Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Kuidas...?

On 08. aprill 2016, kl 22.48
... tõsta enesekindlust? Mul see kadunud, enam ei julge midagi teha ega miskit ette võtta. Kõik oleks nagu kadunud musta auku. Rääkimata naistega tutvumisest, ei oska enam. Andke nõu!!

autorile 08. aprill 2016, kl 22.50
Kui vana oled?

Kuidas...? 08. aprill 2016, kl 22.53
On sel tähtsust. 44

kelm 08. aprill 2016, kl 22.55
kuidas ei ole tähtsust? väga tähtis isegi. proovi alguses siin jutustada, niisama, mitte kramplikult tutvuda.

ilmselt 08. aprill 2016, kl 22.56
seesama Aadu, kes otsib ja otsib...

kokaviidika külast 08. aprill 2016, kl 23.00
tutvusele ei tule negatiivne algus kasuks. proovi positiivset. viska nalja, rebi kildu. seda ikka oskad?:)

autorile 08. aprill 2016, kl 23.01
Mõni sinusse armunud naine võib imet teha...

Kuidas...? 08. aprill 2016, kl 23.02
Kahjuks või õnneks ei ole ma mingi Aadu. Olen siin esimest korda, et küsida nõu. Mida teha, et saaks tagasi oma enesekindlust.

Ma ei ürita praegu tutvuda. Kuigi jah, ütlesid õieti... kramplikult! See võibki olla minu viga.

kokaviidika külast 08. aprill 2016, kl 23.02
eelmisele
mehed tahavad rohkem ise armuda.

kelm 08. aprill 2016, kl 23.05
ega keegi ei saa sulle siin kindlat retsepti anda, kuidas. aja juttu, kellegagi hakkab sujuma rohkem kui teistega ja nii see läheb. kui juhtub siia samal ajal keegi, kes sinuga ühel lainel.

Kuidas...? 08. aprill 2016, kl 23.06
Ei saa öelda, et keegi oleks minusse armunud. Kindel on see, et naine teeks imet. Ma ei oota ega looda praegu midagi, kuid kunagi ei tea, mis elu tuua võib.
Krt küll olen ka mina armunud olnud. Enam ei teagi, mida see armumine tähendab, tahaks seda uuesti kogeda.

Kuidas...? 08. aprill 2016, kl 23.08
Loodame, et siia võib sattuda keegi, kellega võib leida ühise keele.

kelm 08. aprill 2016, kl 23.10
ja looda ka seda, et sa ta ära tunneksid.:)
igaühesse ei armu ju, peab midagi tõmbama tema poole.

autorile 08. aprill 2016, kl 23.11
Milline naine sinu pilku püüab?

Kuidas...? 08. aprill 2016, kl 23.15
Selle õige ära tundmine saab olema raske. Kuid lootust kaotada ei tohi, käega löömise tunne on küll peal, vähemalt viimasel ajal.

Hea aga raske küsimus... milline naine. Korralik ja hea välja nägemisega, hea huumorimeelega. Rohkem praegu ei tule pähe mida veel öelda. Lihtne, kui ei oska. Eks see tule ebakindlusest.

kelm 08. aprill 2016, kl 23.18
kuidas aga endal huumorimeelega lood on? sinu kirjeldatud naine ei pruugi tahta mehele ema mängida ja kurtmist kuulata. kergemalt ja lõbusamalt võiks tutvuda, eks hiljem aega ka muresid kurta.

autorile 08. aprill 2016, kl 23.22
Milles see ebakindlus seisneb? Kas varem oli menu suurem? Järsku oleks mõistlik plikadest välja kasvada.

Kuidas...? 08. aprill 2016, kl 23.39
Huumorimeelt suurt ei ole. Kuid naisele kurtma ka ei kipu, ei saa naistega eriti jutulegi.

