 2014, kl 22.06
muideks meil mul huviline555@gmail.com

see siis naistele kellel on siiski emainstinkt,kuid ei hakka meest lapsendama.
 
lahkaja 01. juuli 2014, kl 22.08
Armunud olles ja rohke feromooni tõttu jäävad paljud asjad märkamata. Tegelikult märgatakse küll, kuid ei tehta sellest välja. 6 kuud on selline ümmargune aeg, kui feromoonide hulk hakkab vähenema ja armumine enam ei sega inimesel oma tõelist olemust näidata ja ka teise oma näha.
Üldiselt ma usun, et tuttav peaks olema minimaalselt 2,5 aastat. Siis peaks enam-vähem selge olema, kas suudetakse teineteise erinevustega kohaneda või mitte.
Veider, et palju on abielusid, mis lahutatakse just 2,5 aasta möödudes...
 
lahkaja 01. juuli 2014, kl 22.14
"Inimene paneb sind endasse armuma teadlikult "

Aiaiai! Näed, kus su viga pesitseb - sa paned teise inimese vastutama oma tunnete eest!
Aga täiskasvanud inimene vastutab ise oma tunnete eest.
Lapsed ei vastuta veel ja "lapsemeelseid" hakatakse emmetama...

Su enda aju toodab feromoone, su enda aju mängis sulle "mäkra" :) Armunud olemist on vaja nautida. Küllap naine oli ka armunud, mõlemad olite.
 
huviline 01. juuli 2014, kl 22.17
jah,olen sinuga täiesti nõus.peaks ikka koos elama enne kui abieluni jõuda.
 
huviline 01. juuli 2014, kl 22.18
loomulikult mõlemad...kuidas siis veel
 
lahkaja 01. juuli 2014, kl 22.22
Mulle näib, et oled ebaküps mees, kes ei vastuta oma tunnete eest ja seega pole usaldusväärne.

Ja asi pole üldse suuremas või vähemas aktiivsuses või julguses mõnikord ohutuid lollusi teha ja end täiesti vabalt tunda. Isegi minusugused pealtnäha kuivikud võtavad vabalt, aga ainult usaldusväärses seltskonnas.
 
huviline 01. juuli 2014, kl 22.29
Loomulikult on suuremas ja vähemas aktiivsuses!!!!!

Isegi minusugused pealtnäha kuivikud võtavad vabalt, aga ainult usaldusväärses seltskonnas.

Mis see siia puutub?
 
huviline 01. juuli 2014, kl 22.35
mis kõige huvitavam,et peale sinu "diagnoosi" oled sa ju õige ja mina pean minema kuhugi meelt parandama,sest sina tead ju,eksole

sa panid praegu "eludiagnoosi" sest sa oled õige!
sa tead mida sa räägid "oma suurest elukogemusest",sest sa oled ju nii nii palju läbi elanud!..sa oled lihtsalt seda ju!

appi ja lähebki käest ära :)
aga eks seda järelikult on vaja ka kellegile teisele kui ainult sulle
 
tookes 01. juuli 2014, kl 22.42
olles ise naissoost, aga siinkurtjale ligilähedaste kalduvustega... võite 3 x arvata, kas minuga pole (v)irisetud isikuliste iseärasuste pärast? Küll vanemad, küll mehed...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!