Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Miks naised muutuvad peale lühikest käimist lammasteks?
 
mees..... 16. juuli 2014, kl 09.57
Võin oma kogemusest rääkida, mingi aeg peale tutvust ja käimist muutuvad naised minu jaoks lammasteks. Tutvud, käid, kõik oleks justkui normaalne. Siis hakkab pihta, naine hakkab kiinduma, hakkab mõtetult pinda käima, helistab päevas rohkem kui korra, õhtul voodisse minnes küsib kolm korda üle millal mina tulen, kuigi ma vaatan telerit ja joon õlut. Kas tõesti raske aru saada, ma tahan hetkel telerit vaadata ja õlut juua. Mind tõesti jahutab maha kui naine ise teeb katse mulle seksuaalselt läheneda või selleks vihjeid andes. Võib öelda, et piisab ühest naise sellisest käitumisest, ja see naine pole enam minu jaoks atraktiivne. Kas teile naised pole õpetatud, et tuleb olla kannatlik ja lasta mehel endale ise läheneda.
 
ka mees 16. juuli 2014, kl 10.02
sama asi, naist on vaja, kui tahad panna taha, muul ajal koogu sokke
teiste naistega ei luba suhelda
 
meeste vaheline armastus 16. juuli 2014, kl 10.11
oleks lahendus, koos õlut juua, teineteise tille näppida
räpased eided ei tea midagi
naised on laste tootmise aparaadid, koristavad kah
 
... 16. juuli 2014, kl 10.17
Loodetavasti on maailmas veel mehi, keda naisepoolne lähenemiskatse ei hirmuta ja löntsakalt ripuma ei jäta...
 
Pocket pussy Fleshlight 16. juuli 2014, kl 11.04
vajad ainult seda õlle kõrvale
http://tinyurl.com/ppwdlvn
 
suud pole peas? 16. juuli 2014, kl 11.08
ütle siis kohe, et ainult ceppi tahad ja naise vajadused ei huvita, naise enda valik, kas annab ceppi või pasunasse. Naised on erinevad, erinevate vajadustega, sh sellised, kellele meest ainult seksiks või ainult kaaslaseks vaja, suhtlemise piiramine on juba ahistamine, kui tegu ei ole just tõsise introverdiga, kes väldibki suhtlemist ja nohistabki sokki kududa, lugeda vm taolist omaette tegevust, aga see ei tähenda sugugi automaatselt, et see naine otsustusvõimetu molu on, keda võiks karistamatult ahistada.
 
mees..... 16. juuli 2014, kl 11.23
Mis teema nendel naistel käib kogu aeg selle ümber, et mehed tahavad ainult keppi. See peab ikka väga rõve naine olema kes kõlbab ainult kepiks, tavaliselt tahavad keppi sellistelt lohakad ja räpakad mehed, kellel on ükskõik kelle käest nad keppi saavad. Nendele paksukestele ja koledatele naistele satuvadki ainult sellised sama kaliibriga mehed, kellel ainult selliste naiste käest ongi üldse lootust keppi saada:)
Normaalne mees ei vaata selliste pakuskeste naiste poolegi, nii jääbki neil naistel üle suhelda ainult omasugustega ja arvamust avaldada millised mehed on:)
 
kah mees 16. juuli 2014, kl 11.26
midagi jubedamat ei saa olla kui naise poolne seksuaalne lähenemine, see on nõmeduste tipp, mis iga normaalse mehe eemale peletab, ma kordan normaalse mehe. Selline käitumine ei peleta eemale sinult seda meest, kes pole kaua aega keppi saanud ja paneb kõike mis liigub.
 
mees 16. juuli 2014, kl 11.52
mehed on lambad, kes sellise kana endale tuppa lasevad.
 
vaataja 16. juuli 2014, kl 11.53
mees...
sul on ilmselt kena, sale ja hoolitsetud naine, mitte pelgalt kepiks kõlbav räpane peletis. Miks sa teda siis hellitada ja temaga armatseda ei taha? Libiido madal?
 
ahvatlev naine 16. juuli 2014, kl 12.47
Ainult viimase impo jaoks on naise seksettepanek ahistamine. Normaalse toimiva riistaga mees ei kaani õlut ega vahi telekat, kui naine samal ajal voodis ahvatleb, punkt.
 
priit 16. juuli 2014, kl 12.56
... Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Loodetavasti on maailmas veel mehi, keda naisepool
> ne lähenemiskatse ei hirmuta ja löntsakalt ripuma
> ei jäta...


Oleneb kuidas naine läheneb, kui ta vingub ja poole jalgpalli ja õlle pealt muutkui voodisse kutsub ning lolle küsimusi küsib, siis viskab üle küll. Kui ta aga seksikalt poolpajalt mulle uue pudeli lahti teeb, suu kinni hoiab kuid nagu kogematta tissidega vehib, siis võib juhtuda, et jalgpall ja õllepudel ununeb sootuks.
 
Tiiger 16. juuli 2014, kl 17.00
Naine muutub lambaks pärast seda, kui ta avastab, et alguses end mehena esitlenud isend on tegelikult oinas, nagu nt teemaalgataja. Sobitegi kokku hästi, paar parajaid.
 
... 16. juuli 2014, kl 17.12
Isased olendid siin, teie jutt on kohe nii lasteaia tasemel, et võtke Priidust eeskuju ja kogemaTTa tisside vehkimist näha saada unistus matke maha.