Ebakindlus ongi naistega suhtlemisel, ei oska millestki rääkida. Teemasid nagu polegi, millest rääkida võiks. Pole ma kunagi menukas olnud, rohkem tagaplaanile lükatud. Ja plikasid ei jahi ma üldse.

autorile 08. aprill 2016, kl 23.53
Oled siis selline kurvameelne. Kas lapsed ja eks on olemas?

mõte 09. aprill 2016, kl 00.00
otsi teemasi ja tegevusi, mis rõõmustavad ennast, küll siis ka seovad, nii ju õiged inimesed kõrval püsivad

Päike 09. aprill 2016, kl 01.01
Kas sul on mõni kirg või hobi? Kas sa tegeled sellega, mida armastad? See paistab välja, kui teed midagi südamega ning paneb inimesi sind positiivses mõttes märkama. Harrastusega tegeledes võid tutvuda inimesega kel samad huvid/ maailmavaated. Lisaks köidab inimesi positiivsus ja headus- tee head ja ole positiivne/ avatud. (Näiteks kui sulle meeldivad loomad, mine loomade varjupaika vabatahtlikuks) Edu ja õnne ning armastust!

mees 09. aprill 2016, kl 08.29
Mine ise loomadevarjupaika, naist kassiga otsin, said aru.

ahsoo 09. aprill 2016, kl 08.46
Kõik oleneb sinu sotsiaalsest elust. oled sa lahutataud, omad lapsi, on sul elukoht, auto ja kui palju lävid sotsiaalselt, kas istud tutvusportaalides palju jne...Kõik oleneb. Muidugi ei julge sa...kui oled kinnipidamisasutsuest tulnud,oled vaene, oled haige või puudega, oled mitmel viisil elus läbi kukkunud...Aja enne oma asjad korda, siis alles tutvu naisega.

Kuidas...? 09. aprill 2016, kl 09.14
Tänan nõuannete eest.

Kahjuks ei ole mul lapsi, eks naisega ei suhtle ma ammu, elab üldse kuskil välisriigis.

Hobide ja kirgede kohta võin öelda, et neid mul enam pole, kunagi oli, kuid tüdinesin neist. Enam ei jõua, kui olen ainult tööle pühendunud. Ja enam ei taha töödki teha. Tunne on selline, et ei jätku energiat ja pole tahtmist. Tean, et pean ennast sundima ja jalad kõhu alt välja võtma ja mingi hobi enda jaoks leidma.

Oman elukohta, on ka auto. Tutvumisportaalides sai kunagi käidud aga ei ole seal ka kedagi, lõin käega. Kinnipidamisasutuses pole kunagi olnud, olen sõnakuulelik kodanik. Läbikukkumise kohta võin öelda, et on juhtunud. Rohkem on mind ära kasutatud sõprade, tuttavate ja naiste poolt. Praegu ei julgegi tutvuda, tuleb uuesti alustada ja ennast leida.

kelm 09. aprill 2016, kl 09.44
raskemeelne ja huumorimeeleta mees? mitu korda päevas naeratad? praegu iseendale kasvõi. aga kui leiad kellegi, siis temale tuleb ikka sageli naeratada.:)

Kuidas...? 09. aprill 2016, kl 09.49
Päevas ei naerata vist kordagi niisama. Kui keegi mõne nalja viskab, siis küll. Tuleb jah naeratada kaaslasele, kuid pole ma selline, kes viskab suu kõrvuni, kui keegi kelmikalt naeratab.

Kuidas..? 09. aprill 2016, kl 10.24
Enamuses kuulda vaid tagaotsast peeru, aga see selleks, tavaline ju, on ju.Kõik lasevad.

aga 09. aprill 2016, kl 10.37
ma tuleks sulle seltsiks, aint, kus kandis sa elutsed.
mulle just sinusugused meeldivadki,
vaata, ma ei usu seda teemat, et nüüd siis ikka ja endiselt ei saa naistega jutule, et ikka veel augus, et kunagi ammu keegi tõmbas leebet ja tegi külma. sa paistad läbi, teemade treial.
aga sul on probleem olemas, ja seda ma ei eita.
ja seda ka et, ma oskaksin sind august päikse kätte tirida, selleks siia ilma sündisingi, et selliseid asju lahendada.
aga ega sina ju seda usu, nii et, istu augus edasi. ju see su eluülesanne ongi.

küsin 09. aprill 2016, kl 10.41
Kus Eesti otsas teema algataja asub?

Teemaalgataja 09. aprill 2016, kl 10.44
Tähtis ei ole antud tutvumise puhul Eesti ots aga hoopis kust meest lõpuks leiaks ja veel asjalikku meest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!