Saame tuttavaks
URIAH HEEP
Mait 22. august 2015, kl 16.18 |
naine 22. august 2015, kl 16.42 |
naine 22. august 2015, kl 16.54 |
Mait 22. august 2015, kl 17.22 |
naine 22. august 2015, kl 17.27 |
Mait 22. august 2015, kl 17.59 |
Maidule 22. august 2015, kl 19.16 |
Maidule 22. august 2015, kl 19.16 |
suht sõbralik vaba naine 23. august 2015, kl 03.03 |
no näed, jõudsin just koju sellelt kontserdilt ja nii head elamused, et üle pika aja tuli igatsus hingesugulase järele. kahju, et enne siia ei vaadanud :) Mait, mida ütled tänase Heepi kohta? Mitmeti nauditava bassimehe on nad leidnud omale muarust ja hämmastavalt kulumatu vokaal mõistagi. Keda sinuga järgmine kord võiks vatama minna - mul siiani Rammstein nägemata :))
Mait 23. august 2015, kl 07.39 |
s.s.v.n. 23. august 2015, kl 10.44 |
Planti ehk? Tea, millal temal järgmisena plaanis siia tulla on... Aga lives jälgiksin meeleldi ka raskemat metalli, no on energialaks, millist teisiti ei saa, karpidest ma metalit kuulata ei armasta, sestap ei tea ka, mis Rammsteini videotes on, aga nende lavashow on siiski plaanis kord elus ära näha :)
Kas sinuga ehk kannataks ka midagi tõesti head minna vaatama väljapoole Eestit, näiteks Bowie vms?
Kas sinuga ehk kannataks ka midagi tõesti head minna vaatama väljapoole Eestit, näiteks Bowie vms?
Mait 23. august 2015, kl 10.49 |
naine 23. august 2015, kl 11.02 |
Et kui vana olen, mõtle ise, kui minu nooruses oli sinu pakutud bänd kuulatav, siis kui vana. Kindlsti mitte 20 ja nelja vallaslapse ema.:)))
Mulle roosarock ei istu, pole kunagi meeldinud.Rammstain, mitte mingil juhul. Ja mis sest kaaslasest kõrval kui omavahel ei saa lärmi ja rahva rohkuse pärast rääkida.
Kuid enne võib alati suhelda ja kokku leppida, et kuhugi kontserdile koos minna. Kui noor siis ise oled, Mait?
Mulle roosarock ei istu, pole kunagi meeldinud.Rammstain, mitte mingil juhul. Ja mis sest kaaslasest kõrval kui omavahel ei saa lärmi ja rahva rohkuse pärast rääkida.
Kuid enne võib alati suhelda ja kokku leppida, et kuhugi kontserdile koos minna. Kui noor siis ise oled, Mait?
Mait 23. august 2015, kl 11.15 |
naine 23. august 2015, kl 11.28 |
s.s.v.n. 23. august 2015, kl 11.37 |
Aga tore ju, et Maitusid, kes kontserdile kutsuvad, on rohkem kui üks :)
Kui aus olla, siis viimastel aastatel on muusikaelamused kuidagi tahaplaanile jäänud ja seda parem eilne elamus Haapsalust ehk oligi. Nüüd neid you-tubest üle vaadates (muide, samast tuurist ameerikamaal on kogu kontsert üles laaditud) ei pigista midagi ligilähedast välja kui kohapeal ja luban siin vaikselt endale, et elusaid kogemusi tuleb jälle rohkem hankima hakata. Viimased raputavad elamused vist olidki lauluväljakul Rollingud ja Metallica. Aga ikkagi, mis siis järgmisena plaani võtta - nii jutu jätkuski?
Kui aus olla, siis viimastel aastatel on muusikaelamused kuidagi tahaplaanile jäänud ja seda parem eilne elamus Haapsalust ehk oligi. Nüüd neid you-tubest üle vaadates (muide, samast tuurist ameerikamaal on kogu kontsert üles laaditud) ei pigista midagi ligilähedast välja kui kohapeal ja luban siin vaikselt endale, et elusaid kogemusi tuleb jälle rohkem hankima hakata. Viimased raputavad elamused vist olidki lauluväljakul Rollingud ja Metallica. Aga ikkagi, mis siis järgmisena plaani võtta - nii jutu jätkuski?
ah sa mait 23. august 2015, kl 12.01 |
Lisa postitus