Saame tuttavaks
Naised, unustage ära härrasmehed, dzentelmenid, kui te oska tutvuda.
fuck 20. november 2014, kl 20.42 |
Ainult paks, rõve, lolli näoga seelikukandja kujutab endale ette, et ta ei pea mehele oma pilti saatma, et ta saab kuidagi ilma pilti saatmata läbi. Korralik mees hindab välimust ja ei hakka üldse kõnetamagi rõvedat delfi mutti. Ta isegi ei mõtle selle peale. Kõigepealt peavad olema tingimused täidetud, meiliaadress, foto, siis räägime edasi.
ptsi 20. november 2014, kl 20.50 |
Ainult paks, rõve, lolli näoga tillikandja kujutab endale ette, et ta ei pea naisele oma kontoväljavõtet saatma, et ta saab kuidagi ilma kontoväljavõtet saatmata läbi. Korralik naine hindab autot ja kontoseisu ja ei hakka üldse kõnetamagi rõvedat delfi jorssi. Ta isegi ei mõtle selle peale. Kõigepealt peavad olema tingimused täidetud, meiliaadress, foto autost, kontoväljavõte, siis räägime edasi.
kadakajupp 20. november 2014, kl 20.51 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Siiralt kahju 20. november 2014, kl 21.14 |
Et sina autor ise ei kuulu härrasmeeste kat-sse. Ükski härrasmees ei tule siia päriseks endale kaaslast otsima. Mõni mees saadab oma sõbra pildi naisele ja mõtleb? Vot kui kõva tegija ma olen? Haige rahvas tõesõna. Need, kellel püksilukk kinni ei pea, sobivad siia aastateks elama!
Nii ka sina!
Nii ka sina!
HaukuvPeni 20. november 2014, kl 21.18 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
:-D Saaks aga üksteisele "ära panna" ja ennast välja elada. Huvitav kas sellest on abi kahh. Hakkab kergem või?
Huumoriga asjast rääkides:
Mehed armastavad silmadega, naised kõrvadega. Mehe nähes lükka tiss kikki ja vänderda taguotsaga. Naist võlu suust mullikeste välja ajamisega ehk siis räägi mesijuttu. Mõlemad pooled rahul ja õnnelikud :-p
Huumoriga asjast rääkides:
Mehed armastavad silmadega, naised kõrvadega. Mehe nähes lükka tiss kikki ja vänderda taguotsaga. Naist võlu suust mullikeste välja ajamisega ehk siis räägi mesijuttu. Mõlemad pooled rahul ja õnnelikud :-p
HaukuvPeni 20. november 2014, kl 21.23 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
tissiga ja taguotsaga 20. november 2014, kl 21.26 |
HaukuvPeni 20. november 2014, kl 21.33 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
tissiga ja taguotsaga 20. november 2014, kl 21.35 |
Hipster Hellu 20. november 2014, kl 22.23 |
chillik 20. november 2014, kl 22.28 |
Kui leiad, et soov on olla mehele emme eest, kes püüab ümber suunata ja pidevalt kasvatada, siis võid ju proovida. Aga tulemusteta, siis lootes, et mees maha rahuneks, kuna on ju harjunud, et naine ikka teda välja kannatab ja saab piire katsetada, olles "emme" eest koguaeg. Saad ükspäev veel ise seda rusikat omal nahal tunda! Sest õpetad, tänitad, kasvatad jne.
Kas kõik need pingutused on seda väärt? Oodates-lootes mehe vanaäti eani, mil käsi väriseb ja jalg nii kiirelt enam liigu või mõistus pehme? Selle üle saad küll ise otsustada, mida ootad mehelt elus ja sind tegelikult õnnelikuks teeb. Mida ootad sina teiselt ja kas teine selleks suuteline ja loomulikult ka ise võimeline samaga vastama!
Kas kõik need pingutused on seda väärt? Oodates-lootes mehe vanaäti eani, mil käsi väriseb ja jalg nii kiirelt enam liigu või mõistus pehme? Selle üle saad küll ise otsustada, mida ootad mehelt elus ja sind tegelikult õnnelikuks teeb. Mida ootad sina teiselt ja kas teine selleks suuteline ja loomulikult ka ise võimeline samaga vastama!
samahästi võiks 21. november 2014, kl 00.58 |
kle Hipster Hellu 21. november 2014, kl 00.59 |
aga kus mehed said? 21. november 2014, kl 02.28 |
jeeman 21. november 2014, kl 04.02 |
Hipster Hellu 21. november 2014, kl 07.29 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 37 |
tegelikult 21. november 2014, kl 10.44 |
selliste postituste eesmärk on naised nurka suruda, et nad ei julgeks enam ühelegi kuulutusele kirjutada ega ühtegi pilti saata. tundub et töötab, naised on nurka surutud:) väga kaval taktika, sellist kasutab Putin Venemaal ja töötab:) kaotajaks on aga naised ise, kes seeläbi ei jõuagi tutvuseni:)
päevapäike 21. november 2014, kl 10.52 |
tegelikult,
alati on võimalus, et siia postitatakse "pulli pärast" või elatakse oma esimene emotsioon välja. Pole mõtet solvuda ega lõplikke elumuutvaid otsuseid siinsete pärast teha :)
Valus on juhul, kui tead, kes on postituse autor ja ta mõnuga äsab... Praegusel juhul võiks küll huumoriga võtta ja õnne tänada, et sellisega ei pea tutvuma :)
alati on võimalus, et siia postitatakse "pulli pärast" või elatakse oma esimene emotsioon välja. Pole mõtet solvuda ega lõplikke elumuutvaid otsuseid siinsete pärast teha :)
Valus on juhul, kui tead, kes on postituse autor ja ta mõnuga äsab... Praegusel juhul võiks küll huumoriga võtta ja õnne tänada, et sellisega ei pea tutvuma :)
punapea 21. november 2014, kl 11.03 |
HaukuvPeni 21. november 2014, kl 16.16 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
HaukuvPeni 21. november 2014, kl 16.50 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
kaastundlik 21. november 2014, kl 16.55 |
HaukuvPeni 21. november 2014, kl 16.57 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
Tuleb ontlik ja korralik mees tööle, mõlemad silmad paistes. Töökaaslased kohe pärima, et mis juhtus.
"Sõitsin mina trammis ja minu ees seisval naisel oli kleit kahe kannika vahele jäänud. No mõtlesin, et ei ole ilus ja tõmbasin kleidi kannikate vahelt välja. No ja siis ta äsas mulle ühe parem sirge vasakusse silma."
"Aga sul ju mõlemad silmad sinised?" Küsivad töökaaslased.
"Ma sain kohe aru, et tegin midagi valesti ja üritasin kleiti tagasi lükata sinna kus enne oli..."
"Sõitsin mina trammis ja minu ees seisval naisel oli kleit kahe kannika vahele jäänud. No mõtlesin, et ei ole ilus ja tõmbasin kleidi kannikate vahelt välja. No ja siis ta äsas mulle ühe parem sirge vasakusse silma."
"Aga sul ju mõlemad silmad sinised?" Küsivad töökaaslased.
"Ma sain kohe aru, et tegin midagi valesti ja üritasin kleiti tagasi lükata sinna kus enne oli..."
HaukuvPeni 21. november 2014, kl 17.00 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
kaastundlik 21. november 2014, kl 17.05 |
HaukuvPeni 21. november 2014, kl 17.15 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
Lisa postitus