Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
tutvumine netiportaalis

M50- 23. aprill 2015, kl 16.33
Naised mida te mehelt tema esimeses kirjas.Olen proovinud mitmeid variante. 2a.jooksul on vastatud 3 kirjale. Ei vaadata isegi minu andmeid kes kirjutas. Ehk on minus midagi mida olen valesti kirjutanud. Ootan teie arvamusi.Kui keegi tahab sopaga üle valada nagu siin kombeks siis andku minna ehk õpin ka sellest midagi.

kadakajupp 23. aprill 2015, kl 16.48
hmm, üks võimalus, et su sihtgrupp on vale. kirjutad liiga noortele, liiga vanadele, esimeses kirjas on loetletud hulk nõudmisi naisele - endast ei midagi... lisaks veel sada ja üks varianti.

materdage, aga korrektne õigekiri oleks ka viisakas.

autorile 23. aprill 2015, kl 17.15
Teie vanuses meestel on raske üldse naist leida. Mehe pidamine on üsna suur emotsionaalne ja füüsiline koormus. Tavaliselt tervis pole enam väga hea ja eelmiste elude(lapsed jne.) sobitamine uude olukorda ei tarvitse õnnestuda. Kõrge energiatasemega inimesi on ka loomulikult aga enamusse nad ei kuulu. Lihtsam on visiitsuhe või mitte midagi.

alu 23. aprill 2015, kl 17.28
Proovi siis kirjutada lihtsalt teistmoodi. Kirjuta mõnele näiteks, et oled kogu oma palga kohe nõus üle kandma tema kontole, kui ta vaid vastata suvatseb ja oma konto nr annab. See on lihtsalt koht, kus raha peab tegema tegusid. Kirjutada oskab iga loll niigi.

kadakajupp 23. aprill 2015, kl 17.33
tegelikult me ei tea ju, mida sa siis kirjutad - tee väike näidis.

M50- 23. aprill 2015, kl 17.42
Kirjutan endast kus kandis elan, mitu last kui vanad, miks üksi olen, millega tegelen jne. Esimeses kirjas eriti palju avalikustada ei soovi.Oli 3a. visiiti ei sobi mulle.Vanuse kohta ütlen et olen realist ja ei ihka noori.Kuni 8 minust noorem. Õigekirjaga peaks olema OK.

ehh 23. aprill 2015, kl 17.43
Mudugi, laota aga oma hingeelulised üleelamised ja draamad kogu foorumi ette. Ära unusta üksikasjalikke ID-kaardi andmeid ning pangakonto igakuist seisu peale arvete ja laenude mahaarvamist. Sekka poeta midagi sügavmõttelist ja paha poleks ka paar poeetilist rida kribada. Lisada kindlasti pilt endast mingi kuluka, aga maineka automargi najal poseerimas (auto ei pea enda oma olema) või siis jahi taustal näiteks.
Mõni ikka õnge läheb.:))

alu 23. aprill 2015, kl 17.48
Paistab sellise tõsise tutvuja ja tingimata suhte otsija moodi asi olema. Et tutvutakse vastastikku teineteise murede ja eluraskustega ning siis hakatakse koos ägades seda koormat edasi vedama. Paljutõotav igatahes.

ehh 23. aprill 2015, kl 17.50
Võimalik, et su elukoht pole paljude jaoks atraktiivne või su laste arv on pelutav. Hetkel tundub su kirjutatu põhjal, et oled kirjades tuimavõitu. See ka paljudele ei sobi. Aga kes seda üldse teab, miks või kuidas on kõik sul läinud nii nagu ta just parasjagu on.

' 23. aprill 2015, kl 18.03
Huvitav, mul oli ka kunagi konto ja mulle väga palju kirjutati. Kõik kirjad olid loomulikult kirjutatud selle mõttega, et ma olen mõttetu inimene ja kõnts, kes peabki elu lõpuni üksi olema. Sain ikka väga palju targemaks.

' 23. aprill 2015, kl 18.04
Elu lõpuni jääb meelde.

alu 23. aprill 2015, kl 18.07
Nõus. Tutvumisel naistega olla aus ja otsekohene..see on neile nii võõras, et võtab tummaks:-)

ehh 23. aprill 2015, kl 18.13
' Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Huvitav, mul oli ka kunagi konto ja mulle väga pal
> ju kirjutati. Kõik kirjad olid loomulikult kirjuta
> tud selle mõttega, et ma olen mõttetu inimene ja k
> õnts, kes peabki elu lõpuni üksi olema. Sain ikka
> väga palju targemaks.