Tiiger, mõni oinas on kuratlikult mees, suisa Mees. Ei tasu sarvedest kohkuda...
 
juzz 16. juuli 2014, kl 17.36
Mõni naine on mees, kuratlikult oinalik mees.
 
mahapõlenud laseaiast 16. juuli 2014, kl 17.42
kas need lapsmehed pärinevad mahapõlenud lasteaiast, et nüüd netti lastud..
 
tiiger 16. juuli 2014, kl 23.01
Et nagu päriselt?! Kui naine tahab, siis mees automaatselt ei taha?! Kas mehed mitte ei hala, et naised on miskid meritähed ja ei taha kuidagi seksida.... siin aga halisetakse, et naine tahab ja see on turnoff!!! Müstika!
 
mööduja 16. juuli 2014, kl 23.10
Järjekorras on küsimus. Väidetavalt tahavad mehed, et naine ootaks nende poolse algatuse elik tuju ära ja siis võib meest rahuldada.
 
Mittekeegi Olikord 16. juuli 2014, kl 23.16
Võin oma kogemusest rääkida, mingi aeg peale tutvust ja käimist muutuvad naised minu jaoks lammasteks.


Teemaalgataja, nii ongi - see on Sinu kogemus ja Sinu jaoks muutuvad nad lammasteks (see tundub Sulle nii, sest see on Sinu suhtumine). Naine on naine edasi, vaid Sinu suhtumine temasse on muutunud, nii nagu laps tüdineb samast mänguasjast... Otsi viga endast, muuda oma suhtumist naistesse ja küllap siis leiad mida vajad...
 
mööduja 17. juuli 2014, kl 01.59
täitsa segased. kah teema, mida arutada.
 
teine mööduja 17. juuli 2014, kl 20.39
Naisena on mul vastupidine kogemus. Kui alguses oli kõik tip-top, siis mõne kuu möödudes - vabandust - vända käivitamiseks polnud vaja muud, kui voodisse jõudmine ja paar musi. Peenetest vihjetest aru ei saand, kergemad protestid jäid märkamata ja lõpuks otseküsimusele kah ei osanud reageerida.
Oinas sihuke...valinud endale siis kohe mõne lambakarjast.

Seega ää üldista, kullake teemaalgataja.
 
tiibadega kurat 17. juuli 2014, kl 21.27
Udupeened vihjed on tavaliselt vaid vihjajale arusaadavad...
Otseküsimisega peab ette vaatama, et sellega vaipa teisel jalge alt ära ei sikutata...
Huvi raugemisel tuleks vist peeglisse vaadata ja ennast kõrvalt kuulat...

Jääradele/oinastele lambad sobivadki või lambanahas hundid...oleneb sarvede tugevusest.
 
alu 17. juuli 2014, kl 22.49
Ma arvan, et kui kolmandal kohtumisel asi seksiks ei lähe, siis pole asjal jumet.
 
mh 18. juuli 2014, kl 00.05
Sorry, tahtsin oma nime alt kirjutada aga kogemata läks alu:((((
 
Mittekeegi Olikord 18. juuli 2014, kl 00.11
Tiibadega kuradiga nõus :)

Sarviline, kas oled mees või naine ja miks oma vanad postitused kõik kustutad?

* niisama sõbralikult küsin... :)
 
mees..... 18. juuli 2014, kl 01.06
Ma mõtlen kui loll peab naine olema, kui toob välja sellise võrdluse...kui otseküsimise peale ka mehe käest seksi ei saa:) Naised teadke, kui sa hakkad mehe käest seksi küsima, samahästi võid selle mehega hüvasti jätta. Kuidas naine saab nii loll olla et hakkab mehe käest seksi küsima, see naine on ära teeninud selle, et ükski mees teda ei taha. Tark naine suunab meest oma välimuse ja käitumisega ise seksini, kõige suurem iha mehel tekib seksi järele siis, kui mees ei tea kas talle üldse antakse seksi ja seksi andmine mehele tuleb teha võimalikult raskeks, siis oskab inimene seda hinnata.
Miks ma seda nii hästi tean, ma töötan müügimehena ja tean et kui tahad midagi müüa, siis tuleb müüdav kaup teha ostjale võimalikult raskesti kättesaadavaks, siis ostavad ükskõik mis hinnaga ja kiiresti:)
 
to mees..... 18. juuli 2014, kl 01.21
sa oled ikka sünnijärgne idioot, nii seksis kui müügimehena.....
 
ah 18. juuli 2014, kl 01.44
troll on see mees...., pooled teemad teil siin täis sodinud. jutu järgi impo, a huvi eranditult allapoole vööd. eks vanainimene üritab meelde tuletada, mis kunagi kuuekümnendatel toimus. siiani ei suuda sellest vist toibuda.
kui teda ära ei blokeeri, siis ajab nagu kaheksajalg kombitsad laiali ja varsti imestate, kustkohast selline hord idikaid.
 
ah 18. juuli 2014, kl 08.21
eks ma isegi ürita meelde tuletada, mis kunagi kuuekümnendatel toimus. pole pahaks panna, aeg läheb edasi ja vanadus on peast nõdraks teinud.
 
naine 18. juuli 2014, kl 09.32
naiste arvustajad: te õppige lugema! Kirjutasin, et mehele erutuseks piisas voodilinade vahele jõudmisest. Aga naisel on vaja ka hellust, et seks ei muutuks vaid terviseprotseduuriks.
Oinakari...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!