Saame tuttavaks
Kuidas...?
On 08. aprill 2016, kl 22.48 |
kelm 08. aprill 2016, kl 22.55 |
kokaviidika külast 08. aprill 2016, kl 23.00 |
Kuidas...? 08. aprill 2016, kl 23.02 |
kokaviidika külast 08. aprill 2016, kl 23.02 |
kelm 08. aprill 2016, kl 23.05 |
Kuidas...? 08. aprill 2016, kl 23.06 |
Kuidas...? 08. aprill 2016, kl 23.08 |
kelm 08. aprill 2016, kl 23.10 |
Kuidas...? 08. aprill 2016, kl 23.15 |
Selle õige ära tundmine saab olema raske. Kuid lootust kaotada ei tohi, käega löömise tunne on küll peal, vähemalt viimasel ajal.
Hea aga raske küsimus... milline naine. Korralik ja hea välja nägemisega, hea huumorimeelega. Rohkem praegu ei tule pähe mida veel öelda. Lihtne, kui ei oska. Eks see tule ebakindlusest.
Hea aga raske küsimus... milline naine. Korralik ja hea välja nägemisega, hea huumorimeelega. Rohkem praegu ei tule pähe mida veel öelda. Lihtne, kui ei oska. Eks see tule ebakindlusest.
kelm 08. aprill 2016, kl 23.18 |
autorile 08. aprill 2016, kl 23.22 |
Kuidas...? 08. aprill 2016, kl 23.39 |
Huumorimeelt suurt ei ole. Kuid naisele kurtma ka ei kipu, ei saa naistega eriti jutulegi.
Ebakindlus ongi naistega suhtlemisel, ei oska millestki rääkida. Teemasid nagu polegi, millest rääkida võiks. Pole ma kunagi menukas olnud, rohkem tagaplaanile lükatud. Ja plikasid ei jahi ma üldse.
Ebakindlus ongi naistega suhtlemisel, ei oska millestki rääkida. Teemasid nagu polegi, millest rääkida võiks. Pole ma kunagi menukas olnud, rohkem tagaplaanile lükatud. Ja plikasid ei jahi ma üldse.
autorile 08. aprill 2016, kl 23.53 |
mõte 09. aprill 2016, kl 00.00 |
Päike 09. aprill 2016, kl 01.01 |
Kas sul on mõni kirg või hobi? Kas sa tegeled sellega, mida armastad? See paistab välja, kui teed midagi südamega ning paneb inimesi sind positiivses mõttes märkama. Harrastusega tegeledes võid tutvuda inimesega kel samad huvid/ maailmavaated. Lisaks köidab inimesi positiivsus ja headus- tee head ja ole positiivne/ avatud. (Näiteks kui sulle meeldivad loomad, mine loomade varjupaika vabatahtlikuks) Edu ja õnne ning armastust!
mees 09. aprill 2016, kl 08.29 |
ahsoo 09. aprill 2016, kl 08.46 |
Kõik oleneb sinu sotsiaalsest elust. oled sa lahutataud, omad lapsi, on sul elukoht, auto ja kui palju lävid sotsiaalselt, kas istud tutvusportaalides palju jne...Kõik oleneb. Muidugi ei julge sa...kui oled kinnipidamisasutsuest tulnud,oled vaene, oled haige või puudega, oled mitmel viisil elus läbi kukkunud...Aja enne oma asjad korda, siis alles tutvu naisega.
Kuidas...? 09. aprill 2016, kl 09.14 |
Tänan nõuannete eest.
Kahjuks ei ole mul lapsi, eks naisega ei suhtle ma ammu, elab üldse kuskil välisriigis.
Hobide ja kirgede kohta võin öelda, et neid mul enam pole, kunagi oli, kuid tüdinesin neist. Enam ei jõua, kui olen ainult tööle pühendunud. Ja enam ei taha töödki teha. Tunne on selline, et ei jätku energiat ja pole tahtmist. Tean, et pean ennast sundima ja jalad kõhu alt välja võtma ja mingi hobi enda jaoks leidma.
Oman elukohta, on ka auto. Tutvumisportaalides sai kunagi käidud aga ei ole seal ka kedagi, lõin käega. Kinnipidamisasutuses pole kunagi olnud, olen sõnakuulelik kodanik. Läbikukkumise kohta võin öelda, et on juhtunud. Rohkem on mind ära kasutatud sõprade, tuttavate ja naiste poolt. Praegu ei julgegi tutvuda, tuleb uuesti alustada ja ennast leida.
Kahjuks ei ole mul lapsi, eks naisega ei suhtle ma ammu, elab üldse kuskil välisriigis.
Hobide ja kirgede kohta võin öelda, et neid mul enam pole, kunagi oli, kuid tüdinesin neist. Enam ei jõua, kui olen ainult tööle pühendunud. Ja enam ei taha töödki teha. Tunne on selline, et ei jätku energiat ja pole tahtmist. Tean, et pean ennast sundima ja jalad kõhu alt välja võtma ja mingi hobi enda jaoks leidma.
Oman elukohta, on ka auto. Tutvumisportaalides sai kunagi käidud aga ei ole seal ka kedagi, lõin käega. Kinnipidamisasutuses pole kunagi olnud, olen sõnakuulelik kodanik. Läbikukkumise kohta võin öelda, et on juhtunud. Rohkem on mind ära kasutatud sõprade, tuttavate ja naiste poolt. Praegu ei julgegi tutvuda, tuleb uuesti alustada ja ennast leida.
kelm 09. aprill 2016, kl 09.44 |
Kuidas...? 09. aprill 2016, kl 09.49 |
Kuidas..? 09. aprill 2016, kl 10.24 |
aga 09. aprill 2016, kl 10.37 |
ma tuleks sulle seltsiks, aint, kus kandis sa elutsed.
mulle just sinusugused meeldivadki,
vaata, ma ei usu seda teemat, et nüüd siis ikka ja endiselt ei saa naistega jutule, et ikka veel augus, et kunagi ammu keegi tõmbas leebet ja tegi külma. sa paistad läbi, teemade treial.
aga sul on probleem olemas, ja seda ma ei eita.
ja seda ka et, ma oskaksin sind august päikse kätte tirida, selleks siia ilma sündisingi, et selliseid asju lahendada.
aga ega sina ju seda usu, nii et, istu augus edasi. ju see su eluülesanne ongi.
mulle just sinusugused meeldivadki,
vaata, ma ei usu seda teemat, et nüüd siis ikka ja endiselt ei saa naistega jutule, et ikka veel augus, et kunagi ammu keegi tõmbas leebet ja tegi külma. sa paistad läbi, teemade treial.
aga sul on probleem olemas, ja seda ma ei eita.
ja seda ka et, ma oskaksin sind august päikse kätte tirida, selleks siia ilma sündisingi, et selliseid asju lahendada.
aga ega sina ju seda usu, nii et, istu augus edasi. ju see su eluülesanne ongi.
Teemaalgataja 09. aprill 2016, kl 10.44 |
Lisa postitus