See on küll imelik, et kirjutati kirju, kus sind ebameeldivate väljenditega kostitati. Ei kujuta eriti hästi ette, et on inimesi, kes elavadki sellest, et saaksid teistele halvasti öelda ja panna nad ennast halvasti tundma. Tundeterroristidega on vaja osata toime tulla.

alu 23. aprill 2015, kl 18.18
Äkki see mehe kõntsaks pidaja oli eelnevalt tutvunud mõne minusugususega, kes talle seksi enam ei andnud ja maha ka veel jättis?

' 23. aprill 2015, kl 18.20
Ma ei ole mees et sa teaksid.

naljanurk 23. aprill 2015, kl 18.23
30-40-seid naisi peaks lõdva randmega leidma, see nüüd küll mingi vanus mehe kohta ei ole. sama vanusega naistel tõsine probleem kui just 60-70sed mehed ei huvita.
> Teie vanuses meestel on raske üldse naist leida. M
> ehe pidamine on üsna suur emotsionaalne ja füüsili
> ne koormus. Tavaliselt tervis pole enam väga hea j
> a eelmiste elude(lapsed jne.) sobitamine uude oluk
> orda ei tarvitse õnnestuda. Kõrge energiatasemega
> inimesi on ka loomulikult aga enamusse nad ei kuul
> u. Lihtsam on visiitsuhe või mitte midagi.

alu 23. aprill 2015, kl 18.27
' Kirjutas:
> Ma ei ole mees et sa teaksid.

Okei. Aga kussa tead, et sulle mees kirjutas?

' 23. aprill 2015, kl 18.32
Miks peaks keegi oma soo kohta valetama?

to naljanurk 23. aprill 2015, kl 18.32
Kui Sulle langeb mingil pidupäeval kaela hord võõraid lapsi ja lapselapsi, kes näevad sinus veel konkurenti papi rahale ja varale! Oled mittekeegi ja koristad nende mahajäetud laga...no ei ole tore! Enamasti on lapsed esikohal(õige ka) ja uus "mutt" peab olema väga vagur lambuke.

alu 23. aprill 2015, kl 18.33
Aga miks mitte, kui mehi on vähe ja armastuses ja sõjas on kõik lubatud?

alu 23. aprill 2015, kl 18.35
Pealegi ei kujuta hästi ette meest, kes hakkab naist kõntsaks sõimama ja talle üksildast saatust kaela manama. See on pigem kibestunud muttide teema.

' 23. aprill 2015, kl 18.36
Selliseid mehi on eesti täis. Ega nad teisi naisi ei sõimagi, seda sõimu saan ainult mina kuulda.

ntx 23. aprill 2015, kl 18.37
Esimesest kirjast peaks andma mõista, et sa oled sümpaatne, toimetulev, optimistlik inimene, kes soovib oma ellu veel sooje tundeid ja hingesugulast. Ei tohi jääda muljet, et sa oled väiklane ja kibestunud näss, kes otsib tasuta toateenijat-seksinukku. Kuulutus peaks olema pigem selline õhkav, mitte nagu ostaksid kasutatud autot.

alu 23. aprill 2015, kl 18.42
' Kirjutas:
> Selliseid mehi on eesti täis. Ega nad teisi naisi
> ei sõimagi, seda sõimu saan ainult mina kuulda.

Et kohe terve eesti meestelt said sõimata?:-) minu käest on sul veel saamata, anna adre, teeme ära.

' 23. aprill 2015, kl 18.49
Mitte tervelt eestilt aga täpselt nii palju et neid solvanguid jagub mul elu lõpuni. On mida meenutada.

alu 23. aprill 2015, kl 18.59
Ja nüüd ketrad neid elu lõpuni, uusi peale ei tule ja tutvuda enam ei kavatse? Nii võid depressiooni jääda..

' 23. aprill 2015, kl 19.05
Olen juba ammu depressioonis ja ilmselt varsti suren ka sellesse. Ükski mees minuga tutvuda ei soovinud paraku.

alu 23. aprill 2015, kl 19.07
Kui vana oled?

ehh 23. aprill 2015, kl 19.13
' Kirjutas:
> Olen juba ammu depressioonis ja ilmselt varsti sur
> en ka sellesse. Ükski mees minuga tutvuda ei soovi
> nud paraku.

Kui sa oled see Delfi tuntud P või temataoline inimene, siis on sul küll elus raske kaaslast leida.:(

viru keskuses tutvumine 23. aprill 2015, kl 19.13
no netis tutvumine on siiski etem kui vanade meeste nilbus Viru keskus noorte plikadega samale pingile end pressida. alu kirjeldatud juhtum tema endaga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!